1.4 C
București
luni, ianuarie 17, 2022

HoReCa – Booking.com a lansat recrutările în România pentru centrul cu… – Sinteza

3 min read (textul complet), articol clasificat de Robotul Minerva ca: Profilare

Creați-vă propriul

dashboard de știri

informația - cheie, 24/7

100+

FLUXURI

Free

Publicat de

Articole din aceeași sursa

- Advertisement -spot_img

Sumarizare automata

Profit.ro a anunțat recent că gigantul Booking.com, platforma de rezervări de spații de cazare online, este în proces de închiriere a unui nou sediu în România... Compania este acum în proces de închiriere a unui spațiu, cu o suprafață de peste 9.000 de metri pătrați, în complexul de birouri U Center al dezvoltatorului imobiliar Forte Partners... Suprafața pe care Booking.com o închiriază pentru noul centru regional de servicii este pretabilă pentru un număr de peste 700 de angajați, ținând cont că, în același complex de birouri... Booking.com funcționează acum într-un sediu cu o suprafață de circa 450 de metri pătrați la etajul 16 al clădirii de birouri Euro Tower din zona Tei a Capitalei... Compania Booking.com (Romania) SRL, prin care platforma își desfășoară operațiunile din România, avea un număr mediu de 20 de angajați și o cifră de afaceri de 9,1 milioane de lei...

Gigantul Booking.com, platforma de rezervări de spații de cazare online, a început recrutările în România pentru centrul regional de servicii pe care îl va lansa la București, informație anunțată anterior în exclusivitate de Profit.ro, deschizând posturi de Manager Business Process Management, Procurement Analyst, Security Engineer – Detection & Response, Regional Finance Manager, Senior Recruiter – Technology, Account Executive, Regional HR Manager, Junior Privacy Analyst, Program Manager.

Din România, compania va acoperi toate brandurile sale, respectiv Booking. com, Priceline, Agoda, KAYAK, OpenTable și Rentalcars.com, relevă datele companiei, analizate de Profit.ro.

Pentru noul business, Booking a înființat deja un holding în România.

“Holdingul este un Centru de Excelență cu sediul în București, România, și a fost creat pentru a susține cerințele crescânde de afaceri ale mărcilor Booking Holdings. Centrul de excelență va furniza oportunități de colaborare pentru toate mărcile noastre.

Ca parte a echipei, veți avea oportunitatea de a face parte din furnizorul lider mondial de călătorii online, cu misiunea de a face mai ușor pentru toată lumea să experimenteze lumea prin intermediul a șase mărci principale orientate către consumatori: Booking. com, Priceline, Agoda, KAYAK, OpenTable și Rentalcars.com”, este mesajul companiei care însoțește posturile ofertate.

Profit.ro a anunțat recent că gigantul Booking.com, platforma de rezervări de spații de cazare online, este în proces de închiriere a unui nou sediu în România, în complexul de birouri U Center, dezvoltat de Forte Partners în zona Tineretului din București, unde vrea să amenajeze un centru regional de servicii, pentru care vor lucra peste 700 de angajați.

Compania este acum în proces de închiriere a unui spațiu, cu o suprafață de peste 9.000 de metri pătrați, în complexul de birouri U Center al dezvoltatorului imobiliar Forte Partners, controlat de frații libanezi Johny și Jihad Jabra, potrivit mai multor surse din piața imobiliară.

Suprafața pe care Booking.com o închiriază pentru noul centru regional de servicii este pretabilă pentru un număr de peste 700 de angajați, ținând cont că, în același complex de birouri, compania britanică de software Endava și-a amenajat, anterior, un sediu pentru cei peste 1.000 de angajați din București într-un spațiu de 12.500 de metri pătrați, fiind cel mai mare chiriaș din U Center.

Booking.com funcționează acum într-un sediu cu o suprafață de circa 450 de metri pătrați la etajul 16 al clădirii de birouri Euro Tower din zona Tei a Capitalei, potrivit surselor Profit.ro. Compania Booking.com (Romania) SRL, prin care platforma își desfășoară operațiunile din România, avea un număr mediu de 20 de angajați și o cifră de afaceri de 9,1 milioane de lei, în 2019, anul ultimului bilanț public.

Proprietarul platformei de rezervări, Booking Holdings, listat pe Bursa de la New York, a fost puternic lovit de pandemie, motiv pentru care, în vara anului trecut, a anunțat că desființează mii de locuri de muncă la nivel global, ca reacție la „așteptările cu privire la viitorul călătoriilor“. Jurnaliștii Bloomberg au scris că circa un sfert dintre angajații Booking.com vor fi concediați, respectiv circa 4.000 de persoane.

Fondată în 1996 la Amsterdam, Booking.com s-a transformat dintr-un mic startup olandez în una dintre principalele companii de turism digital la nivel mondial. Platforma Booking.com este disponibilă în 43 de limbi și oferă peste 28 de milioane de unități de cazare raportate în total.

Odată semnat, acesta va fi unul dintre cele mai mari contracte de închiriere de birouri încheiate în acest an în România, o perioadă în care proprietarii de clădiri caută soluții pentru a convinge angajații chiriașilor să revină la birou.

Spre exemplu, cel mai mare contract de închiriere din acest an a fost semnat de compania Wipro, care a preînchirat o suprafață de 11.000 de metri pătrați în clădirea de birouri Globalworth Square. Brokerii preconizează că volumul anual de închirieri de birouri va atinge 300.000 de metri pătrați.

Proiectul de birouri U Center, cu o valoare de piață de 200 de milioane de euro, este construit pe un teren de circa 18.000 de metri pătrați, în locul fostului spital Scarlat Longhin. Forte Partners a finalizat dezvoltarea primei etape, cu o suprafață de 32.800 de metri pătrați, unde are chiriași Endava și emitentul de tichete de masă UP România, iar anul viitor are programată livrarea etapei a doua, cu o suprafață similară.

Mai sus regasiți o reprezentare vizuală a conținutului articolului, o clasificare automată și un sumar al acestuia! Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (www.profit.ro).

Accesați aici articolul integral !

Fluxuri de știri

Articole recomandate

- Advertisement -spot_img

Ultimele articole

Alege-ți fluxurile de informații!

Gratis!

 + Urmareste-ți competitia in social media!