16.4 C
București
marți, septembrie 27, 2022

HoReCa – Christian Tour – Proprietar: Frustrant când vezi că însuși… – Sinteza

2 min read (textul complet), articol clasificat de Robotul Minerva ca: Profilare

Creați-vă propriul

dashboard de știri

informația - cheie, 24/7

100+

FLUXURI

Free

Parcurgi informația mai rapid!

Acoperi top 100 surse externe!

Publicat de

Articole din aceeași sursa

- Advertisement -cresterea vanzarilor

Sumarizare automata

Proprietarul Christian Tour: Este frustrant când vezi că însuși statul sprijină infracțiuni ca în anii '90.

Touroperatorul Christian Tour organizează sâmbătă, 10 septembrie 2022, împreună cu compania aeriană Anima Wings un zbor de repatriere din Corfu pentru cei afectați de anularea curselor Blue Air și urmează alte zboruri pe diverse destinații din Italia, spune Facebook Cristian Pandel, proprietarul Christian Tour.

Este într-adevar frustrant când vezi că însuși statul căruia îi plătim cinstit taxe și țara în care ne trăim visele sprijină infracțiunile ca în anii '90.

Touroperatorul Christian Tour organizează sâmbătă, 10 septembrie 2022, împreună cu compania aeriană Anima Wings un zbor de repatriere din Corfu pentru cei afectați de anularea curselor Blue Air și urmează alte zboruri pe diverse destinații din Italia, spune Facebook Cristian Pandel, proprietarul Christian Tour. Acesta afirmă că zilele acestea a repatriat cu diverse escale oameni din Tenerife, Lisabona, Madeira, Zakynthos, Milano și Napoli, ”cu costuri enorme” suportate doar de companie. Pandel arată că ”este frustrant că statul sprijină infracțiunile ca în anii ’90”.

Acesta povestește că angajații de la Christian Tour au lucrat zilele acestea ”la foc continuu” ca să repatrieze toți turiștii care nu mai au zboruri de întoarcere operate de Blue Air.

”Acum când mulți turiști au rămas la mila statului să îi aducă în țară. Noi muncim și cheltuim mulți bani să asigurăm ceea ce am promis. Clientul trebuie să fie în centrul preocupărilor noastre. Sâmbătă Christian Tour pune împreună cu Anima Wings un zbor de repatriere din Corfu. Urmează alte zboruri pe diverse destinații din Italia. Zilele acestea am repatriat cu diverse escale oameni din Tenerife, Lisabona, Madeira, Zakynthos, Milano, Napoli etc Toate acestea cu costuri enorme suportate doar de noi. Povestea continuă pentru tot ce urmează să plece să găsim alternative, cu alte costuri și alte pierderi. Este într-adevar frustrant când vezi că însuși statul căruia îi plătim cinstit taxe și țara în care ne trăim visele sprijină infracțiunile ca în anii ’90. Că ne crede pe toți proști și că diversiunea să fim pro și contra ne ascunde crudul adevăr. Suntem corupți până în măduva oaselor”, spune Pandel.

El spune că este frustrant să vadă că toată munca sa și agoniseala de o vară au luat-o niște “băieți deștepți”, ca întotdeauna.

”Rămân totuși cu bucuria ca toata echipa noastră a hotărât că atât de multe ori că noi nu facem parte din lumea asta urâtă și ne păstrăm principiile – “nu lăsăm pe nimeni în urmă”.

Turiștii nostri vor fi aduși acasă și cei care trebuiau să plece vor avea variante corecte de rerutare”, a precizat Cristian Pandel.

El afirmă că de două zile ajunge acasă după ora 23:00.

”Nu am timp de nimic, de copii și de mine. Am așa un sentiment de greață și dezgust. În aceste zile toată piață de turism și de aviație dă în clocot. Un “eveniment” și o “combinație mioritică” gen “caritas” s-a întâmplat din nou. Și ce este interesant că nu mai suntem în anii ’90 ci au trecut trei decenii, suntem membrii UE. De ce alegem o agenție de turism serioasă?

Pentru că atunci când alegem cu atenție avem în caz de nevoie de tot suportul oamenilor din spate. Zilele acestea colegii de la Christian Tour au lucrat la foc continuu să repatrieze toți turiștii care nu mai au zboruri de întoarcere operate de Blue Air. Aud de multe ori ideea “că mai bine îmi fac eu singur bilet și îmi iau cazare de pe un site gen booking”. Încerc să explic mereu și mereu ca un touroperator serios are prețuri de multe ori mai bune, că asigură siguranța, consiliere și cel mai important că este asigurat în caz de default și… știu nu interesează pe nimeni poate… plătește taxe aici unde ne creștem copiii”, precizează reprezentantul Christian Tour.

Blue Air a anunțat miercuri seara că va relua zborurile, după ce AFM a suspendat poprirea conturilor, dar numai după ce va evalua capacitatea de operare. În prezent, compania are operaționale 13 aeronave, dar în scurt timp va rămâne cu cinci. În perioada 6-11 septembrie, Blue Air avea programate 401 zboruri, acestea fiind anulate, ceea ce a afectat peste 54.000 de pasageri. Tuturor acestora, compania anunță că le-a oferit soluțiile prevăzute de legislație.

Blue Air a precizat că, în perioada 6 – 11 septembrie 2022, au fost planificate și anulate 401 zboruri si 54.161 pasageri au fost afectați de anulări.

Aeronavele Blue Air se află în aeroporturile București Otopeni, Bacău, Iași, Cluj Napoca și Torino. 

Mai sus regasiți o reprezentare vizuală a conținutului articolului, o clasificare automată și un sumar al acestuia! Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (www.profit.ro).

Accesați aici articolul integral !

Fluxuri de știri

Articole recomandate

- Advertisement -dezvoltare afacere

Ultimele articole

Alege-ți fluxurile de informații!

Gratis!

 + Promovează-ți compania și oferta sa!