1.4 C
București
luni, ianuarie 17, 2022

HoReCa – Norwegian Cruise Line a anulat călătoriile a opt dintre navele… – Sinteza

3 min read (textul complet), articol clasificat de Robotul Minerva ca: Profilare

Creați-vă propriul

dashboard de știri

informația - cheie, 24/7

100+

FLUXURI

Free

Publicat de

Articole din aceeași sursa

- Advertisement -spot_img

Sumarizare automata

Norwegian Cruise Line a anulat călătoriile a opt nave, dintre care câteva cu date de îmbarcare la sfârșitul lunii aprilie, semnalând o lovitură pentru redresarea industriei de croazieră din SUA... Divizia Norwegian Cruise Line Holdings a luat decizia, în condițiile în care Statele Unite au raportat luni aproape un milion de noi infecții cu coronavirus, cel mai mare număr zilnic din orice altă țară... ”Din cauza restricțiilor de călătorie în curs, a trebuit să modificăm câteva curse și, din păcate, a trebuit să anulăm”, a spus Norwegian Cruise. Agenția de sănătate, care săptămâna trecută a sfătuit oamenii să evite călătoriile pe vasele de Norwegian Cruise Line, care operează 17 nave, a spus că oaspeții, care ar fi trebuit să se îmbarce în călătoriile acum anulate, vor primi rambursări complete și credite bonus pentru rezervările viitoare.

Norwegian Cruise Line a anulat călătoriile a opt nave, dintre care câteva cu date de îmbarcare la sfârșitul lunii aprilie, semnalând o lovitură pentru redresarea industriei de croazieră din SUA, devastată de pandemie, transmite Reuters.

Divizia Norwegian Cruise Line Holdings a luat decizia, în condițiile în care Statele Unite au raportat  luni aproape un milion de noi infecții cu coronavirus, cel mai mare număr zilnic din orice altă țară, scrie News.ro.

”Din cauza restricțiilor de călătorie în curs, a trebuit să modificăm câteva curse și, din păcate, a trebuit să anulăm”, a spus Norwegian Cruise.

Operatorul de croaziere, care cere ca toți cei aflați la bordul navelor sale să fie vaccinați, a fost nevoit, de asemenea, să întrerupă o călătorie dus-întors de 12 zile de la Miami a navei sale norvegiene Pearl, invocând ”circumstanțe legate de Covid-19”.

Nava, care a părăsit portul luni, se va întoarce la Miami joi.

Centrul pentru Controlul și Prevenirea Bolilor din SUA (CDC) a lansat investigații privind cazurile de coronavirus de la bordul a 94 de nave, peste o duzină de nave Norwegian Cruise fiind sub observație. Agenția de sănătate, care săptămâna trecută a sfătuit oamenii să evite călătoriile pe vasele de

Norwegian Cruise Line, care operează 17 nave, a spus că oaspeții, care ar fi trebuit să se îmbarce în călătoriile acum anulate, vor primi rambursări complete și credite bonus pentru rezervările viitoare.

Incertitudinea declanșată de Omicron îi determină și pe oaspeții altor curse să-și anuleze rezervările.

”Am rezervat croaziera în martie anul trecut și am presupus că lucrurile vor reveni la normal… până la jumătatea lunii decembrie, eram pregătită mental pentru o schimbare de planuri”, a spus Holly Bromley, care și-a anulat rezervarea pe Norwegian Epic.

Între timp, compania de croaziere Carnival a declarat că nu a anulat nicio călătorie viitoare din cauza Omicron.

Royal Caribbean Group  nu a răspuns la cererea de comentarii din partea Reuters.

Acțiunile tuturor celor trei operatori de croazieră au scăzut miercuri cu aproximativ 1%.

Mai sus regasiți o reprezentare vizuală a conținutului articolului, o clasificare automată și un sumar al acestuia! Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (www.profit.ro).

Accesați aici articolul integral !

Fluxuri de știri

Articole recomandate

- Advertisement -spot_img

Ultimele articole

Alege-ți fluxurile de informații!

Gratis!

 + Urmareste-ți competitia in social media!