3.1 C
București
miercuri, decembrie 8, 2021

HoReCa – Dubaiul vrea să atragă 25 de milioane de turiști în 2025 – Sinteza

2 min read (textul complet), articol clasificat de Robotul Minerva ca: Profilare

Creați-vă propriul

dashboard de știri

informația - cheie, 24/7

100+

FLUXURI

Free

Publicat de

Articole din aceeași sursa

- Advertisement -spot_img

Sumarizare automata

... Printre principalele obiective ale noului departament se vor număra creșterea valorii adăugate în sectorul industrial cu 150% în următorii cinci ani, extinderea cu 50% a piețelor de export pentru produsele locale și creșterea numărului de turiști cu 40%... Dubaiul intenționează să unifice ministerele Economiei și Turismului și speră că în 2025 va atrage 25 de milioane de turiști, a anunțat șeicul Hamdan bin Mohamed Bin Rashid Al Maktoum... Biroul de presă a mai informat că Emiratului Dubai vrea de asemenea să atragă 100.000 de companii în decurs de trei ani și să organizeze 400 de evenimente economice globale până în 2025.

Dubaiul intenționează să unifice ministerele Economiei și Turismului și speră că în 2025 va atrage 25 de milioane de turiști, a anunțat șeicul Hamdan bin Mohamed Bin Rashid Al Maktoum, conducătorul Dubaiului, într-o postare pe Twitter, transmite Reuters.

Conducătorul Dubaiului a adăugat că la conducerea noului departament va fi numit Helal Al Marri, scrie Agerpres.

Printre principalele obiective ale noului departament se vor număra creșterea valorii adăugate în sectorul industrial cu 150% în următorii cinci ani, extinderea cu 50% a piețelor de export pentru produsele locale și creșterea numărului de turiști cu 40%, a informat biroul de presă al șeicului Hamdan bin Mohamed Bin Rashid Al Maktoum.

Biroul de presă a mai informat că Emiratului Dubai vrea de asemenea să atragă 100.000 de companii în decurs de trei ani și să organizeze 400 de evenimente economice globale până în 2025, să încurajeze companiile din sectorul privat și afacerile de familie să se listeze pe piețele financiare și bursele din Dubai.

În acest an Dubaiul găzduiește World Expo 2020, eveniment care a fost amânat cu un an din cauza pandemiei de Covid-19. Acest eveniment este așteptat să atragă 25 de milioane de vizitatori, atât în persoană cât și virtuali.

Începând din 1 octombrie, vizitatorii pot admira pavilioanele reprezentând aproximativ 190 de națiuni în centrul expozițional situat la periferia sudică a Dubaiului, un oraș deja cunoscut pentru zgârie-norii și pentru gustul său pentru lux.

Este prima expoziție mondială din Orientul Mijlociu și cel mai mare eveniment global de la începutul pandemiei de COVID-19, a cărui organizare a costat aproape șapte miliarde de dolari.

Mai sus regasiți o reprezentare vizuală a conținutului articolului, o clasificare automată și un sumar al acestuia! Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (www.profit.ro).

Accesați aici articolul integral !

Fluxuri de știri

Articole recomandate

- Advertisement -spot_img

Ultimele articole

Alege-ți fluxurile de informații!

Gratis!

 + Urmareste-ți competitia in social media!