16.1 C
București
vineri, septembrie 30, 2022

HoReCa – Desprevin.ro și Winedeals.ro au încheiat un parteneriat cu Edenred și au listat două mărci proprii în Glovo Express – Sinteza

1 min read (textul complet), articol clasificat de Robotul Minerva ca: In prelucrare

Creați-vă propriul

dashboard de știri

informația - cheie, 24/7

100+

FLUXURI

Free

Parcurgi informația mai rapid!

Acoperi top 100 surse externe!

Publicat de

Articole din aceeași sursa

- Advertisement -cresterea vanzarilor

Cele două platforme de e-commerce desprevin.ro și winedeals.ro au încheiat un parteneriat cu Edenred, prin care deținătorii de carduri cadou pot achiziționa vinuri și accesorii. “Vrem să oferim clienților noștri metode variate de plată, potrivite pentru ei, sigure și simplu de utilizat”, menționează cofondatorii platformelor, Marina Samoilă, Wine expert & Director Executiv și Alex Dona,

Cele două platforme de e-commerce desprevin.ro și winedeals.ro au încheiat un parteneriat cu Edenred, prin care deținătorii de carduri cadou pot achiziționa vinuri și accesorii.

“Vrem să oferim clienților noștri metode variate de plată, potrivite pentru ei, sigure și simplu de utilizat”, menționează cofondatorii platformelor, Marina Samoilă, Wine expert & Director Executiv și Alex Dona, Chief Drinking Officer.

Pentru a efectua plata cu un card cadou Edenred, utilizatorii vor folosi serviciul Netopia Payments deja instalat în cele două website-uri, exact așa cum ar face în cazul în care ar plăti cu un card bancar uzual. Toate informațiile necesare sunt disponibile în paginile „Metode de plată” din desprevin.ro și winedeals.ro

Tot din luna august, desprevin.ro și winedeals.ro au listat în platforma Glovo / opțiunea Glovo Express, cu livrare în București și Brașov, cele două etichete marcă proprie: Nea Florică [alb și roșu] și PRIMUL [roșu și rose].

PRIMUL este un vin marca desprevin.ro, primul vin itinerant din lume, asamblat de Marina Samoilă și produs în fiecare an cu o altă cramă, în serii limitate. PRIMUL roșu este un cupaj din Fetească Neagră, Syrah și Cabernet Sauvignon, produs și îmbuteliat de Crama Gîrboiu, județul Vrancea. PRIMUL rose este un asamblaj din Busuioacă de Bohotin și Pinot Noir produs și îmbuteliat de Domeniile Averești.

“Ambele vinuri PRIMUL numără câteva mii de sticle pe care, până acum, le-am făcut disponibile în locații atent selecționate, iar faptul că, de curând, ne-am listat pe Glovo Express, arată că suntem pregătiți să fim acolo unde consumatorii sunt dispuși să achiziționeze produse de concept, premium, pe care și le doresc livrate ultra-rapid” afirmă Alex Dona, Chief Drinking Officer @desprevin.ro și winedeals.ro

Nea Florică alb, un asamblaj din Fetească Regală și Fetească Albă și Nea Florică roșu, o Fetească Neagră, ambele produse și îmbuteliate de Domeniile Averești, sunt vinuri create ca o celebrare a ruralului și a oricărui motiv de sărbătorire în jurul mesei împreună cu cei dragi.

Aceasta este cea de-a doua etichetă proprie desprevin.ro, alături de seria premium PRIMUL.

desprevin.ro și winedeals.ro sunt două platforme de e-commerce și conținut, parte dintr-un demers antreprenorial coordonat de Alex Dona și Marina Samoilă. Desprevin.ro conține un shop de vinuri cu o selecție atentă de etichete. Winedeals.ro este astăzi unul dintre cele mai mari magazine online de vinuri din România, cu peste 4.000 de etichete produse în țară, alături de o selecție impresionantă de crame din Europa, dar și din țări precum Australia, America sau Noua Zeelandă.

Mai sus regasiți o reprezentare vizuală a conținutului articolului, o clasificare automată și un sumar al acestuia! Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (modernbuyer.ro).

Accesați aici articolul integral !

Fluxuri de știri

Articole recomandate

- Advertisement -dezvoltare afacere

Ultimele articole

Alege-ți fluxurile de informații!

Gratis!

 + Promovează-ți compania și oferta sa!