11.1 C
București
duminică, martie 26, 2023

HoReCa – O vacanţă memorabilă e parcă şi mai reuşită dacă te poţi lăuda cu ea stârnind invidia celorlalţi, iar oferta în domeniu e variată. Care sunt noutăţile anului 2023? – Sinteza

2 min read (textul complet), articol clasificat de Robotul Minerva ca: Profilare

Creați-vă propriul

dashboard de știri

informația - cheie, 24/7

100+

FLUXURI

Free

Parcurgi informația mai rapid!

Acoperi top 100 surse externe!

Publicat de

Articole din aceeași sursa

- Advertisement -cresterea vanzarilor

Sumarizare automata

Printre opţiunile pentru anul 2023 se numără, conform Telegraph, o vacanţă pe urmele lui James Bond, o vânătoare de comori sau campatul pe gheţari aproape de Polul Nord.

Călătoria pe urmele lui James Bond, oferită de agenţia Black Tomato, porneşte, bineînţeles, de la Londra şi apoi ajunge în diverse locuri din Franţa şi Italia văzute în filmele seriei care-l are ca personaj principal pe Agentul 007.

O călătorie până la 30.000 de metri înălţime costă 125.000 de dolari de persoană, iar la bord există internet, astfel încât exploratorii se pot lăuda în direct.

O vacanţă memorabilă e parcă şi mai reuşită dacă te poţi lăuda cu ea stârnind invidia celorlalţi, iar oferta în domeniu e variată. Printre opţiunile pentru anul 2023 se numără, conform Telegraph, o vacanţă pe urmele lui James Bond, o vânătoare de comori sau campatul pe gheţari aproape de Polul Nord.

Călătoria pe urmele lui James Bond, oferită de agenţia Black Tomato, porneşte, bineînţeles, de la Londra şi apoi ajunge în diverse locuri din Franţa şi Italia văzute în filmele seriei care-l are ca personaj principal pe Agentul 007. Denumită „The Assignment”, excursia a fost pusă la punct împreună cu EON Productions, compania care deţine drepturile asupra tot ce este legat de James Bond, şi poate fi rezervată începând din luna martie.

Pentru cei care vor să se laude că şi-au pus în practică visele de exploratori din copilărie există opţiunea unor vacanţe sub forma vânătorii de comori, apărute în urma colaborării dintre agenţii de turism şi producători de film, cu aventuri gândite de scenarişti pornind de la poveştile cu piraţi. Exploratorii de vacanţă sunt plimbaţi cu un superiaht prin Sardinia, Antigua şi Barbuda sau Indonezia.

Alt motiv de laudă îl poate reprezenta un voiaj aproape de spaţiul cosmic, la bordul Spaceship Neptune, care constă dintr-o capsulă ce poate transporta pasageri susţinută de un balon uriaş cu hidrogen. O călătorie până la 30.000 de metri înălţime costă 125.000 de dolari de persoană, iar la bord există internet, astfel încât exploratorii se pot lăuda în direct.

Revenind pe Pământ, o altă opţiune o reprezintă campatul pe gheţari la Svalbard, unde turiştii stau în corturi încălzite şi au la dispoziţie un bucătar personal. Printre activităţi se numără schiatul sau urmăritul de urşi polari, toate momentele fiind imortalizate de un fotograf.

Se mai poate ajunge şi într-un loc unde nu există poluare, la Sheldon Chalet, cocoţată la circa 2000 de metri pe o culme din Parcul Naţional Denali din Alaska şi accesibilă doar cu elicopterul.  

Mai sus regasiți o reprezentare vizuală a conținutului articolului, o clasificare automată și un sumar al acestuia! Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (www.businessmagazin.ro).

Accesați aici articolul integral !

Fluxuri de știri

Articole recomandate

- Advertisement -dezvoltare afacere

Ultimele articole

Alege-ți fluxurile de informații!

Gratis!

 + Promovează-ți compania și oferta sa!