4.1 C
București
miercuri, noiembrie 30, 2022

HoReCa – MINISTERUL TURISMULUI DIN ISRAEL: Ianuarie şi Februarie sunt printre cele mai ieftine perioade din an pentru a vizita Israelul – Sinteza

2 min read (textul complet), articol clasificat de Robotul Minerva ca: Profilare

Creați-vă propriul

dashboard de știri

informația - cheie, 24/7

100+

FLUXURI

Free

Parcurgi informația mai rapid!

Acoperi top 100 surse externe!

Publicat de

Articole din aceeași sursa

- Advertisement -cresterea vanzarilor

Sumarizare automata

Potrivit sursei citate, dacă în restul anului preţul mediu al unui bilet de avion Bucureşti - Tel Aviv oscilează între 200 şi 300 euro, în lunile Ianuarie şi Februarie biletele de avion spre Tel Aviv sunt disponibile şi la preţuri sub 100 euro / persoană...

Totodată, preţurile la cazare sunt cu până la 15% mai mici în primele luni ale anului şi încep de la 120 euro camera / noapte pentru un hotel de 3 stele si 180 euro camera / noapte pentru un hotel de 4 stele, in Tel Aviv...

Temperatura medie în Tel Aviv, în lunile Ianuarie şi Februarie este de aproximativ 14 - 15 grade Celsius, fapt ce încadrează Tel Aviv-ul în lista destinaţiilor cele mai potrivite pentru vacanţe în sezonul rece.

În contextul creşterilor de preţuri aferente tuturor serviciilor turistice, fie că vorbim despre bilete de avion, cazare, servicii de ghidaj sau mâncare şi suveniruri, Ministerul Turismului din Israel a realizat o analiză a preţurilor călătoriilor în Israel şi confirmă că lunile Ianuarie şi Februarie sunt cele mai potrivite pentru turiştii care călătoresc cu un buget restrâns, conform unui comunicat remis redacţiei.

Potrivit sursei citate, dacă în restul anului preţul mediu al unui bilet de avion Bucureşti – Tel Aviv oscilează între 200 şi 300 euro, în lunile Ianuarie şi Februarie biletele de avion spre Tel Aviv sunt disponibile şi la preţuri sub 100 euro / persoană, în funcţie de compania aeriană aleasă şi de orarul de zbor preferat.

Totodată, preţurile la cazare sunt cu până la 15% mai mici în primele luni ale anului şi încep de la 120 euro camera / noapte pentru un hotel de 3 stele si 180 euro camera / noapte pentru un hotel de 4 stele, in Tel Aviv.

Temperatura medie în Tel Aviv, în lunile Ianuarie şi Februarie este de aproximativ 14 – 15 grade Celsius, fapt ce încadrează Tel Aviv-ul în lista destinaţiilor cele mai potrivite pentru vacanţe în sezonul rece.

Mai mult, în contextul în care 60% dintre turiştii din Tel Aviv provin din statele europene, în principal Franţa, Germania, Marea Britanie şi Italia, şi pe fondul temperaturilor joase care au cuprins Europa, autorităţile de la Tel Aviv au lansat o campanie care promovează Tel Aviv-ul ca o alternativă cu temperaturi mai blânde pentru vacanţa de iarnă.

Cea mai recentă campanie turistică este o invitaţie lansată de autorităţile din Tel Aviv către toţi cei care iubesc soarele, temperaturile calde şi experienţele inedite. Israelul are avantajul de a fi o destinaţie, potrivită pentru călătorii indiferent de sezon. Altfel spus, nu există temperaturi extreme în timpul verii şi nici precipitaţii excesive iarna, aşa că turiştii se pot bucura de toate atracţiile turistice în orice anotimp. Prin trei videoclipuri scurte, campania arată că, Tel Aviv oferă combinaţia ideală de cultură, bucătărie, viaţă de noapte epică şi multe altele, chiar şi în timpul iernii, se menţionează în comunicat.

Mai sus regasiți o reprezentare vizuală a conținutului articolului, o clasificare automată și un sumar al acestuia! Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (www.bursa.ro).

Accesați aici articolul integral !

Fluxuri de știri

Articole recomandate

- Advertisement -dezvoltare afacere

Ultimele articole

Alege-ți fluxurile de informații!

Gratis!

 + Promovează-ți compania și oferta sa!