35.1 C
București
joi, iunie 20, 2024

HoReCa – Transilvania Investments Alliance pune în vânzare participația deținută de Nova Torusim la Hoteluri Restaurante Sud. Tranzacție de aproape 100 milioane lei – Sinteza

2 min read (textul complet), articol clasificat de Robotul Minerva ca: Profilare

Creați-vă propriul

dashboard de știri

informația - cheie, 24/7

100+

FLUXURI

Free

Parcurgi informația mai rapid!

Acoperi top 100 surse externe!

Publicat de

Articole din aceeași sursa

- Advertisement -cresterea vanzarilor

Sumarizare automata

Directoratul Transilvania Investments Alliance (TRANSI) a convocat pentru 11-12 iulie Adunarea Generală Extraordinară a Acționarilor, pe ordinea de zi figurând valorificarea participației deținute de Nova Tourism Consortium lam Societatea Hoteluri restaurante Sud, către ofertanții care au formulat propunerea de cumpărare...

Compania indică și prețul de 94,34 milioane lei determinat în baza unui raport de evaluare întocmit de un evaluator independent, iar plata acestei sume este pusă spre aprobare la punctul 3 de pe ordinea de zi.

Un conglomerat care include Mamaia North Investments a făcut propunere pentru dețineri pe litoral ale fostei SIF Transilvania.

Directoratul Transilvania Investments Alliance (TRANSI) a convocat pentru 11-12 iulie Adunarea Generală Extraordinară a Acționarilor, pe ordinea de zi figurând valorificarea participației deținute de Nova Tourism Consortium lam Societatea Hoteluri restaurante Sud, către ofertanții care au formulat propunerea de cumpărare, respective Mamaia North Investments S.A., Consulting & Constructions Investments S.A., Alexa Business & Investments S.R.L., Arion Irina Elena și Cociu Maria-Alexandra.

Evenimente

12 iunie – Profit News TV – Maraton Energie. Parteneri: ACUE, Hidroelectrica
13 iunie – Eveniment Profit.ro – Piața de Capital.forum – Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Depozitarul Central, Evergent Investments, Infinity Capital Investments, ROCA Industry, Sphera, Teraplast
17 iunie – Eveniment Profit.ro – Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield, Globalworth, imobiliare.ro, Meta Estate, Nordis
25 iunie – Medika TV – Maratonul Sănătății dentare. Parteneri: Maxilomed

Condiția este ca obiectul tranzacției să fie constituit de întregul pachet de acțiuni deținut de Nova Consortium la Societatea Hoteluri restaurante Sud, cu respectarea principiului “totul sau nimic”.

Prețul minim de valorificare va fi de 90,26 milioane lei, conform punctului 2 de pe ordinea de zi. Compania indică și prețul de 94,34 milioane lei determinat în baza unui raport de evaluare întocmit de un evaluator independent, iar plata acestei sume este pusă spre aprobare la punctul 3 de pe ordinea de zi.

AGEA ar urma să împuternicească membrii Directoratului, în frunte cu Răzvan Raț, să efectueze formalitățile necesare pentru ducerea la îndeplinire  a hotărârii acționarilor.

Transilvania Investments Alliance este listată la cota pieței reglementate a BVB unde, la ultimul preț de închidere de 0,3490 lei/acțiune, are o capitalizare bursieră de 754,69 milioane lei (151,65 milioane euro). Fostă SIF Transilvania, aceasta a avut dețineri importante în industria hotelieră românească încă de la programul de privatizare în masă din a 2-a jumătate a anilor ’90.

 

Mai sus regasiți o reprezentare vizuală a conținutului articolului, o clasificare automată și un sumar al acestuia! Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (www.profit.ro).

Accesați aici articolul integral !

Fluxuri de știri

Articole recomandate

- Advertisement -dezvoltare afacere

Ultimele articole

Alege-ți fluxurile de informații!

Gratis!

 + Promovează-ți compania și oferta sa!