3.1 C
București
miercuri, decembrie 8, 2021

HoReCa – O nouă modă în hotelurile din Statele Unite ale Americii capătă tot mai multă popularitate. Reuşeşte să îmbine arta cu turismul – Sinteza

2 min read (textul complet), articol clasificat de Robotul Minerva ca: Profilare

Creați-vă propriul

dashboard de știri

informația - cheie, 24/7

100+

FLUXURI

Free

Publicat de

Articole din aceeași sursa

- Advertisement -spot_img

Sumarizare automata

... Pentru fiecare dintre cele patru camere a fost angajat un artist local care să se ocupe de decorare, iar ori de câte ori se cazează cineva într-una din ele, hotelul face donaţii la organizaţii locale de sprijinirea artiştilor.În localitatea Aspen... Numărul hotelurilor din Statele Unite ale Americii care aleg să îmbie turiştii cu arta este în creştere, acestea expunând diverse lucrări în camere sau în spaţiile comune din cadrul lor.

Numărul hotelurilor din Statele Unite ale Americii care aleg să îmbie turiştii cu arta este în creştere, acestea expunând diverse lucrări în camere sau în spaţiile comune din cadrul lor, dar nu numai.

Fie că prezintă lucrări din colecţia proprietarilor lor sau lucrări realizate de artişti locali, hotelurile încearcă să le arate turiştilor cum e să vizitezi o galerie de artă, să facă arta accesibilă şi să-i încurajeze să discute despre ceea ce văd, scrie Washington Post. De multe ori sunt preferaţi artiştii locali care-şi prezintă portofoliul ori sunt angajaţi să realizeze una sau mai multe lucrări special pentru hotelul respectiv.

Un astfel de exemplu îl reprezintă Saint Kate din Milwaukee, care are o colecţie permanentă de artă pe care publicul o poate admira, plus galerii dedicate care schimbă periodic operele expuse, precum şi patru camere aparte, în care pot sta turiştii. Pentru fiecare dintre cele patru camere a fost angajat un artist local care să se ocupe de decorare, iar ori de câte ori se cazează cineva într-una din ele, hotelul face donaţii la organizaţii locale de sprijinirea artiştilor.

În localitatea Aspen, din Colorado, unde majoritatea turiştilor vin pentru vacanţe la schi, hotelul Aspen Meadows Resort are experţi angajaţi să selecteze tablouri, sculpturi, precum şi instalaţii de artă care pot fi expuse în interior sau exterior. Una dintre cele mai importante opere din colecţia sa este „Marble Garden” („Grădina de marmură”) realizată chiar de artistul care, în anii cincizeci, a proiectat hotelul, Herbert Bayer. Pe de altă parte, Gordon Hotel din Eugene, statul american Oregon, nu se mulţumeşte doar cu expoziţie de artă, ci are şi un aşa-numit Art Bar, unde cei cazaţi în hotel pot crea propriile lucrări, având la dispoziţie pensule, acuarele, creioane şi tot ce le mai trebuie.

Mai sus regasiți o reprezentare vizuală a conținutului articolului, o clasificare automată și un sumar al acestuia! Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (www.businessmagazin.ro).

Accesați aici articolul integral !

Fluxuri de știri

Articole recomandate

- Advertisement -spot_img

Ultimele articole

Alege-ți fluxurile de informații!

Gratis!

 + Urmareste-ți competitia in social media!