3.2 C
București
luni, decembrie 5, 2022

Imobiliare – 60% din prima clădire a SunLake s-a vândut din stadiul de proiect – Sinteza

1 min read (textul complet), articol clasificat de Robotul Minerva ca: In prelucrare

Creați-vă propriul

dashboard de știri

informația - cheie, 24/7

100+

FLUXURI

Free

Parcurgi informația mai rapid!

Acoperi top 100 surse externe!

Publicat de

Articole din aceeași sursa

- Advertisement -cresterea vanzarilor

iulie 28, 2022, 9:14AM GMT+0200 | 44 views Amelia Turp Actualitate I write about real estate, constructions, transportation, health, and sometimes about the business of textiles and fashion. Got any news tips? Drop me an email at amelia.turp@forbes.ro. Dezvoltatorul imobiliar Park Partners, parte a grupului Park Properties, a vândut peste 60% din apartamentele primei faze


|
44 views

Amelia Turp
Actualitate
I write about real estate, constructions, transportation, health, and sometimes about the business of textiles and fashion. Got any news tips? Drop me an email at amelia.turp@forbes.ro.

Dezvoltatorul imobiliar Park Partners, parte a grupului Park Properties, a vândut peste 60% din apartamentele primei faze a viitorului complex rezidențial SunLake, situat pe malul lacului Fundeni, proiect ce a debutat în urmă cu numai patru luni.

Proiectul rezidențial are o suprafață totală de peste 30.000 mp și o valoare de piață ce depășește 40 milioane de euro, a anunțat dezvoltatorul

„Până în prezent am reușit să securizăm peste 60% din vânzările primei clădiri de 12 etaje, ce reprezintă o primă fază a dezvoltării SunLake Residence. Proprietățile au fost securizate atât din partea clienților finali, care intenționează să locuiască în complex, cât și a celor care au achiziționat proprietăți în scop investițional”, a declarat Alexandru Mănăilă, managing partner în cadrul Park Partners și unul dintre acționarii companiei dezvoltatoare.

Potrivit acestuia, majoritatea investitorilor sunt antreprenori din industria IT, doctori sau tineri corporatiști care doresc să își protejeze capitalul de inflația record și să obțină un randament confortabil din investiția realizată. 

„Am dezvoltat peste 150 de apartamente în 9 imobile până în prezent, în București, situate în poziții centrale și ultracentrale, totalizând nu mai puțin de 20.000 mp, cu o valoare totală de peste 20 milioane de euro”, a mai adăugat Alexandru Mănăilă.

SunLake are apartamente de 2 și 3 camere, precum și penthouse-uri de tip duplex, situate la ultimele etaje. Proprietățile au suprafețe utile cuprinse între 51 și 172 mp, cu prețuri ce pornesc de la 69.900 de euro + TVA.

Dintre caracteristicile sustenabile ale proiectului se numără panourile fotovoltaice, panourile solare pentru încălzirea apei calde și iluminarea interioară și stradală cu LED din surse regenerabile. 

La finalizare, ansamblul rezidențial va avea o suprafață construită de peste 30.000 mp, împărțită în două blocuri de 12 etaje și unul de 17 etaje, cu un total de peste 300 apartamente și mai mult de 350 de locuri de parcare, atât subterane, cât și supraterane. 

Prima fază a proiectului SunLake Residence, ce cuprinde prima clădire din totalul celor trei, este estimată pentru finalizare anul viitor.

Mai sus regasiți o reprezentare vizuală a conținutului articolului, o clasificare automată și un sumar al acestuia! Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (www.forbes.ro).

Accesați aici articolul integral !

Fluxuri de știri

Articole recomandate

- Advertisement -dezvoltare afacere

Ultimele articole

Alege-ți fluxurile de informații!

Gratis!

 + Promovează-ți compania și oferta sa!