1.4 C
București
luni, ianuarie 17, 2022

HoReCa – Revelion pe Valea Prahovei: Pachet 5 nopți cu 2 persoane, mai… – Sinteza

3 min read (textul complet), articol clasificat de Robotul Minerva ca: Profilare

Creați-vă propriul

dashboard de știri

informația - cheie, 24/7

100+

FLUXURI

Free

Publicat de

Articole din aceeași sursa

- Advertisement -spot_img

Sumarizare automata

La fel ca și în anii trecuți, prețurile pentru cazare la munte sunt mult mai mari decât în restul anului și sunt comparabile sau chiar mai scumpe decât cele din stațiuni cunoscute la nivel european... „Un hotel de patru stele din Sinaia are în ofertă pentru camera dublă timp de 4 nopți două persoane / 5.247 lei și pentru 5 nopți două persoane/ 5.580 lei.Astfel, în timp ce o cameră de tip „buget”, fără balcon, într-un hotel de patru stele din Sinaia, cu mic dejun inclus, costă 6.116 lei pentru două persoane, din 30 decembrie până pe 4 ianuarie, la Innsbruck, o cameră dublă sau twin într-un hotel de patru stele, cu mic dejun inclus costă în aceeași perioadă, 5.612 lei. Iar la Bansko, în Bulgaria, un pachet turistic pentru două persoane, în aceeași perioadă, costă și 3.404 lei, cu mic dejun și cină incluse.Pe Valea Prahovei, tarifele pentru turiștii cu mai puține pretenții de Revelion, sunt de câteva sute de euro de persoană, pachetul incluzând patru nopți de cazare și masă festivă.

Hotelierii de pe Valea Prahovei au pregătit pachete turistice pentru Revelion, oferind oaspeților, de la cină festivă cu muzică live, până la acces la SPA sau tombole cu premii constând în excursii la munte sau la mare. Prețurile unei vacanțe de final de an pentru două persoane, la un hotel de patru stele, ajung să depășească 7.000 de lei. Pentru turiștii cu buget redus, prețurile pornesc de 1600 de lei de persoană pentru patru nopți de cazare.

Asociația pentru Promovarea și Dezvoltarea Turismului Prahova a centralizat tarifele pachetelor turistice pentru anul acesta de Revelion. La fel ca și în anii trecuți, prețurile pentru cazare la munte sunt mult mai mari decât în restul anului și sunt comparabile sau chiar mai scumpe decât cele din stațiuni cunoscute la nivel european, scrie News.ro. 

„Un hotel de patru stele din Sinaia are în ofertă pentru camera dublă timp de 4 nopți două persoane / 5.247 lei și pentru 5 nopți două persoane/ 5.580 lei. Oferta pentru apartament timp de 4 nopți  două persoane/ 6.633 lei, iar pentru 5 nopți două persoane /7.050  lei. Prețul include cazarea începând cu data de 30.12.2021, micul dejun cu excepția 01.01.2022 (cand va fi brunch), masa festivă de Revelion cu muzică LIVE și invitați surpriză, brunch și cina în 01 ianuarie 2022 cu muzică LIVE. – Tombola cu premii constând in sejururi la munte și la mare. Facilități extra  saună, jacuzzi, salină (tinand cont de restrictiile pandemiei), internet wireless și parcare în limita locurilor disponibile”, transmite APDT Prahova într-un comunicat.

Tarifele publicate pe unul dintre cele mai mari portaluri de oferte turistice se dovedesc a fi mai mari la Sinaia decât la Innsbruck, în Austria.

Astfel, în timp ce o cameră de tip „buget”, fără balcon, într-un hotel de patru stele din Sinaia, cu mic dejun inclus, costă 6.116 lei pentru două persoane, din 30 decembrie până pe 4 ianuarie, la Innsbruck, o cameră dublă sau twin într-un hotel de patru stele, cu mic dejun inclus costă în aceeași perioadă, 5.612 lei. Iar la Bansko, în Bulgaria, un pachet turistic pentru două persoane, în aceeași perioadă, costă și 3.404 lei, cu mic dejun și cină incluse.

Pe Valea Prahovei, tarifele pentru turiștii cu mai puține pretenții  de Revelion, sunt de câteva sute de euro de persoană, pachetul incluzând patru nopți de cazare și masă festivă.

Mai sus regasiți o reprezentare vizuală a conținutului articolului, o clasificare automată și un sumar al acestuia! Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (www.profit.ro).

Accesați aici articolul integral !

Fluxuri de știri

Articole recomandate

- Advertisement -spot_img

Ultimele articole

Alege-ți fluxurile de informații!

Gratis!

 + Urmareste-ți competitia in social media!