3.3 C
București
vineri, ianuarie 21, 2022

HoReCa – Trafic intens la frontieră – peste 120.000 de persoane au intrat… – Sinteza

2 min read (textul complet), articol clasificat de Robotul Minerva ca: Profilare

Creați-vă propriul

dashboard de știri

informația - cheie, 24/7

100+

FLUXURI

Free

Publicat de

Articole din aceeași sursa

- Advertisement -spot_img

Sumarizare automata

În ultimele 24 de ore, prin punctele de frontieră de la nivelul întregii țări au efectuat formalitățile de control aproximativ 168.300 persoane, cetățeni români și străini, cu peste 48.500 mijloace de transport. Comparativ cu o zi din luna noiembrie, când prin punctele de frontieră de la nivelul întregii țări au efectuat formalitățile de control, in medie, aproximativ 90.000 persoane, cu peste 32.000 mijloace de transport, se constată o creștere de peste 80% a traficului de persoane. În aceeași medie zilnică din luna noiembrie, pe sensul de intrare au fost aproximativ 50.000 persoane cu 17.000 mijloace de transport, constatându-se astfel că în ultimele 24 de ore a fost înregistrată o creștere a traficului de persoane pe acest sens Comparând aceleași perioade...

În ultimele 24 de ore, prin punctele de frontieră de la nivelul întregii țări au efectuat formalitățile de control aproximativ 168.300 persoane, cetățeni români și străini, cu peste 48.500 mijloace de transport. Pe sensul de intrare au fost aproximativ 120.000 persoane cu 33.000 mijloace de transport, iar pe cel de ieșire 48.300 persoane cu 15.500 mijloace de transport.

Potrivit poliției de frontieră, cele mai tranzitate frontiere au fost:

  • Frontiera cu Ungaria – aproximativ 92.700 de persoane și 32.400 de mijloace de transport
  • Frontiera aeriană – aproximativ 43.000 de persoane
  • Frontiera cu Moldova – aproximativ 12.000 de persoane și 4.500 de mijloace de transport.

Comparativ cu o zi din luna noiembrie, când prin punctele de frontieră de la nivelul întregii țări au efectuat formalitățile de control, in medie, aproximativ 90.000 persoane, cu peste 32.000 mijloace de transport, se constată o creștere de peste 80% a traficului de persoane.

În aceeași medie zilnică din luna noiembrie, pe sensul de intrare au fost aproximativ 50.000 persoane cu 17.000 mijloace de transport, constatându-se astfel că în ultimele 24 de ore a fost înregistrată o creștere a traficului de persoane pe acest sens 

Comparând aceleași perioade, la frontiera cu Ungaria, numărul persoanelor care s-au prezentat la intrarea în țară (aproximativ 45.000) s-a triplat.

Polișia de frontieră recomandă tranzitarea tuturor punctelor deschise traficului internațional, astfel încât să fie evitată apariția suprasolicitărilor doar a unora dintre acestea:

  • pe raza jud. Arad: P.T.F. Nădlac – Nagylak, P.T.F. Nădlac II – Csanadpalota, P.T.F. Turnu – Batonnya, P.T.F. Vărșand – Gyula, 
  • pe raza jud. Bihor: P.T.F. Salonta – Mehkerek, P.T.F. Borș – Artand, P.T.F. Borș II – Nagykzreky, P.T.F. Valea lui Mihai – Nyirabrany, PTF Sacuieni
  • pe raza jud. Satu Mare: P.T.F. Urziceni – Vallaj și P.T.F. Petea – Csengersima
  • pe raza jud. Timis: P.T.F. Cenad.

Poliția precizează că după realizarea controlului de frontieră (verificarea documentelor de călătorie  sau alte acte care demonstrează că sunt îndeplinite condițiile de tranzitare a frontierei), pe sensul de intrare în țară, în punctele de trecere a frontierei terestre, participanții la trafic sunt preluați de reprezentanții Direcției de Sănătate Publică aflați în puncte pentru efectuarea triajului epidemiologic.

Mai sus regasiți o reprezentare vizuală a conținutului articolului, o clasificare automată și un sumar al acestuia! Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (www.profit.ro).

Accesați aici articolul integral !

Fluxuri de știri

Articole recomandate

- Advertisement -spot_img

Ultimele articole

Alege-ți fluxurile de informații!

Gratis!

 + Urmareste-ți competitia in social media!