1.4 C
București
luni, ianuarie 17, 2022

HoReCa – Israelul va ridica restricțiile privind călătoriile în… – Sinteza

2 min read (textul complet), articol clasificat de Robotul Minerva ca: Profilare

Creați-vă propriul

dashboard de știri

informația - cheie, 24/7

100+

FLUXURI

Free

Publicat de

Articole din aceeași sursa

- Advertisement -spot_img

Sumarizare automata

Israelul va ridica restricțiile de călătorie în străinătate pentru cetățenii săi, în special cu destinația Statele Unite, în pofida unei creșteri semnificative a contaminărilor legată de varianta foarte contagioasă Omicron... ... Pe 21 decembrie, Israelul a înăsprit restricțiile de călătorie, adăugând Statele Unite pe lista roșie pentru a combate răspândirea COVID-19.Pe lângă Statele Unite, Regatul Unit, Emiratele Arabe Unite, Etiopia, Tanzania, Mexic, Elveția și Turcia vor fi, de asemenea, retrase de pe această listă, care avea aproape 70 de țări în urmă cu o lună. Într-o țară cu 9,4 milioane de locuitori, aproape 4,3 milioane au primit o doză de rapel în Israel, unde autoritățile sanitare au început luni să administreze o a patra doză persoanelor de peste 60 de ani și personalului medical...

Israelul va ridica restricțiile de călătorie în străinătate pentru cetățenii săi, în special cu destinația Statele Unite, în pofida unei creșteri semnificative a contaminărilor legată de varianta foarte contagioasă Omicron, au declarat autoritățile, relatează AFP.

Ministerul Sănătății recomandă retragerea de pe lista roșie a tuturor țărilor” spre care le-a fost interzis israelienilor să călătorească, a indicat ministerul într-un comunicat.

Această măsură, care vizează în total opt țări, va intra în vigoare la miezul nopții și urmează să fie aprobată în continuare de guvern, potrivit ministerului, scrie Agerpres.

Decizia este justificată ”ținând cont de rata de contaminare în rândul celor care sosesc pe teritoriul israelian în comparație cu rata de transmitere comunitară”, notează sursa citată.

Pe 21 decembrie, Israelul a înăsprit restricțiile de călătorie, adăugând Statele Unite pe lista roșie pentru a combate răspândirea COVID-19.

Pe lângă Statele Unite, Regatul Unit, Emiratele Arabe Unite, Etiopia, Tanzania, Mexic, Elveția și Turcia vor fi, de asemenea, retrase de pe această listă, care avea aproape 70 de țări în urmă cu o lună.

Luni, guvernul israelian a anunțat și redeschiderea granițelor pentru cetățenii străini vaccinați, închise din 28 noiembrie.

Premierul Naftali Bennett a apărat duminică restricțiile de călătorie, afirmând că aceste măsuri au ”întârziat” apariția variantei în Israel.

Autoritățile israeliene au identificat miercuri 16.115 de cazuri noi de COVID-19 în 24 de ore, un record de la începutul pandemiei. Un număr de 307 persoane sunt spitalizate, conform datelor Ministerului Sănătății.

Într-o țară cu 9,4 milioane de locuitori, aproape 4,3 milioane au primit o doză de rapel în Israel, unde autoritățile sanitare au început luni să administreze o a patra doză persoanelor de peste 60 de ani și personalului medical.

În total, 1,4 milioane de contaminări au fost identificate de la începutul pandemiei în Israel, între care 8.247 s-au soldat cu decese, conform cifrelor oficiale.

Mai sus regasiți o reprezentare vizuală a conținutului articolului, o clasificare automată și un sumar al acestuia! Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (www.profit.ro).

Accesați aici articolul integral !

Fluxuri de știri

Articole recomandate

- Advertisement -spot_img

Ultimele articole

Alege-ți fluxurile de informații!

Gratis!

 + Urmareste-ți competitia in social media!