6.8 C
București
luni, martie 27, 2023

Imobiliare – A fost pusă în funcțiune cea de a patra fabrică Petra Pavaje – Sinteza

2 min read (textul complet), articol clasificat de Robotul Minerva ca: Profilare

Creați-vă propriul

dashboard de știri

informația - cheie, 24/7

100+

FLUXURI

Free

Parcurgi informația mai rapid!

Acoperi top 100 surse externe!

Publicat de

Articole din aceeași sursa

- Advertisement -cresterea vanzarilor

Sumarizare automata

Împreună cu primele trei fabrici de la Alba Iulia, Ploiești și Arad, Petra Pavaje reprezintă o investiție de peste 40 mil.

La fabrica Petra Pavaje de la Roman se vor produce prefabricate din beton vibropresat destinate atât persoanelor fizice care doresc să își amenajeze curtea și grădina, cât și companiilor care au de amenajat sedii și spații în aer liber...

Portofoliul de produse al companiei cuprinde dale și pavaje premium, pavaje standard, borduri, rigole, elemente de canalizare și alte elemente din beton vibropresat, însumând peste 600 de produse.

Florea Grup a pus în funcțiune cea de a patra unitate de producție a prefabricatelor de beton, Petra Pavaje. Noua fabrică este localizată în imediata apropiere a orașului Roman, jud. Neamț. Împreună cu primele trei fabrici de la Alba Iulia, Ploiești și Arad, Petra Pavaje reprezintă o investiție de peste 40 mil. Euro. Se poate așadar afirma cu tărie că Florea Grup are una dintre cele mai ambițioase expansiuni ale unei companii autohtone din domeniul producției materialelor de construcții. 

Funcționând la capacitate maximă, fabrica de la Roman poate produce 6.000 mp/ zi și asigură 80 de locuri de muncă. Aceasta este cea mai modernă și eficientă unitate de producție a prefabricatelor de beton din estul țării. Fluxul de producție este complet automatizat, printr-un proces ce integrează o serie de roboți industriali. Acestă unitate de producție este una de ultimă generație și a fost dezvoltată în colaborare cu producători de top din Europa.

A fost pusă în funcțiune cea de a patra fabrică Petra Pavaje

La fabrica Petra Pavaje de la Roman se vor produce prefabricate din beton vibropresat destinate atât persoanelor fizice care doresc să își amenajeze curtea și grădina, cât și companiilor care au de amenajat sedii și spații în aer liber. Portofoliul de produse al companiei cuprinde dale și pavaje premium, pavaje standard, borduri, rigole, elemente de canalizare și alte elemente din beton vibropresat, însumând peste 600 de produse. Produsele pot fi achiziționate direct de la fabrică, sau prin intermediul depozitelor partenere. Serviciile logistice completează oferta Petra Pavaje. Cu ajutorul flotei de autoutilitare proprii, produsele pot fi livrate în orice colț al țării, în condiții optime. Platforma industrială Florea Grup Roman are o suprafață totală de 80.000 mp. Investiția totală a fabricii depășește 10 milioane Euro.

A fost pusă în funcțiune cea de a patra fabrică Petra Pavaje

Un alt punct pe care compania s-a concentrat este reducerea impactului asupra mediului. „Viitorul nostru și al planetei ține și de alegerile pe care le facem în fiecare zi. Chiar și atunci când alegi pavajul pentru curtea ta! La fabricile Petra Pavaje, produsele sunt În armonie cu natura ®. Ce înseamnă asta? Am implementat o serie de practici prin care reducem considerabil amprenta de carbon a produselor noastre. Cu fiecare zi care trece, investim în noi proiecte care să asigure sustenabilitatea mediului. Fabrica Petra Pavaje de la Roman este un etalon pentru unitățile de producție din estul țării în ceea ce privește eficiența energetică.” spune Marcel Florea, director general Petra Pavaje. Platforma industrială este alimentată de un parc fotovoltaic propriu cu o capacitate anuală de 469 MW/h. Punerea în funcțiune a acestui proiect fotovoltaic contribuie la protejarea mediului înconjurător prin reducerea emisiilor de CO2 cu 148 tone/an. Mai mult, fabrica oferă și posibilitatea încărcării vehiculelor electrice, prin stațiile amplasate aici. Flota auto a companiei Florea Grup cuprinde peste 60 de autoturisme integral electrice. Ca parte a acestei investiții se amenajează și o grădină expozițională, cu mult spațiu verde, care oferă o oază de relaxare atât angajaților, cât și partenerilor. Utilajele fabricii funcționează cu o eficiență energetică ridicată. Toate aceste măsuri se înscriu în motto-ul companiei, „În armonie cu natura”, aniversarea Petra Pavaje fiind de altfel 5 iunie, zi ce coincide cu Ziua Mediului.

A fost pusă în funcțiune cea de a patra fabrică Petra Pavaje

Petra Pavaje este un brand al companiei Florea Grup, înființată în Alba Iulia, de către Marcel Florea și David Florea. Compania a luat naștere în anul 1996 și are capital integral românesc. Alături de investițiile în producția de prefabricate, Florea Grup activează în domeniul construcțiilor, a betoanelor, a mixturilor asfaltice și al comerțului cu carburanți. Industria hotelieră este un alt capitol de interes, compania deținând Hotel Transilvania și Hotel Astoria din Alba Iulia. Cu o istorie de peste 25 de ani, Florea Grup este una dintre cele mai mari companii din Transilvania. Grupul de firme deținut de cei doi antreprenori din Alba Iulia a atins în anul 2021 o cifră de afaceri de 220 de milioane de lei și peste 600 de angajați.

Mai sus regasiți o reprezentare vizuală a conținutului articolului, o clasificare automată și un sumar al acestuia! Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (www.profit.ro).

Accesați aici articolul integral !

Fluxuri de știri

Articole recomandate

- Advertisement -dezvoltare afacere

Ultimele articole

Alege-ți fluxurile de informații!

Gratis!

 + Promovează-ți compania și oferta sa!