13.5 C
București
marți, octombrie 3, 2023

HoReCa – City Grill – Proprietarul pregătește apart-hotel și spații… – Sinteza

2 min read (textul complet), articol clasificat de Robotul Minerva ca: Profilare

Creați-vă propriul

dashboard de știri

informația - cheie, 24/7

100+

FLUXURI

Free

Parcurgi informația mai rapid!

Acoperi top 100 surse externe!

Publicat de

Articole din aceeași sursa

- Advertisement -cresterea vanzarilor

Sumarizare automata

Firma Paradisul Verde Investment, controlată, indirect, de Dragoș Petrescu, are în proprietate un teren cu o suprafață de circa 3.200 de metri pătrați, la intrarea în complexul rezidențial Paradisul Verde și lângă restaurantul Sunrise, pe care există o serie de magazine și o vilă.

Tot în cadrul cartierului Paradisul Verde, Dragoș Petrescu, alături de alți 9 investitori, printre care Cristian Țânțăreanu, dezvoltatorul Paradisului Verde, și Marian Alecu, fostul șef al McDonald`s România, a început în 2018 construcția unui complex de evenimente, evaluat la 10 milioane de euro, și amplasat pe malul lacului.

Omul de afaceri Dragoș Petrescu, proprietarul City Grill, pregătește construcția unui apart-hotel cu o capacitate de 54 de persoane și spații comerciale adiacente, la intrarea în complexul rezidențial Paradisul Verde, dezvoltat de familia Țânțăreanu în Corbeanca, potrivit documentelor analizate de Profit.ro.

Firma Paradisul Verde Investment, controlată, indirect, de Dragoș Petrescu, are în proprietate un teren cu o suprafață de circa 3.200 de metri pătrați, la intrarea în complexul rezidențial Paradisul Verde și lângă restaurantul Sunrise, pe care există o serie de magazine și o vilă.

Investitorul și-a propus să demoleze o parte din clădirile existente pe teren și să construiască în loc o clădire dedicată spațiilor comerciale și alta cu funcțiune de apart-hotel. Prin această inițiativă, suprafața desfășurată a clădirilor existente pe teren va crește de la circa 1.000 de metri pătrați la circa 2.500 de metri pătrați.

Valoarea investiției în acest proiect a fost calculată la 1 milion de euro, potrivit documentelor analizate de Profit.ro.

Proiectul propus de firma lui Dragoș Petrescu

Proiectul propus de firma lui Dragoș Petrescu

Tot în cadrul cartierului Paradisul Verde, Dragoș Petrescu, alături de alți 9 investitori, printre care Cristian Țânțăreanu, dezvoltatorul Paradisului Verde, și Marian Alecu, fostul șef al McDonald`s România, a început în 2018 construcția unui complex de evenimente, evaluat la 10 milioane de euro, și amplasat pe malul lacului. Proiectul nu a fost încă inaugurat, potrivit informațiilor Profit.ro.

Proprietarul City Grill mai este asociat cu Dragoș Anastasiu – președintele Eurolines Group, Octavian Moldovan și Hildegard Brandl în firma de consultanță în managementul hotelier The Makers, care vizează crearea unei rețele de hoteluri și pensiuni la nivel național. În prezent, The Makers operează Green Dolphin Camping, complexul Green Village, resortul Valea Verde, hotelul La Boheme și hotelul Orizont din Predeal.

Dragoș Petrescu controlează compania care deține lanțurile de restaurante City Grill, Buongiorno, Caru’ cu Bere și cafenelele City Cafe. Este președintele Young Presidents Organisation în România, președintele HORA, asociația patronală din industria restaurantelor, membru în Boardul RBL și liderul grupului de lucru pentru Antreprenoriat din cadrul Coaliției Pentru Dezvoltarea României.

Construcția complexului Paradisul Verde din Corbeanca a fost începută în anul 1994 de către omul de afaceri Cristian Țânțăreanu pe un teren de 65 de hectare, fiind unul dintre primele cartiere de vile din România.

FOTO Dragoș Petrescu, proprietarul City Grill, pregătește un apart-hotel și spații comerciale în Paradisul Verde

Mai sus regasiți o reprezentare vizuală a conținutului articolului, o clasificare automată și un sumar al acestuia! Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (www.profit.ro).

Accesați aici articolul integral !

Fluxuri de știri

Articole recomandate

- Advertisement -dezvoltare afacere

Ultimele articole

Alege-ți fluxurile de informații!

Gratis!

 + Promovează-ți compania și oferta sa!