4 C
București
vineri, decembrie 3, 2021

HoReCa – Statele Unite își deschid frontierele pentru călătorii vaccinați – Sinteza

2 min read (textul complet), articol clasificat de Robotul Minerva ca: Profilare

Creați-vă propriul

dashboard de știri

informația - cheie, 24/7

100+

FLUXURI

Free

Publicat de

Articole din aceeași sursa

- Advertisement -spot_img

Sumarizare automata

... United Airlines se așteaptă ca numărul pasagerilor internaționali să fie cu aproximativ 50% mai mulți, față de ziua de luni trecută, când a avut aproximativ 20.000, scrie News.roȘi directorul general al Delta Air Lines, Ed Bastian, a avertizat că călătorii ar trebui să fie pregătiți pentru cozi lungi... Purtătorul de cuvânt al Casei Albe, Kevin Munoz, a declarat pe Twitter: ”Deoarece ne așteptăm la o cerere mare atunci când SUA vor ridica restricțiile de călătorii aeriene și terestre de luni... Administrația Biden a avut mai mai multe discuții cu companiile aeriene americane pentru a se pregăti pentru afluxul de călători suplimentari care vor începe să sosească pe aeroporturile americane și a avertizat călătorii care traversează din Canada și Mexic pe uscat sau cu feribotul să fie pregătiți pentru așteptări mai lungi începând de luni..

Statele Unite se așteaptă la un val de vizitatori internaționali după ridicarea restricțiilor de călătorie legate de Covid-19 pentru o mare parte a populației lumii, impuse pentru prima dată la începutul anului 2020 , transmite Reuters.

United Airlines se așteaptă ca  numărul pasagerilor internaționali să fie cu aproximativ 50% mai mulți, față de ziua de luni trecută, când a avut aproximativ 20.000, scrie News.ro.

Și directorul general al Delta Air Lines, Ed Bastian, a avertizat că călătorii ar trebui să fie pregătiți pentru cozi lungi.

“Va fi puțin mai dificil la început. Vă asigur că vor fi cozi, din păcate”, a spus Bastian, adăugând că “o vom rezolva”.

Delta a declarat că în cele șase săptămâni de când a fost anunțată redeschiderea SUA că a înregistrat o creștere cu 450% a rezervărilor internaționale la punctele de vânzare, față de o prioadă de șase săptămâni anterioare anunțului.

Purtătorul de cuvânt al Casei Albe, Kevin Munoz, a declarat pe Twitter: ”Deoarece ne așteptăm la o cerere mare atunci când SUA vor ridica restricțiile de călătorii aeriene și terestre de luni, luăm măsuri semnificative pentru a fi pregătiți, prin asigurarea de resurse suplimentare”.

Administrația Biden a avut mai mai multe discuții cu companiile aeriene americane pentru a se pregăti pentru afluxul de călători suplimentari care vor începe să sosească pe aeroporturile americane și a avertizat călătorii care traversează din Canada și Mexic pe uscat sau cu feribotul să fie pregătiți pentru așteptări mai lungi începând de luni.

Mai sus regasiți o reprezentare vizuală a conținutului articolului, o clasificare automată și un sumar al acestuia! Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (www.profit.ro).

Accesați aici articolul integral !

Fluxuri de știri

Articole recomandate

- Advertisement -spot_img

Ultimele articole

Alege-ți fluxurile de informații!

Gratis!

 + Urmareste-ți competitia in social media!