3.3 C
București
vineri, ianuarie 21, 2022

HoReCa – Conflicte pe Aeroportul Otopeni din cauza noilor restricții, Jandarmii și Poliția de Frontieră au intervenit – Sinteza

2 min read (textul complet), articol clasificat de Robotul Minerva ca: Profilare

Creați-vă propriul

dashboard de știri

informația - cheie, 24/7

100+

FLUXURI

Free

Publicat de

Articole din aceeași sursa

- Advertisement -spot_img

Sumarizare automata

Pe aeroportul Henri Coandă, pasagerii nemulțumiți de noile restricții au avut un comportament recalcitrant față de personalul autorităților cu atribuții de control al documentelor de intrare în țară... S-au înregistrat aglomerări punctuale, în intervalul 14.00-15.30 al zilei de azi, generate, pe de o parte, de faptul că, în aceste ore de vârf au aterizat două curse suplimentare, iar, pe de altă parte, de către pasagerii nemulțumiți de noile restricții care au avut un comportament recalcitrant față de personalul autorităților cu atribuții de control al documentelor de intrare în țară", se menționează în comunicat.

Pe aeroportul Henri Coandă, pasagerii nemulțumiți de noile restricții au avut un comportament recalcitrant față de personalul autorităților cu atribuții de control al documentelor de intrare în țară, fapt ce a generat aglomerări, vineri, între orele 14:00 – 15:30, potrivit unui comunicat remis de Compania Națională Aeroporturi București (CNAB).

“Traficul pe aeroportul Henri Coandă de derulează normal. S-au înregistrat aglomerări punctuale, în intervalul 14.00-15.30 al zilei de azi, generate, pe de o parte, de faptul că, în aceste ore de vârf au aterizat două curse suplimentare, iar, pe de altă parte, de către pasagerii nemulțumiți de noile restricții care au avut un comportament recalcitrant față de personalul autorităților cu atribuții de control al documentelor de intrare în țară”, se menționează în comunicat.

Jandarmii și Poliția de Frontieră au intervenit pentru a ține situația sub control, conform CNAB.

“Situația a fost ținută sub control cu ajutorul personalului CN Aeroporturi București, jandarmilor și ai Poliției de Frontieră. Este posibil ca astfel de aglomerări punctuale să apară în continuare, personalul CNAB urmând să acorde, în continuare, tot sprijinul reprezentanților autorităților cu atribuții de control și menținere a ordinii publice”, se precizează în comunicatul Companiei Naționale Aeroporturi București.

Potrivit sursei citate, pentru reducerea aglomerației prin mărirea vitezei de procesare la controlul DSP, a fost dublat numărul de medici DSP de pe fluxul de intrare. De asemenea, pentru mai buna informare a pasagerilor și pentru păstrarea ordinii publice, a fost suplimentat până la dublare și numărul de angajați ai altor instituții, inclusiv ai CNAB.

“Este posibil ca, urmare a noilor restricții de intrare în țară coroborat cu o creștere a numărului de pasageri care intră în țară, să se înregistreze aglomerări și în perioada următoare”, se mai spune în comunicat.

CN Aeroporturi București face apel la toți pasagerii să se informeze din timp asupra condițiilor de intrare în țară și să ia toate măsurile necesare pentru respectarea acestora.

Mai sus regasiți o reprezentare vizuală a conținutului articolului, o clasificare automată și un sumar al acestuia! Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (www.profit.ro).

Accesați aici articolul integral !

Fluxuri de știri

Articole recomandate

- Advertisement -spot_img

Ultimele articole

Alege-ți fluxurile de informații!

Gratis!

 + Urmareste-ți competitia in social media!