16.4 C
București
marți, septembrie 27, 2022

HoReCa – Airbnb a început testarea „tehnologiei anti-petrecere” – Sinteza

2 min read (textul complet), articol clasificat de Robotul Minerva ca: Profilare

Creați-vă propriul

dashboard de știri

informația - cheie, 24/7

100+

FLUXURI

Free

Parcurgi informația mai rapid!

Acoperi top 100 surse externe!

Publicat de

Articole din aceeași sursa

- Advertisement -cresterea vanzarilor

Sumarizare automata

Ministerul Proiectelor Europene a lansat procedura de achiziție a serviciilor de promovare a 12 rute turistice/culturale în cadrul programului ”România atractivă” din PNRR.

„Am observat o scădere cu 35% a incidentelor cu petreceri neautorizate în zonele din Australia în care acest program-pilot a fost în vigoare”, arată Airbnb.

Airbnb a interzis casele de petrecere și a implementat mai multe elemente de siguranță în 2019, după ce cinci persoane au fost ucise într-un atac armat la una dintre casele rezervate prin platforma sa.

Airbnb, operatorul platformei omonime de rezervări de spații de cazare, a început testarea „tehnologiei anti-petrecere” în SUA și Canada, care va identifica și împiedica utilizatorii să încheie „rezervări cu risc ridicat”.

Noul sistem va lua în considerare diverși factori pentru a determina dacă o rezervare ar putea presupune o petrecere deghizată, inclusiv istoricul de recenzii al chiriașului, cât de vechi este contul său, cât timp a rezervat proprietatea, ca și ziua și datele pe care vrea să le rezerve. O rezervare de o noapte pentru întreaga casă în weekendul de Halloween ar putea fi suspectă, de exemplu.

Dacă instrumentul detectează pe cineva care încearcă să facă o rezervare cu risc ridicat, acesta va fi blocat.

„Am observat o scădere cu 35% a incidentelor cu petreceri neautorizate în zonele din Australia în care acest program-pilot a fost în vigoare”, arată Airbnb. „Încheiem acum faza-pilot în Australia și codificăm acest produs la nivel național. Sperăm să avem un succes similar pe măsură ce începem să testăm acest produs în SUA și Canada.”

Airbnb a anunțat în iunie o interdicție globală a petrecerilor în spațiile oferite pentru cazare la nivel mondial, în urma unei restricții temporare pe care a instituit-o în urmă cu doi ani.

Compania interzice permanent ”petrecerile și evenimentele perturbatoare”, care includ adunări deschise.

”Casele de petrecere”, pe care oamenii le rezervă pentru a organiza un eveniment mare pentru o singură noapte, vor rămâne și ele interzise.

Airbnb și alte platforme de închiriere pe termen scurt, cum ar fi Vrbo, au avut probleme din cauza caselor de petrecere și a evenimentelor de amploare.

Airbnb a interzis casele de petrecere și a implementat mai multe elemente de siguranță în 2019, după ce cinci persoane au fost ucise într-un atac armat la una dintre casele rezervate prin platforma sa.

În 2020, compania a instituit o interdicție la nivel mondial pentru aceste evenimente, pe măsură ce pandemia s-a extins.

Airbnb a spus că, de când și-a implementat politica în august 2020, a înregistrat o scădere de 44% de la an la an a numărului de petreceri raportate.

”Interdicția temporară s-a dovedit eficientă și astăzi anunțăm oficial interdicția ca politică”, a spus compania într-o postare pe blog.

Dar, datorită modului în care funcționează aceste companii, nu pot împiedica întotdeauna organizarea de petreceri. Oaspeții se pot caza uneori în proprietăți îndepărtate, în timp ce proprietarul este plecat, și pot invita câte persoane doresc.

Airbnb a spus că oaspeții care încearcă să încalce regulile sale se vor confrunta cu consecințe care variază de la suspendarea contului până la eliminarea completă de pe platformă.

În 2021, de exemplu, peste 6.600 de oaspeți au fost suspendați de pe Airbnb, pentru încălcarea interdicției de petrecere.

Mai sus regasiți o reprezentare vizuală a conținutului articolului, o clasificare automată și un sumar al acestuia! Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (www.profit.ro).

Accesați aici articolul integral !

Fluxuri de știri

Articole recomandate

- Advertisement -dezvoltare afacere

Ultimele articole

Alege-ți fluxurile de informații!

Gratis!

 + Promovează-ți compania și oferta sa!