15.1 C
București
vineri, septembrie 30, 2022

HoReCa – Octavian Moldovan, CEO The Makers: Suntem în discuții cu încă alte 4 hoteluri din țară pe care să le luăm sub management – Sinteza

2 min read (textul complet), articol clasificat de Robotul Minerva ca: Profilare

Creați-vă propriul

dashboard de știri

informația - cheie, 24/7

100+

FLUXURI

Free

Parcurgi informația mai rapid!

Acoperi top 100 surse externe!

Publicat de

Articole din aceeași sursa

- Advertisement -cresterea vanzarilor

Sumarizare automata

Intrarea hotelului Orizont, clasificat la 4 stele, sub managementul The Makers, a fost anunțată în vara acestui an, în exclusivitate, de către Profit.ro. Hotelul este deținut de Feper, companie care se ocupă cu producerea de echipamente industriale, al cărei acționar majoritar este Transilvania Investments (fosta SIF Transilvania), cu o participație de 85,8%.

După plecarea sa de la conducerea Sheraton, în 2017, acesta s-a ocupat timp de doi ani de managementul hotelurilor Olănești și Riviera și de renovarea hotelului Ramada din Râmnicu Vâlcea, ca mai apoi să fie numit director general al Palatului Suter, în 2019.

The Makers, firmă de consultanță în management hotelier, înființată de către Dragoș Anastasiu, președintele Eurolines Group, Dragoș Petrescu, proprietarul City Grill, Octavian Moldovan, care este CEO-ul companiei, fost director general al Suter Palace, cel mai luxos hotel din România, și Hildegard Brandl, fondatoarea RoBeLo – Romanian Best Locations, operează în prezent cinci hoteluri și este în discuții avansate cu încă alte patru unități pentru a le lua în administrare, potrivit informațiilor obținute de Profit.ro.

Recent, compania a preluat în administrare hotelul Orizont din Predeal, mișcare anunțată în premieră de Profit.ro.

„În acest moment suntem în discuții cu încă alte 4 locații din țară pe care să le luăm sub management. Sunt locații atât din București, cât și din regiunea Transilvania și din partea de sud a țării. Suntem în discuții avansate și sperăm ca în luna octombrie să putem anunța următorul hotel pe care îl vom opera. Avem oricum în fiecare săptămână cereri din partea altor proprietari de hoteluri și investitori care doresc să ne ofere hotelurile lor în management”, a declarat, pentru Profit.ro, Octavian Moldovan, CEO The Makers.

În prezent, The Makers operează Green Dolphin Camping, complexul Green Village, resortul Valea Verde, hotelul La Boheme și hotelul Orizont din Predeal. 

Green Dolphin Camping și complexul Green Village sunt deținute de omul de afaceri Dragoș Anastasiu, președintele Eurolines Group, care este și acționar în cadrul resortului Valea Verde.

Hotelul La Boheme, inaugurat recent, este deținut de Dragoș Petrescu, fondatorul grupului City Grill, unul dintre cei mai mari operatori de restaurante din România. Profit.ro anunțase încă din 2018 că Dragoș Petrescu vrea să intre pe piața hotelieră prin achiziția de hoteluri de 3 și 4 stele în Capitală.

Intrarea hotelului Orizont, clasificat la 4 stele, sub managementul The Makers, a fost anunțată în vara acestui an, în exclusivitate, de către Profit.ro. Hotelul este deținut de Feper, companie care se ocupă cu producerea de echipamente industriale, al cărei acționar majoritar este Transilvania Investments (fosta SIF Transilvania), cu o participație de 85,8%. Feper SA mai are în portofoliu alte două hoteluri, în Predeal și Ploiești.

„Planurile sunt să luăm cât mai multe hoteluri în administrare în care credem ca și produs. Nu le luăm să facem bani. Dacă ne place proiectul și credem în el, mergem la discuții. Vrem să găsim oameni care au o viziune similară cu a noastră”, mai spune Octavian Moldovan, care a fost și director general al hotelului Sheraton din București.

După plecarea sa de la conducerea Sheraton, în 2017, acesta s-a ocupat timp de doi ani de managementul hotelurilor Olănești și Riviera și de renovarea hotelului Ramada din Râmnicu Vâlcea, ca mai apoi să fie numit director general al Palatului Suter, în 2019. Între timp, el a fost cooptat ca CEO în cadrul The Makers. 

Mai sus regasiți o reprezentare vizuală a conținutului articolului, o clasificare automată și un sumar al acestuia! Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (www.profit.ro).

Accesați aici articolul integral !

Fluxuri de știri

Articole recomandate

- Advertisement -dezvoltare afacere

Ultimele articole

Alege-ți fluxurile de informații!

Gratis!

 + Promovează-ți compania și oferta sa!