5.8 C
București
marți, ianuarie 18, 2022

HoReCa – Epic Visits lansează un serviciu nou de gift card-uri printr-o campanie inedită cu Muzeul de Artă Recentă – Sinteza

3 min read (textul complet), articol clasificat de Robotul Minerva ca: Profilare

Creați-vă propriul

dashboard de știri

informația - cheie, 24/7

100+

FLUXURI

Free

Publicat de

Articole din aceeași sursa

- Advertisement -spot_img

Sumarizare automata

... Epic Visits, platforma de travel dedicată vacanțelor cu factor epic, lansează un serviciu nou de gift card-uri digitale, printr-o campanie de promovare cu Muzeul de Artă Recentă MARe.Astfel, cei aflați în căutarea unor cadouri deosebite pentru colegi, prieteni sau familie, pot opta pentru un gift card digital în ediție limitată (100) care incorporează o pictură parte din expoziția permanentă de la MARe. Gift card-ul, ce include și un bilet de acces la muzeu, poate fi folosit la rezervarea unei cazări sau a unui pachet turistic de pe Epic Visits listează top 10% proprietăți cu un factor epic (design... MARe abordează teme contrastante ale artei românești, reconsiderând critic subiecte precum progresul și regresivitatea, estetismul, utopia și distopia, construcția și disoluția, dizidența, credința și blasfemia, tradiția și inovația.


Epic Visits, platforma de travel dedicată vacanțelor cu factor epic, lansează un serviciu nou de gift card-uri digitale, printr-o campanie de promovare cu Muzeul de Artă Recentă MARe. Campania are ca scop promovarea în rândul publicului a unor cadouri experiențiale ce combină arta și turismul.

Astfel, cei aflați în căutarea unor cadouri deosebite pentru colegi, prieteni sau familie, pot opta pentru un gift card digital în ediție limitată (100) care incorporează o pictură parte din expoziția permanentă de la MARe. Gift card-ul, ce include și un bilet de acces la muzeu, poate fi folosit la rezervarea unei cazări sau a unui pachet turistic de pe www.epicvisits.com. Epic Visits listează top 10% proprietăți cu un factor epic (design, poveste, priveliște, locație, experiență). Printre aproape 200 de listări se regăsesc și locuri mai puțin cunoscute, dar care demonstrează cât de aspiraționale pot fi destinațiile românești.

Muzeul de Artă Recentă (MARe) a fost înființat în 2018, odată cu aniversarea a 100 de ani de la Marea Unire. Primul muzeu de artă privat deschis în ultimii 100 de ani, acesta pune accentul pe arta românească produsă din anii ’60 până astăzi. MARe abordează teme contrastante ale artei românești, reconsiderând critic subiecte precum progresul și regresivitatea, estetismul, utopia și distopia, construcția și disoluția, dizidența, credința și blasfemia, tradiția și inovația. Colecția cuprinde 550 de lucrări realizate de artiști români, precum sculptură, pictură, instalații, colaje, fotografii etc.

Unul dintre acești artiști este Nicolae Comănescu, a cărui lucrare, „Cu chelie mare și cu urechi/Non-stop painting” se regăsește în colecția permantă MARe.

Epic Visits este un start-up fondat de antreprenorii Raluca Jianu, Mihai Bârsan, Emanuel Pasat și Bogdan Jianu.

În vara anului 2021, start-up-ul a obținut o finanțare pre-seed de 150.000 euro prin platforma de investiții SeedBlink, printre investitorii care s-au alăturat proiectului numărându-se Dragoș Anastasiu (Touring Eurolines), Adrian Țuluca (Propaganda Creative Marketing) și Felix Tătaru (GMP Group).

Mai sus regasiți o reprezentare vizuală a conținutului articolului, o clasificare automată și un sumar al acestuia! Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (www.businesspress.ro).

Accesați aici articolul integral !

Fluxuri de știri

Articole recomandate

- Advertisement -spot_img

Ultimele articole

Alege-ți fluxurile de informații!

Gratis!

 + Urmareste-ți competitia in social media!