24.2 C
București
duminică, august 14, 2022

Imobiliare – Accor a transformat un conac boieresc într-un nou hotel Mercure – Sinteza

2 min read (textul complet), articol clasificat de Robotul Minerva ca: Profilare

Creați-vă propriul

dashboard de știri

informația - cheie, 24/7

100+

FLUXURI

Free

Parcurgi informația mai rapid!

Acoperi top 100 surse externe!

Publicat de

Articole din aceeași sursa

- Advertisement -masuri, metode, obiective, strategii, idei, plan, cresterea vanzarilor

Sumarizare automata

Complexul cu 75 de camere se va deschide în trimestrul al treilea din 2022, la finalizarea unui proces amplu de renovare și de construcție.

Mercure Conacul Cozieni Retreat Resort and MICE va oferi 75 de camere și apartamente, restaurant, bar, sală de evenimente în vechiul conac, precum și o sală de conferințe.

Amplasat la 19 kilometri de București, în apropiere de lacul Cernica, Mănăstirea Pasărea și pădurea Pustnicu, hotelul va fi ușor accesibil din București și de la Aeroportul Internațional Henry Coandă.

mai 19, 2022, 8:03AM GMT+0200
|
24 views

Amelia Turp
Actualitate
I write about real estate, constructions, transportation, health, and sometimes about the business of textiles and fashion. Got any news tips? Drop me an email at amelia.turp@forbes.ro.

Grupul hotelier Accor va deschide un nou hotel purtând semnătura Mercure în apropierea Bucureștiului. Compania a semnat un contract de management cu Next Hospitality pentru un hotel și centru de conferințe în Cozieni, Ilfov. Complexul cu 75 de camere se va deschide în trimestrul al treilea din 2022, la finalizarea unui proces amplu de renovare și de construcție.

Mercure Conacul Cozieni Retreat Resort and MICE va oferi 75 de camere și apartamente, restaurant, bar, sală de evenimente în vechiul conac, precum și o sală de conferințe. Ansamblul va include, de asemenea, un loc de joacă pentru copii în aer liber, zone de relaxare și o parcare exterioară. 

Amplasat la 19 kilometri de București, în apropiere de lacul Cernica, Mănăstirea Pasărea și pădurea Pustnicu, hotelul va fi ușor accesibil din București și de la Aeroportul Internațional Henry Coandă.

Reședința boierească a aparținut lui Ioan Dimitrie Podgoreanu, un bogat proprietar de terenuri și vii, și a fost construit în anul 1910. În timpul regimului comunist a găzduit o instituție școlară, iar după Revoluție s-a aflat într-o stare avansată de degradare. Începând din 2018, conacul a intrat într-un proces de renovare și consolidare.

“Suntem bucuroși și recunoscători pentru oportunitatea de a contribui la readucerea la viață a unei bijuterii arhitecturale și a unei veritabile piese de istorie”, a declarat Maria Drăgulin, director de dezvoltare Accor pentru România, Bulgaria, Moldova și Cehia.

Mai sus regasiți o reprezentare vizuală a conținutului articolului, o clasificare automată și un sumar al acestuia! Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (www.forbes.ro).

Accesați aici articolul integral !

spot_img

Fluxuri de știri

Articole recomandate

- Advertisement -idei, plan, strategii, dezvoltare afacere

Ultimele articole

Alege-ți fluxurile de informații!

Gratis!

 + Promovează-ți compania și oferta sa!