5.8 C
București
marți, ianuarie 18, 2022

HoReCa – Airbnb vrea criptomonede | PROFIT.ro – Sinteza

2 min read (textul complet), articol clasificat de Robotul Minerva ca: Profilare

Creați-vă propriul

dashboard de știri

informația - cheie, 24/7

100+

FLUXURI

Free

Publicat de

Articole din aceeași sursa

- Advertisement -spot_img

Sumarizare automata

Chesky a întrebat pe Twitter în cursul weekendului:„Dacă Airbnb ar putea lansa orice în 2022, ce ar fi acel lucru?” Două zile mai târziu el a postat primele 6 sugestii din aproape 4.000 primite... Acesteia i-au urmat solicitările de a fi afișate clar prețurile, un program de loialitate pentru musafiri, tarife de curățenie actualizate, mai multe cazări pe termen lung și discounturi și un serviciu pentru clienți îmbunătățit.

Brian Chesky, CEO-ul Airbnb, a dezvăluit că principala solicitare a utilizatorilor aplicației de închirieri locuințe pentru 2022 este ca aceasta să implementeze o funcție de plată cu criptomonede, adăugând că deja se lucrează la opțiune, relatează Markets Insider.

Chesky a întrebat pe Twitter în cursul weekendului:

„Dacă Airbnb ar putea lansa orice în 2022, ce ar fi acel lucru?”

Două zile mai târziu el a postat primele 6 sugestii din aproape 4.000 primite, afirmând că prima pe listă s-a situat cerința de a putea plăti cu criptomonede scrie Hotnews.ro.

Acesteia i-au urmat solicitările de a fi afișate clar prețurile, un program de loialitate pentru musafiri, tarife de curățenie actualizate, mai multe cazări pe termen lung și discounturi și un serviciu pentru clienți îmbunătățit.

„Lucram deja la majoritatea, vom analiza și altele acum”, a anunțat el.

Plăți cu bitcoin pe Airbnb?

Unul dintre utilizatorii care au sugerat plata cu crypto a motivat cererea prin faptul că unele țări blochează plățile internaționale, problemă care ar putea fi soluționată prin folosirea unor active digitale.

Chesky, care a răspuns activ mai multor tweet-uri, i-a spus acestuia că „analizăm asta”.

Airbnb acceptă în prezent plăți cu Visa, MasterCard, Apple Pay, Google Pay și PayPal.

Dacă Airbnb va decide să accepte plăți cu bitcoin și alte criptomonede ea ar deveni una din cele mai importante companii care fac acest lucru, alăturându-se Tesla, AMC sau MasterCard.

Airbnb a menționat anterior în unul din documentele sale că criptomonedele ar putea deveni o componentă crucială a succesului său, alături de noi tehnologii de autentificare, inteligența artificială, tehnologii cloud și blockchain și realitatea virtuală și augmentată.

Airbnb s-a lansat pe bursă în decembrie 2020, listarea sa fiind una din cele mai așteptate ale anului respectiv.

Mai sus regasiți o reprezentare vizuală a conținutului articolului, o clasificare automată și un sumar al acestuia! Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (www.profit.ro).

Accesați aici articolul integral !

Fluxuri de știri

Articole recomandate

- Advertisement -spot_img

Ultimele articole

Alege-ți fluxurile de informații!

Gratis!

 + Urmareste-ți competitia in social media!