4 C
București
sâmbătă, decembrie 4, 2021

HoReCa – Wizz Air și-a majorat numărul de pasageri – Sinteza

2 min read (textul complet), articol clasificat de Robotul Minerva ca: Profilare

Creați-vă propriul

dashboard de știri

informația - cheie, 24/7

100+

FLUXURI

Free

Publicat de

Articole din aceeași sursa

- Advertisement -spot_img

Sumarizare automata

... Compania aeriană ungară Wizz Air aproape și-a triplat numărul de pasageri transportați în octombrie, gradul de încărcare crescând considerabil raportat la perioada similară din 2020... La începutul lunii, Profit.ro a relatat că Wizz Air se pregătește să își lanseze operațiunile în Iordania, inclusiv pe ruta București-Aqaba, primul zbor către Iordania fiind programat pentru jumătatea lunii decembrie... Wizz Air s-a extins pe piața ucraineană în octombrie, dublându-și capacitatea în această țară, și a anunțat deschiderea celei de a șaptea baze în Italia, pe aeroportul Marco Polo din Veneția... Wizz Air a transportat circa 2,98 milioane de pasageri luna trecută, comparativ cu 1,14 milioane de pasageri transportați în octombrie 2020..

Compania aeriană ungară Wizz Air aproape și-a triplat numărul de pasageri transportați în octombrie, gradul de încărcare crescând considerabil raportat la perioada similară din 2020.

Wizz Air a transportat circa 2,98 milioane de pasageri luna trecută, comparativ cu 1,14 milioane de pasageri transportați în octombrie 2020.

Factorul de încărcare s-a îmbunățit cu peste 13 puncte procentuale, de la 65,9% la 79,5%.

Wizz Air s-a extins pe piața ucraineană în octombrie, dublându-și capacitatea în această țară, și a anunțat deschiderea celei de a șaptea baze în Italia, pe aeroportul Marco Polo din Veneția.

La începutul lunii, Profit.ro a relatat că Wizz Air se pregătește să își lanseze operațiunile în Iordania, inclusiv pe ruta București-Aqaba, primul zbor către Iordania fiind programat pentru jumătatea lunii decembrie.

Wizz Air estimează că va transporta aproximativ 167.000 de turiști în Iordania în primul an de operațiuni pe această piață.

Mai sus regasiți o reprezentare vizuală a conținutului articolului, o clasificare automată și un sumar al acestuia! Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (www.profit.ro).

Accesați aici articolul integral !

Fluxuri de știri

Articole recomandate

- Advertisement -spot_img

Ultimele articole

Alege-ți fluxurile de informații!

Gratis!

 + Urmareste-ți competitia in social media!