19.7 C
București
sâmbătă, mai 21, 2022

HoReCa – Becali – Fiica cea mare deschide fostul hotel Inter sub numele… – Sinteza

3 min read (textul complet), articol clasificat de Robotul Minerva ca: Profilare

Creați-vă propriul

dashboard de știri

informația - cheie, 24/7

100+

FLUXURI

Free

Parcurgi informația mai rapid!

Acoperi top 100 surse externe!

Publicat de

Articole din aceeași sursa

- Advertisement -spot_img

Sumarizare automata

George Becali a anunțat anul trecut că a cumpărat hotelul Inter din Venus pentru familie, iar dacă Ioan Niculae îl vrea înapoi, i-l vinde, dar cu profit, arată Economica.net. Omul de afaceri și-a adjudecat hotelul la licitație pentru un preț de 6,8 milioane de euro de la grupul de firme Interagro, aflat în reorganizare judiciară.

Afacerile fiicelor lui BecaliTheodora Becali și soțul său au început, recent, construcția primului lor ansamblu rezidențial major, cu 700 de apartamente și 50 de case, pe un teren primit de la George Becali și amplasat în zona corporațiilor din Pipera.

MTM Residence este primul proiect al familiei Mihai și Theodora Mincu și a fost anunțat în premieră de Profit.ro. Ansamblul format din 4 blocuri cu 196 de apartamente este construit tot pe un teren al lui George Becali de lângă ansamblul Ivory Residence din Pipera...

Theodora Becali Mincu, fiica cea mare a omului de afaceri George Becali, și soțul său, Mihai Theodor Mincu, pregătesc redeschiderea fostului hotel Inter din stațiunea Venus sub denumirea Becali Hotels. Cei doi au primit hotelul de la George Becali, care l-a cumpărat anul trecut de la Interagro, grupul omului de afaceri Ioan Niculae.

„Fostul hotel Inter se va deschide în iunie sub denumirea Becali Hotels și va fi catalogat la 5 stele. Am făcut puține modificări la exterior, la plajă, la șezlonguri. De la anul ne propunem să facem și schimbări la interior. Deocamdată vrem să vedem cum ne descurcăm cu acest hotel, iar pe viitor, dacă ne acomodăm cu o astfel de afacere, vom analiza și varianta extinderii pe acest segment. Nu avem încă o gândire în acest sens. S-a ivit oportunitatea de a cumpăra acest hotel de la Interagro și vrem să îl facem funcțional. Sunt clienți ai hotelului care vin aici în fiecare an. Hotelul arată foarte bine. Mare lucru nu ai ce să schimbi nici în interior, din punct de vedere al mobilierului“, a declarat, pentru Profit.ro, Mihai Mincu.

George Becali a anunțat anul trecut că a cumpărat hotelul Inter din Venus pentru familie, iar dacă Ioan Niculae îl vrea înapoi, i-l vinde, dar cu profit, arată Economica.net. Omul de afaceri și-a adjudecat hotelul la licitație pentru un preț de 6,8 milioane de euro de la grupul de firme Interagro, aflat în reorganizare judiciară. Ioan Niculae a modernizat fostul hotel Carmen cu circa 10 milioane de euro și l-a redeschis în 2013.

„În urma unor investiții de aproximativ 10 milioane de euro în modernizare, singurul hotel de 5 stele din stațiunea Venus își deschide porțile. Hotelul face parte din grupul de firme Interagro. Până în 2012, acesta s-a numit «Carmen» și a fost clasificat la categoria de 4 stele”, transmitea la acel moment Interagro.

Hotelul, construit în 1971, are 5 etaje, 92 de camere, o suprafață construită de 2.670 metri pătrați și un teren de 4.584 metri pătrați, cu acces direct la plajă, două restaurante și piscină exterioară.

Afacerile fiicelor lui Becali

Theodora Becali și soțul său au început, recent, construcția primului lor ansamblu rezidențial major, cu 700 de apartamente și 50 de case, pe un teren primit de la George Becali și amplasat în zona corporațiilor din Pipera.

„Am început proiectul de 50 de case și o să începem din iunie și blocurile. Acum facem organizarea de șantier. În paralel, facem recepția apartamentelor din MTM Residence, unde sunt vândute circa 90% dintre unități“, spune Mihai Mincu.

MTM Residence este primul proiect al familiei Mihai și Theodora Mincu și a fost anunțat în premieră de Profit.ro. Ansamblul format din 4 blocuri cu 196 de apartamente este construit tot pe un teren al lui George Becali de lângă ansamblul Ivory Residence din Pipera.

Mihai Mincu a mai dezvoltat, în 2019, un complex cu 6 locuințe de tip duplex în Dobroești. În octombrie 2019, Mincu s-a căsătorit cu Theodora Becali. El mai are și o afacere specializată în comerțul cu haine de lux.

Familia Becali a vândut, în ultima perioadă, o serie de terenuri în Pipera unor dezvoltatori imobiliari precum H4L Development, Catted și IBB Holding, tranzacții cu o valoare cumulată de peste 55 de milioane de euro semnalate în premieră de Profit.ro. Tot Becali a vândut cu 11 milioane de euro și cele 7 hectare de teren pe care Prime Kapital construiește acum ansamblul rezidențial Avalon din aceeași zonă.

Terenurile familiei Becali sunt localizate în zona clădirilor de birouri din Pipera, unde au sediile centrale companii precum Coca-Cola, Mercedes-Benz, Bergenbier, eMAG, Altex.

Și fiica mijlocie a lui George Becali, Alexandra Becali, a intrat, recent, pe piața imobiliară prin inițierea a 3 ansambluri rezidențiale învecinate, care însumează peste 500 de apartamente.

Cu aceste proiecte, Theodora și Alexandra Becali se alătură unor investitori precum familia Bâlteanu, Alin Niculae, Gheorghe Iaciu, Mohammad Murad, Ali Madadi, One United Properties, London Partners, Forte Partners, Hagag, Eden Capital sau Prime Kapital, care lucrează la proiecte rezidențiale în această zonă, după ce au speculat că spre perimetrul format din Blvd-ul Barbu Văcărescu, Șoseaua Pipera și Șoseaua Dimitrie Pompeiu, considerat City-ul românesc, fac naveta circa 100.000 de angajați.

 

Mai sus regasiți o reprezentare vizuală a conținutului articolului, o clasificare automată și un sumar al acestuia! Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (www.profit.ro).

Accesați aici articolul integral !

spot_img

Fluxuri de știri

Articole recomandate

- Advertisement -spot_img

Ultimele articole

Alege-ți fluxurile de informații!

Gratis!

 + Promovează-ți compania și oferta sa!