3.2 C
București
luni, decembrie 5, 2022

HoReCa – TUI TRAVELCENTER: Rezervările de vacanţe exotice pentru Revelion au revenit la nivelul de dinaintea pandemiei – Sinteza

3 min read (textul complet), articol clasificat de Robotul Minerva ca: Profilare

Creați-vă propriul

dashboard de știri

informația - cheie, 24/7

100+

FLUXURI

Free

Parcurgi informația mai rapid!

Acoperi top 100 surse externe!

Publicat de

Articole din aceeași sursa

- Advertisement -cresterea vanzarilor

Sumarizare automata

Românii revin la obiceiurile de consum de dinaintea pandemiei în ceea ce priveşte călătoriile în ţări exotice programate în perioada sărbătorilor, Maldive, Zanzibar, Seychelles, Mauritius şi Republica Dominicană fiind cele mai solicitate destinaţii pentru Revelion 2023, arată datele furnizate de TUI TravelCenter, franciza în România a TUI Group, conform unui comunicat remis redacţiei.

Aceia care au preferat zboruri mai scurte şi au avut în vedere un buget mai mic s-au orientat către Egipt, o altă destinaţie caldă, în care temperaturile sunt de 25-26 grade în decembrie-ianuarie, pentru care un pachet de Revelion are tarife începând de la 888 euro/persoană.

Astfel, cel mai scump pachet vândut de TUI TravelCenter este în valoare de 19.600 euro şi include 10 nopţi de cazare la un resort de 4 stele din Maldive pentru o familie cu doi copii.

Românii revin la obiceiurile de consum de dinaintea pandemiei în ceea ce priveşte călătoriile în ţări exotice programate în perioada sărbătorilor, Maldive, Zanzibar, Seychelles, Mauritius şi Republica Dominicană fiind cele mai solicitate destinaţii pentru Revelion 2023, arată datele furnizate de TUI TravelCenter, franciza în România a TUI Group, conform unui comunicat remis redacţiei. În plus, turiştii sunt dispuşi să aloce un buget similar celui din 2019 pentru o vacanţă exotică. Potrivit rezervărilor făcute până la această dată, cel mai scump pachet vândut de Revelion este în valoare de 19.600 euro.

„Odată cu ridicarea totală a restricţiilor în majoritatea ţărilor, rezervările au revenit la nivelul de dinaintea pandemiei, ba chiar pe anumite destinaţii, cererea a depăşit anul 2019. E o realitate pe care am constatat-o de-a lungul întregului an, când apetitul românilor de a călători s-a concretizat în sejururi efectuate în destinaţiile clasice precum Turcia, Grecia, Egipt, Spania. Aşa cum am estimat, trendul este menţinut şi de sărbători pentru segmentul de vacanţe exotice”, afirmă Ştefan Joos, CEO TUI TravelCenter.

Potrivit sursei citate, în comparaţie cu aceeaşi perioadă a anului trecut, numărul solicitărilor de pachete pentru Revelion în destinaţii calde a crescut cu 20%. Cel mai bine s-au vândut sejururile în Maldive, Zanzibar, Seychelles, Mauritius şi Republica Dominicană. Aceia care au preferat zboruri mai scurte şi au avut în vedere un buget mai mic s-au orientat către Egipt, o altă destinaţie caldă, în care temperaturile sunt de 25-26 grade în decembrie-ianuarie, pentru care un pachet de Revelion are tarife începând de la 888 euro/persoană.

Dubai este, de ani buni, preferat de mulţi români pentru Revelion, aşa încât nu lipseşte din lista celor mai solicitate destinaţii pentru sărbătorile de iarnă. În ceea ce priveşte costul unei vacanţe de 7 nopţi într-o destinaţie exotică îndepărtată, acesta porneşte de la 900 euro/persoană, subliniază sursa citată.

„Sunt, însă, şi români dispuşi să aloce bugete mai mari pentru vacanţa de Revelion. Astfel, cel mai scump pachet vândut de TUI TravelCenter este în valoare de 19.600 euro şi include 10 nopţi de cazare la un resort de 4 stele din Maldive pentru o familie cu doi copii. Rezervările de Revelion ne arată că mulţi români preferă să înlocuiască peisajele de iarnă cu cele cu palmieri şi plaje cu nisip alb, iar faptul că acum se poate călători fără restricţii a fost un stimulent pentru mulţi turişti”, adaugă reprezentantul TUI TravelCenter.

Românii care nu şi-ai făcut încă planuri pentru vacanţa de Revelion şi sunt în căutarea unei destinaţii calde mai găsesc încă locuri în Egipt, Dubai sau Turcia (Antalya). În schimb, disponibilitatea este mult redusă în destinaţii precum Maldive, Zanzibar, Seychelles sau Thailanda. În acest moment, un pachet de Revelion în Maldive poate fi achiziţionat cu un preţ ce porneşte de la aproape 4.000 de euro de persoană pentru 7 nopţi de cazare şi zbor şi de la 3.000 de euro de persoană în Zanzibar.

În altă ordine de idei, turoperatorul lansează astăzi, 25 noiembrie, campania TUI Friday Sale, prin care oferă reduceri de până la 600 de euro la numeroase pachete turistice în destinaţiile din portofoliu, condiţia fiind ca sejurul să fie efectuat până cel târziu la finalul lunii iunie 2023, se menţionează în comunicat.

Mai sus regasiți o reprezentare vizuală a conținutului articolului, o clasificare automată și un sumar al acestuia! Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (www.bursa.ro).

Accesați aici articolul integral !

Fluxuri de știri

Articole recomandate

- Advertisement -dezvoltare afacere

Ultimele articole

Alege-ți fluxurile de informații!

Gratis!

 + Promovează-ți compania și oferta sa!