2.9 C
București
miercuri, decembrie 8, 2021

Fonduri Europene – POIM: Instrucțiunea nr. 42/08.11.2021 pentru instituirea unor măsuri privind aplicarea instrucțiunilor emise – Sinteza

2 min read (textul complet), articol clasificat de Robotul Minerva ca: Profilare

Creați-vă propriul

dashboard de știri

informația - cheie, 24/7

100+

FLUXURI

Free

Publicat de

Articole din aceeași sursa

- Advertisement -spot_img

Sumarizare automata

... Instructiune: Beneficiarii proiectelor finanțate în cadrul POIM – Axa Prioritară 10, OS 10.1 au obligația de a respecta instrucțiunile emise de AM POIM pentru Axele prioritare 3-9, cu excepțiile dispuse pentru Axa Prioritară 9;Beneficiarii proiectelor finanțate în cadrul POIM – Axa Prioritară 10... ; ; Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene a publicat ieri, 8 noiembrie 2021, Instrucțiunea nr 42/08.11.2021 pentru instituirea unor măsuri privind aplicarea instrucțiunilor emise de Autoritatea de management a Programului Operațional Infrastructură Mare..

;
;

Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene a publicat ieri, 8 noiembrie 2021, Instrucțiunea nr 42/08.11.2021 pentru instituirea unor măsuri privind aplicarea instrucțiunilor emise de Autoritatea de management a Programului Operațional Infrastructură Mare.

Instructiune:

  • Beneficiarii proiectelor finanțate în cadrul POIM – Axa Prioritară 10, OS 10.1 au obligația de a respecta instrucțiunile emise de AM POIM pentru Axele prioritare 3-9, cu excepțiile dispuse pentru Axa Prioritară 9;
  • Beneficiarii proiectelor finanțate în cadrul POIM – Axa Prioritară 10, OS 10.2 au obligația de a respecta instrucțiunile emise de AM POIM pentru Axele prioritare 3-8.

Sursa: MIPE;

;

;

Mai sus regasiți o reprezentare vizuală a conținutului articolului, o clasificare automată și un sumar al acestuia! Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (www.finantare.ro).

Accesați aici articolul integral !

Fluxuri de știri

Articole recomandate

- Advertisement -spot_img

Ultimele articole

Alege-ți fluxurile de informații!

Gratis!

 + Urmareste-ți competitia in social media!