1.4 C
București
luni, ianuarie 17, 2022

HoReCa – ÎN PERIOADA 11-15 NOIEMBRIE Hello Holidays organizează târg online de turism cu oferte pentru vacanţele de 1 Decembrie, Crăciun, Revelion şi pentru vara viitoare – 11.11.2021 – Sinteza

3 min read (textul complet), articol clasificat de Robotul Minerva ca: Profilare

Creați-vă propriul

dashboard de știri

informația - cheie, 24/7

100+

FLUXURI

Free

Publicat de

Articole din aceeași sursa

- Advertisement -spot_img

Sumarizare automata

De exemplu, cinci nopţi de cazare la începutul lunii iunie la un hotel de două stele din Saturn costă 302 lei/camera, la târgul online, faţă de 1.500 de lei, preţul întreg.De asemenea, tot pentru vara viitoare, vacanţele în Grecia şi Turcia cumpărate între 11 şi 15 noiembrie au reducere la jumătate pentru cazare ori preţuri fixe pentru cazare şi transport:- Vacanţe în mai şi septembrie la studiouri din Evia, Riviera Olimpului, Halkidiki, Thassos: 109 sau 129 de euro/persoană pentru cazare şi transport- Vacanţe în iunie, iulie, august la studiouri din Evia, Riviera Olimpului, Halkidiki, Thassos: reducere de 50% pentru cazare- Vacanţe în Kusadasi, Didim, Bodrum, Marmaris, Ozdere, Fethiye, Cesme, Antalya, cu transport individual, autocarul sau avionul, până la 45%- Vacanţe de munte sau la mare în Bulgaria, până la 30% reducerePentru oricare achiziţie făcută la târgul de turism se plăteşte un avans de 10% şi restul cu o lună înainte de plecare - pentru vacanţele de anul acesta -, ori în două tranşe, finalul lunii februarie şi cu o lună înainte de plecare - pentru programele din 2022, se menţionează în comunicat.

Hello Holidays organizează târg online de turism, între 11 şi 15 noiembrie, cu oferte speciale pentru vacanţele de 1 Decembrie, Crăciun, Revelion şi pentru vara viitoare, informează agenţia de turism într-un comunicat de presă. “Hello Magic Sales” vine cu reduceri de la 15 la 70% pentru programe în România, Egipt, Turcia, Grecia, Bulgaria, care pot fi rezervate cu 10% avans în cele cinci zile de târg online.

“Turiştii au la dispoziţie o pagină de internet dedicată târgului, în care găsesc oferte pentru vacanţe până la finalul anului, în limita locurilor disponibile, şi pentru vara viitoare. Pot face rezervări online, dar şi în agenţiile noastre, una dintre ele deschisă de curând într-un centru comercial din Bucureşti”, declară Denisa Oprea, director de marketing Hello Holidays

Potrivit sursei citate, toate programele organizate de Hello Holidays pentru vacanţa de 1 Decembrie: circuitele Banat – Oltenia, Maramures, Macedonia de NordKosovo, Istanbul, vacanţele la pieţele de Crăciun BudapestaViena, Viena – Praga – Dresda şi la Sibiu, cele de Revelion la Atena, Istanbul, Cappadocia, Skopje, Chişinău, precum şi toate circuitele anunţate pentru 2022, cu autorcarul sau avionul, au reducere de 15%.

Special pentru târgul de turism online, vacanţele din noiembrie şi decembrie în Hurghada şi Sharm el Sheikh pe zboruri charter organizate de agenţie costă cu până la 45% mai puţin, pachetele pe zbor charter de Revelion în Antalya, cu până la 40%, iar programele de Revelion marca Hello Holidays în Paralia Katerini, Salonic şi Kusadasi, cu transport autocar, au preţuri fixe, 179 sau 349 de euro/persoană.

Pentru vara viitoare, cele mai mari reduceri din timpul târgului sunt pentru vacanţele pe litoralul românesc. La o serie de hoteluri selectate şi în funcţie de locurile disponibile, sejurul la mare e mai ieftin cu până la 70%. De exemplu, cinci nopţi de cazare la începutul lunii iunie la un hotel de două stele din Saturn costă 302 lei/camera, la târgul online, faţă de 1.500 de lei, preţul întreg.

De asemenea, tot pentru vara viitoare, vacanţele în Grecia şi Turcia cumpărate între 11 şi 15 noiembrie au reducere la jumătate pentru cazare ori preţuri fixe pentru cazare şi transport:

– Vacanţe în mai şi septembrie la studiouri din Evia, Riviera Olimpului, Halkidiki, Thassos: 109 sau 129 de euro/persoană pentru cazare şi transport

– Vacanţe în iunie, iulie, august la studiouri din Evia, Riviera Olimpului, Halkidiki, Thassos: reducere de 50% pentru cazare

– Vacanţe în Kusadasi, Didim, Bodrum, Marmaris, Ozdere, Fethiye, Cesme, Antalya, cu transport individual, autocarul sau avionul, până la 45%

– Vacanţe de munte sau la mare în Bulgaria, până la 30% reducere

Pentru oricare achiziţie făcută la târgul de turism se plăteşte un avans de 10% şi restul cu o lună înainte de plecare – pentru vacanţele de anul acesta -, ori în două tranşe, finalul lunii februarie şi cu o lună înainte de plecare – pentru programele din 2022, se menţionează în comunicat.

Agenţia recomandă turiştilor să încheie şi o asigurare medicală şi storno pentru vacanţele în afara ţării şi o asigurare storno pentru cele din România, care acoperă situaţiile neplăcute apărute în pandemie.

Mai sus regasiți o reprezentare vizuală a conținutului articolului, o clasificare automată și un sumar al acestuia! Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (www.bursa.ro).

Accesați aici articolul integral !

Fluxuri de știri

Articole recomandate

- Advertisement -spot_img

Ultimele articole

Alege-ți fluxurile de informații!

Gratis!

 + Urmareste-ți competitia in social media!