6.8 C
București
luni, ianuarie 17, 2022

HoReCa – Lufthansa renunță la un traseu spre Iași. Nu îl vrea nimeni – Sinteza

2 min read (textul complet), articol clasificat de Robotul Minerva ca: Profilare

Creați-vă propriul

dashboard de știri

informația - cheie, 24/7

100+

FLUXURI

Free

Publicat de

Articole din aceeași sursa

- Advertisement -spot_img

Sumarizare automata

Situația de față nu e singulară, ci se regăsește peste tot în lume, unde multe companii aeriene sunt nevoite să renunțe temporar la anumite destinații, din cauza restricțiilor de călătorie, pentru limitarea pierderilor financiare", se arată într-un comunicat al Aeroportului din Iași, scrie News.ro Lufthansa va informa pasagerii care și-au făcut rezervări pe ruta Iași-Frankfurt pentru perioada următoare, despre posibilitatea reprogramării călătoriilor pe alte zboruri sau pe alte aeroporturi din țară.

Compania Lufthansa anunță că suspendă cursa aeriană Frankfurt-Iași, începând cu 13 ianuarie, din cauza traficului redus de pasageri, în contextul pandemiei de Covid.

Conducerea Aeroportului Iași anunță că a primit o informare de la compania Lufthansa prin care se anunță suspendarea rutei Iași-Frankfurt, începând cu 13 ianuarie 2022, până la o dată ce va fi comunicată ulterior.

“Decizia a fost luată de companie, pe baza unor considerente comerciale. Cererea scăzută, în contextul pandemiei de COVID-19, este motivul principal pentru care operarea acestei rute se întrerupe de anul viitor. Situația de față nu e singulară, ci se regăsește peste tot în lume, unde multe companii aeriene sunt nevoite să renunțe temporar la anumite destinații, din cauza restricțiilor de călătorie, pentru limitarea pierderilor financiare”, se arată într-un comunicat al Aeroportului din Iași, scrie News.ro

Lufthansa va informa pasagerii care și-au făcut rezervări pe ruta Iași-Frankfurt pentru perioada următoare, despre posibilitatea reprogramării călătoriilor pe alte zboruri sau pe alte aeroporturi din țară. De asemenea, pasagerii vor putea opta pentru o reprogramare gratuită a călătoriei sau pentru rambursarea integrală a biletelor neutilizate.

Primul zbor din Iași spre aeroportul din Frankfurt a fost pe 2 iulie 2021, ruta nou înființată având câte patru frecvențe săptămânale, pe care compania le-a menținut pe toată durata operării.

Aeroportul Iași susține că se află într-un dialog permanent cu reprezentanții Lufthansa și că va depune eforturi pentru ca această destinație să revină în programul de zbor.

“Există perspective de reluare a rutei spre Frankfurt, din vara anului viitor, în vederea continuării colaborării cu operatorul german”, precizează conducerea aeroportului ieșean. 

Mai sus regasiți o reprezentare vizuală a conținutului articolului, o clasificare automată și un sumar al acestuia! Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (www.profit.ro).

Accesați aici articolul integral !

Fluxuri de știri

Articole recomandate

- Advertisement -spot_img

Ultimele articole

Alege-ți fluxurile de informații!

Gratis!

 + Urmareste-ți competitia in social media!