16.4 C
București
marți, septembrie 27, 2022

HoReCa – IRI TRAVEL: Pe litoralul bulgăresc, preţurile în septembrie sunt cu 30-40% mai mici faţă de vârful de sezon – 30.08.2022 – Sinteza

3 min read (textul complet), articol clasificat de Robotul Minerva ca: Profilare

Creați-vă propriul

dashboard de știri

informația - cheie, 24/7

100+

FLUXURI

Free

Parcurgi informația mai rapid!

Acoperi top 100 surse externe!

Publicat de

Articole din aceeași sursa

- Advertisement -cresterea vanzarilor

Sumarizare automata

Pe litoralul bulgăresc, preţurile în luna septembrie sunt cu 30-40% mai mici faţă de vârful de sezon dar şi oferte speciale cu încă 30% reducere, arată datele IRI Travel.

"Luna septembrie prezintă multe avantaje pentru petrecerea unei vacanţe reuşite atât pe litoralul românesc, cât şi pe cel bulgăresc.

Vremea este foarte bună, septembrie fiind numită, de ceva timp, a patra lună a verii, tarifele sunt mult mai mici şi este şi mai puţin aglomerat", arată compania.

Pe litoralul bulgăresc, preţurile în luna septembrie sunt cu 30-40% mai mici faţă de vârful de sezon dar şi oferte speciale cu încă 30% reducere, arată datele IRI Travel. Pe litoralul românesc, preţurile pornesc de la 99 lei pe noapte de persoană la hoteluri de 3 stele şi de la 152 lei de persoană pe noapte la hoteluri de 4 stele, cu mic dejun, informează News.ro.

“Luna septembrie prezintă multe avantaje pentru petrecerea unei vacanţe reuşite atât pe litoralul românesc, cât şi pe cel bulgăresc. Vremea este foarte bună, septembrie fiind numită, de ceva timp, a patra lună a verii, tarifele sunt mult mai mici şi este şi mai puţin aglomerat”, arată compania.

Toate hotelurile de pe litoralul bulgăresc şi-au micşorat tarifele cu cel puţin 25% după 24 – 27 august, iar în septembrie, preţurile faţă de iulie sau august sunt cu cel puţin 30-35 % mai mici, unele diferenţe de preţ depăşind şi 40%.

“Sunt multe hoteluri de 4 stele cu servicii all inclusive în special din Nisipurile de Aur care, pe lângă faptul că au preţuri mai mici în septembrie, transmit şi oferte speciale de până la 30% reducere pentru toată luna septembrie. Deci putem să mergem la 4 stele all inclusive în septembrie la preţuri situate la jumătate sau mai bine faţă de iulie şi august, lunile de vârf de sezon”, spun reprezentanţii companiei.

Preţurile în septembrie de pe litoralul bulgăresc încep de la 22 de euro pe noapte la 3 stele cu all inclusive, de la 30 de euro la 4 stele cu all inclusive şi între 40 şi 50 de euro la hotelurile de 5 stele.

În ceea ce priveşte litoralul românesc, acesta continuă să fie solicitat şi în luna septembrie, mai ales că anul acesta ofertele tip “Litoralul pentru toţi” au început mai devreme şi au fost transmise de un număr mare de hoteluri de pe tot litoralul.

Preţurile pornesc de la 99 lei pe noapte de persoană la hoteluri de 3 stele şi de la 152 lei de persoană pe noapte la hoteluri de 4 stele, cu mic dejun.

“Ca şi staţiuni căutate în Bulgaria în perioada de început de septembrie, cele mai solicitate sunt Albena, Nisipurile de Aur şi Obzor. În cazul litoralului nostru se continuă trendul acestei veri, în sensul că turiştii au preferat sudul litoralului – Saturn, Venus, Jupiter, Neptun-Olimp. Însă Eforie şi Mamaia sunt staţiuni de asemenea foarte solicitate de către turişti. Ţinând cont de tendinţele din acest an, sunt sigur că septembrie va deveni, în timp, încă o lună de sezon, cu o cerere în creştere, chiar dacă nu la nivelul lui iulie şi august”, subliniază Lucian Bădîrcea, CEO IRI Travel.

Mai sus regasiți o reprezentare vizuală a conținutului articolului, o clasificare automată și un sumar al acestuia! Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (www.bursa.ro).

Accesați aici articolul integral !

Fluxuri de știri

Articole recomandate

- Advertisement -dezvoltare afacere

Ultimele articole

Alege-ți fluxurile de informații!

Gratis!

 + Promovează-ți compania și oferta sa!