19 C
București
sâmbătă, mai 21, 2022

Imobiliare – Acționarii Impact, convocați pentru majorarea capitalului cu 165 milioane lei și pentru aprobarea unor credite – Sinteza

2 min read (textul complet), articol clasificat de Robotul Minerva ca: Profilare

Creați-vă propriul

dashboard de știri

informația - cheie, 24/7

100+

FLUXURI

Free

Parcurgi informația mai rapid!

Acoperi top 100 surse externe!

Publicat de

Articole din aceeași sursa

- Advertisement -spot_img

Sumarizare automata

Acționarii Impact Developer & Contractor (IMP) au fost convocați, pe 9 iunie, pentru majorarea capitalului cu 165 milioane lei și pentru aprobarea unor credite, potrivit unui raport transmis Bursei de Valori Bucuești.

De asemenea, acționarii vor discuta contractarea de la Alpha Bank Romania SA a unui credit in suma maxima de 20.000.000 EUR.

Un alt punct este contractarea de la OTP Bank Romania SA a unui credit in valoare de 34,341,930 EUR.

Acționarii Impact Developer & Contractor (IMP) au fost convocați, pe 9 iunie, pentru majorarea capitalului cu 165 milioane lei și pentru aprobarea unor credite, potrivit unui raport transmis Bursei de Valori Bucuești.

Astfel, pe ordinea de zi este majorarea capitalului social cu suma de 165.923.129,50 lei, prin incorporarea partiala a rezultatului reportat nerepartizat in exercitiile financiare precedente, in cuantum de 165.923.129,50 lei. Majorarea capitalului se va realiza prin emiterea unui numar de 663.692.518 actiuni noi. Actiunile nou emise nu vor modifica cotele de detinere ale actionarilor si se vor distribui gratuit tuturor actionarilor Societatii inscrisi in Registrul Actionarilor Societatii tinut de Depozitarul Central S.A. la data de inregistrare. Fiecarui actionar inregistrat
in Registrul Actionarilor Societatii la data de inregistrare i se vor aloca 2 (doua) actiuni gratuite la 5 (cinci) actiuni detinute.

De asemenea, acționarii vor discuta contractarea de la Alpha Bank Romania SA a unui credit in suma maxima de 20.000.000 EUR. Fondurile imprumutate vor fi folosite de Societate in vederea finantarii activitatii curente si a investitiilor.

Un alt punct este contractarea de la OTP Bank Romania SA a unui credit in valoare de 34,341,930 EUR. Fondurile imprumutate vor fi folosite de Societate in vederea finantarii dezvoltarii fazelor 1, 2 si 3 din Ansamblul Teilor din cartierul Greenfield Baneasa.

De asemenea, AGA discută contractarea de la OTP Bank Romania SA a unui credit in valoare de 6,000,000 EUR in echivalent RON, pentru finantarea TVA aferenta lucrarilor de dezvoltare a fazelor 1, 2 si 3 din Ansamblul Teilor din cartierul Greenfield Baneasa.

Strategia de dezvoltare a companiei pe următorii 6 ani vizează dezvoltarea de construcții rezidențiale de 1,25 milioane mp, cu o valoare de piață estimată la peste 1,5 miliarde Euro.

Impact Developer & Contractor a obținut, la nivel de grup consolidat, profit din exploatare de 98,5 milioane lei în 2021, cu o marjă brută de 36%, în creștere de la 31%.

Mai sus regasiți o reprezentare vizuală a conținutului articolului, o clasificare automată și un sumar al acestuia! Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (financialintelligence.ro).

Accesați aici articolul integral !

spot_img

Fluxuri de știri

Articole recomandate

- Advertisement -spot_img

Ultimele articole

Alege-ți fluxurile de informații!

Gratis!

 + Promovează-ți compania și oferta sa!