3.9 C
București
miercuri, noiembrie 30, 2022

HoReCa – Hotel Koralio, de 4 stele, inaugurat de Bacolux la Eforie Nord, este o destinație all inclusive – Sinteza

2 min read (textul complet), articol clasificat de Robotul Minerva ca: Profilare

Creați-vă propriul

dashboard de știri

informația - cheie, 24/7

100+

FLUXURI

Free

Parcurgi informația mai rapid!

Acoperi top 100 surse externe!

Publicat de

Articole din aceeași sursa

- Advertisement -cresterea vanzarilor

Sumarizare automata

Bacolux Hotels România a inaugurat la Eforie Nord – Bacolux Koralio Eforie Nord, cel mai nou hotel de patru stele din portofoliul grupului, cu facilități all inclusive.

Koralio este fostul Hotel Hefaistos (2 stele), reabilitat și reamenajat de către antreprenorii Marius şi Florin Băzăvan, deținătorii grupului de companii Bacolux, care include: Afrodita Resort & Spa, Diana Resort și Craiovița Hotel & Events.

„Bacolux Koralio are 200 de camere, șapte apartamente și trei studiouri, dispune de lobby bar și restaurant cu o capacitate totală de 400 de locuri (cu terasă exterioară), dar și trei săli de conferință, cu dotări complete.” – a declarat Marius Băzăvan, Managing Partner & COO, Bacolux Hotels România, prezent la inaugurare.

Bacolux Hotels România a inaugurat la Eforie Nord – Bacolux Koralio Eforie Nord, cel mai nou hotel de patru stele din portofoliul grupului, cu facilități all inclusive. Koralio este fostul Hotel Hefaistos (2 stele), reabilitat și reamenajat de către antreprenorii Marius şi Florin Băzăvan, deținătorii grupului de companii Bacolux, care include: Afrodita Resort & Spa, Diana Resort și Craiovița Hotel & Events.

Structura principală a fost păstrată, precum și designul balcoanelor, păstrând astfel elementele ușor de recunoscut ale clădirii inițiale.

„Bacolux Koralio are 200 de camere, șapte apartamente și trei studiouri, dispune de lobby bar și restaurant cu o capacitate totală de 400 de locuri (cu terasă exterioară), dar și trei săli de conferință, cu dotări complete.” – a declarat Marius Băzăvan, Managing Partner & COO, Bacolux Hotels România, prezent la inaugurare.

„Cele trei studiouri, aflate la ultimul nivel al hotelului, sunt prevăzute cu terasă privată, zonă de plajă și jacuzzi. Cel mai mare studio are o suprafață de 85 mp și o terasă de 180 mp și va oferi priveliște asupra stațiunii, atât spre mare, cât și spre lacul Techirghiol.”

Hotelul deține, de asemenea, piscine exterioare încălzite – una pentru adulți, prevăzută cu terasă și propriul bar, și două pentru copii. Resortul beneficiază de un program de entertainment extins, dar și de sistemul all inclusive child-friendly.

Designul hotelului ține cont elementele mediului natural exterior și le reproduce în interior. Linia de culori aleasă în tonuri calde, încăperile luminoase și tematica coralilor fac din Koralio un spațiu interior elegant ce invită la relaxare.

”Ne-am dorit extinderea la maximum a spațiilor vitrate pentru a permite accesul luminii naturale, dar și o conectare cât mai aproape de natură, optând pentru un design atemporal”, spun reprezentanții Bacolux Hotels.

Hotelul Koralio este destinat, în principal, familiilor, însă poate acomoda atât evenimente corporate și private, cât și echipe sportive aflate în cantonament.

„După doi ani de retricții, românii optează pentru sejururi mai scurte, pe care  le rezervă în ultimul moment”, a mai spus Băzăvan.

Koralio va rămâne deschis până în septembrie, dar dorința investitorilor este să prelungească acest program dacă piața o va cere, Pe termen lung, antreprenorii își propun ca hotelul să fie deschis și în extrasezon.

„Ne propunem să stabilizăm echipa și businessul. În funcție de rezultatele financiare, ne gândim să facem și o dezvoltare. Avem buget de 1 milion de euro alocat creării unei zone de spa și tratament balnear”. Potrivit acestuia, întreaga investiție în Hotel Bacolux Koralio a însumat 7 milioane de euro.

Hotelul are o echipă formată din 140 de angajați, cei mai mulți pe zonele de Food&Beverage și housekeeping, aproximativ 70% dintre aceștia sunt români, restul fiind străini, din Sri Lanka și Nepal.

Bacolux Hotels Romania este un grup cu capital 100% românesc, cu peste 27 de ani de experiență în industria hotelieră, care oferă servicii de leisure si business, încurajând petrecerea vacantelor în România, din Herculane, de pe litoral sau de la munte, sau organizarea  de conferințe, evenimente si team buildinguri la Herculane sau Craiova.

Mai sus regasiți o reprezentare vizuală a conținutului articolului, o clasificare automată și un sumar al acestuia! Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (modernbuyer.ro).

Accesați aici articolul integral !

Fluxuri de știri

Articole recomandate

- Advertisement -dezvoltare afacere

Ultimele articole

Alege-ți fluxurile de informații!

Gratis!

 + Promovează-ți compania și oferta sa!