4 C
București
sâmbătă, decembrie 4, 2021

HoReCa – Ioan Mătieș este noul general manager al JW Marriott – Sinteza

3 min read (textul complet), articol clasificat de Robotul Minerva ca: Profilare

Creați-vă propriul

dashboard de știri

informația - cheie, 24/7

100+

FLUXURI

Free

Publicat de

Articole din aceeași sursa

- Advertisement -spot_img

Sumarizare automata

... Experiența dobândită în segmentul de lux al ospitalității mă va ajuta să îndeplinesc, alături de echipa mea, obiectivele de business ale companiei, cu accent pe inovație, personalizarea unor experiențe de lux pentru oaspeții noștri și creșterea notorietății,’ a declarat Ioan Mătieș noul General Manager al JW Marriott Bucharest Grand Hotel... Ioan Mătieș este noul General Manager al JW Marriott Bucharest Grand Hotel, începând cu data de 15 octombrie 2021..

Ioan Mătieș este noul General Manager al JW Marriott Bucharest Grand Hotel, începând cu data de 15 octombrie 2021. Acesta îl înlocuiește pe Tino Lindner, care a asigurat conducerea hotelului în ultimii trei ani. În noul său rol, Ioan Mătieș își propune să continue reprezentarea modernă a brandului JW Marriott în segmentul lux.

Cu o experiență de aproape 25 de ani în industria HoReCa, Ioan Mătieș este licențiat în Managementul Turismului și Ospitalității, iar în 2019 a absolvit programul ASCENT – Leadership Accelerator de la Universitatea din Carolina de Nord, SUA, pe lângă alte programe de dezvoltare parcurse de-a lungul anilor.

‘Fac parte din echipa JW Marriott încă de la deschiderea primului hotel din România. Îi mulțumesc lui Tino pentru tot ceea ce a realizat și în mod special că a continuat să investească în implementarea tehnologiilor digitale pentru a îmbunătăți experiența oaspeților, mai ales în ultimul an și jumătate, o perioadă dificilă pentru industria ospitalieră. Ocuparea acestei noi poziții mă bucură, mă entuziasmează și mă onorează. Experiența dobândită în segmentul de lux al ospitalității mă va ajuta să îndeplinesc, alături de echipa mea, obiectivele de business ale companiei, cu accent pe inovație, personalizarea unor experiențe de lux pentru oaspeții noștri și creșterea notorietății,’ a declarat Ioan Mătieș noul General Manager al JW Marriott Bucharest Grand Hotel.

Ioan Mătieș s-a alăturat JW Marriott Bucharest Grand Hotel, în anul 2000, ca Director of Event Management. De atunci, datorită abilităților sale de lider a ocupat mai multe funcții de conducere în cadrul grupului hotelier, atât în țară, cât și în străinătate.

În perioada 2006 – 2014, Mătieș a lucrat ca Director Food&Beverage în cadrul Frankfurt Marriott Hotel. În 2014, Ioan este numit Director General al Renaissance Atyrau Hotel și Marriott Executive Apartments din Kazakhstan.

În 2017, a preluat funcția de Director General al Voronezh Marriott Hotel, ocupându-se de inaugurarea acestui nou hotel, pornind de la crearea planului de recrutare, coordonarea activităților de marketing, până la conceperea și implementarea strategiei de vânzări.

În 2018, Ioan a fost numit Directorul General al Istanbul Marriott Hotel Sisli. Sub conducerea lui, hotelul a primit Premiul de Excelență pentru Performanța Financiară în urma căruia indicele cotei de piață s-a îmbunătățit semnificativ.

Mai sus regasiți o reprezentare vizuală a conținutului articolului, o clasificare automată și un sumar al acestuia! Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (modernbuyer.ro).

Accesați aici articolul integral !

Fluxuri de știri

Articole recomandate

- Advertisement -spot_img

Ultimele articole

Alege-ți fluxurile de informații!

Gratis!

 + Urmareste-ți competitia in social media!