18.3 C
București
joi, mai 19, 2022

HoReCa – Călin Ile preia conducerea companiei Aro-Palace Brașov, care deține celebrul hotel proiectat de nepotul lui Ion Creangă: Intenționăm sa redeschidem renumitul restaurant panoramic. Va fi prim actor al turismului din Brașov – Sinteza

3 min read (textul complet), articol clasificat de Robotul Minerva ca: Profilare

Creați-vă propriul

dashboard de știri

informația - cheie, 24/7

100+

FLUXURI

Free

Parcurgi informația mai rapid!

Acoperi top 100 surse externe!

Publicat de

Articole din aceeași sursa

- Advertisement -spot_img

Sumarizare automata

Călin Ile, fostul manager al hotelului Ibis Timișoara, deținut de grupul francez Accor, președinte al Federației Industriei Hoteliere din România (FIHR), mandat pe care îl va duce până în 2023, a fost ales în funcția de președinte al Consiliului de Administrație (CA) al companiei Aro-Palace Brașov.

Îmi voi folosi experiența și cunoștințele dobândite în cei 25 de ani de activitate hotelieră pentru a optimiza performanțele afacerilor companiei și vom contribui la promovarea destinației turistice Brașov cu toate puterile noastre”, a declarat Călin Ile pentru Profit.ro. Hotelul...

„În 2022 vrem să dăm semnalul că la Aro Palace lucrurile se schimbă în bine, vrem să revenim la un nivel cât mai apropiat de cel atins în 2019, an de vârf pentru întreg turismul românesc, și, nu în ultimul rând, vrem să creștem calitatea serviciilor prin investiții în oameni de calitate și în educația lor.

Călin Ile, fostul manager al hotelului Ibis Timișoara, deținut de grupul francez Accor, președinte al Federației Industriei Hoteliere din România (FIHR), mandat pe care îl va duce până în 2023, a fost ales în funcția de președinte al Consiliului de Administrație (CA) al companiei Aro-Palace Brașov.

„Începând cu 24 martie am fost ales ca Președinte al CA al companiei Aro Palace. Alături de noul board (n.red. format din 5 membri) vom face în așa fel încât această companie să joace rolul de prim actor al turismului din Brașov și unul din cei mai importanți din țară. Îmi voi folosi experiența și cunoștințele dobândite în cei 25 de ani de activitate hotelieră pentru a optimiza performanțele afacerilor companiei și vom contribui la promovarea destinației turistice Brașov cu toate puterile noastre”, a declarat Călin Ile pentru Profit.ro. 

Hotelul, clasificat acum la 5 stele, a fost inaugurat în 1939, chiar înainte de izbucnirea celui de-al doilea Război Mondial, fiind proiectat de arhitectul Horia Creangă, nepotul lui Ion Creangă. Pentru Brașov reprezintă un punct de reper, kilometrul 0 al orașului.

Călin Ile preia conducerea companiei Aro-Palace Brașov, care deține celebrul hotel proiectat de nepotul lui Ion Creangă: Intenționăm sa redeschidem renumitul restaurant panoramic. Va fi prim actor al turismului din Brașov

„În 2022 vrem să dăm semnalul că la Aro Palace lucrurile se schimbă în bine, vrem să revenim la un nivel cât mai apropiat de cel atins în 2019, an de vârf pentru întreg turismul românesc, și, nu în ultimul rând, vrem să creștem calitatea serviciilor prin investiții în oameni de calitate și în educația lor. Intenționăm să redeschidem renumitul restaurant panoramic de la etajul 8 al hotelului Aro Palace și analizăm situațiile din toate activele noastre pentru a vedea care investiție ar fi cea mai oportună în acest an”, mai spune Călin Ile

Compania Aro-Palace Brașov, care deține hotelul cu același nume, unul dintre cele mai mari hoteluri de cinci stele din afara Bucureștiului, este listată pe piața AeRO a Bursei de Valori București din 2017, având în prezent o capitalizare de 136 de milioane de lei. Acționar majoritar este SIF Transilvania cu o participație de 85,7%, în timp ce SIF Muntenia deține 10,3% din acțiuni.

La începutul anului, Călin Ile a anunțat că va pleca după 20 de ani din cadrul grupului hotelier francez Accor, pentru a se concentra pe propriile sale afaceri din domeniul turismului și al tehnologiei. 

Astfel că, pe lângă funcția deținută la Aro Palace, Călin Ile va gestiona și activitățile platformei sale de servicii IT, WinkWeb, lansată în vara anului trecut și care are deja parteneriate cu unele dintre cele mai mari companii din lume, precum GoDaddy, Amazon, Stripe, TikTok, Youtube, Slack or Reditt și Facebook. 

„Operăm în prezent 1.344 de link-uri, peste 30.000 vizitatori zilnici  și peste 100 domenii. Ne dorim un produs global și nu doar unul românesc, de aceea lucrăm cu parteneri din afară având deja colaborări cu specialiști din Londra, Montreal și Zurich”, precizează acesta.

WinkWeb este o platformă care, printre altele, ajută brandurile, influencerii și afacerile să își securizeze dreptul de proprietate asupra activelor digitale cum ar fi, de exemplu, paginile de social media.  

În domeniul turismului, Călin Ile, prin firma sa, Global Marketing SRL, va oferi consultanță în turism și afaceri

„Momentan negociez parteneriate de afaceri cu alți jucători cu experiență în domeniu”, mai spune Ile.

Mai sus regasiți o reprezentare vizuală a conținutului articolului, o clasificare automată și un sumar al acestuia! Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (www.profit.ro).

Accesați aici articolul integral !

spot_img

Fluxuri de știri

Articole recomandate

- Advertisement -spot_img

Ultimele articole

Alege-ți fluxurile de informații!

Gratis!

 + Promovează-ți compania și oferta sa!