33.2 C
București
marți, iulie 5, 2022

Fonduri Europene – UPDATE. Granturi IMM 2022: Aplicanții care voiau să-și seteze conturile de utilizatori n-au mai putut accesa portalul de înscrieri la ajutoarele de 250 milioane euro, în seara dinaintea sesiunii – Sinteza

2 min read (textul complet), articol clasificat de Robotul Minerva ca: Profilare

Creați-vă propriul

dashboard de știri

informația - cheie, 24/7

100+

FLUXURI

Free

Parcurgi informația mai rapid!

Acoperi top 100 surse externe!

Publicat de

Articole din aceeași sursa

- Advertisement -spot_img

Sumarizare automata

Potențialii aplicanți la granturile de capital de lucru în valoare totală de 250 milioane euro de la noua Măsură 2 au avut surpriza neplăcută de a nu mai putea accesa portalul de granturi IMM Recover, miercuri, în seara de dinainte de sesiunea de înscrieri propriu-zise...

UPDATE ora 21.30: „Motivul imposibilității accesării portalului IMM Recover a fost faptul că în această seară, înainte de lansarea sesiunii de înscrieri propriu-zise pe portal, echipele tehnice realizau importul de date de la instituțiile relevante (ANAF, Registrul Comerțului n.r.). Platforma nu a picat, se face un import de date pentru sesiunea de mâine” - a precizat miecuri seara, pentru StartupCafe.ro, Ministerul Antreprenoriatului și Turismului.

Pentru a aplica la granturile de capiatal de lucru de câte 5.000-120.000 de euro, pentru fermieri și antreprenori din sectorul agro-aliementar, potențialii solicitanți trebuie să aibă în prealabil conturi de utilizatori cu parolă în platforma de granturi IMM Recover...

Potențialii aplicanți la granturile de capital de lucru în valoare totală de 250 milioane euro de la noua Măsură 2 au avut surpriza neplăcută de a nu mai putea accesa portalul de granturi IMM Recover, miercuri, în seara de dinainte de sesiunea de înscrieri propriu-zise.

UPDATE: „Motivul imposibilității accesării portalului IMM Recover este faptul că în această seară, înainte de lansarea sesiunii de înscrieri propriu-zise pe portal echipele tehnice realizează importul de date de la instituțiile relevante (ANAF, Registrul Comerțului n.r.). Platforma nu a picat, se face un import de date pentru sesiunea de mâine” – a precizat miecuri seara, pentru StartupCafe.ro, Ministerul Antreprenoriatului și Turismului.

—-

Pentru a  aplica la granturile de capiatal de lucru de câte 5.000-120.000 de euro, pentru fermieri și antreprenori din sectorul agro-aliementar, potențialii solicitanți trebuie să aibă în prealabil conturi de utilizatori cu parolă în platforma de granturi IMM Recover, gestionată tehnic de Serviciul de Telecomunicații Speciale (STS).

O parte dintre potențialii beneficiari aveau deja cont de user cu parolă, rămas de la precedentele scheme de finanțate. Alții însă nu aveau conturi pe platofma de granturi IMM și s-au apucat să și le seteze miercuri, în ziua de dinainte de lansarea sesiunii de înscrieri. De altfel și cei cu contrui vechi trebuiau să intre să și le actualizeze, la îndemnul Ministerului Antreprenoriatului și Turismului (MAT).

Supriză: potențiali aplicanți și consultanți care au vrut să intre miercuri seara pe portal să seteze conturile pentru a doua zi dimineața nu au putut accesa portalul. După cum arată URL-ul, se pare că sistemul electronic a intrat în mentenanță:

https://cdn.stscloud.ro/assets/logo/mentenanta.html

Reamintim că joi, de la ora 10.00, pe portalul de granturi IMM Recover este programată să se deschidă sesiunea de cereri de granturi de capital de lucru de câte 5.000-120.000 de euro, pe principiul primul venit-primul servit.

La ora transmiterii acestei știri, portalul de înscrieri nu putea fi accesat.

Thumbnail

Mai sus regasiți o reprezentare vizuală a conținutului articolului, o clasificare automată și un sumar al acestuia! Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (www.startupcafe.ro).

Accesați aici articolul integral !

spot_img

Fluxuri de știri

Articole recomandate

- Advertisement -spot_img

Ultimele articole

Alege-ți fluxurile de informații!

Gratis!

 + Promovează-ți compania și oferta sa!