22 C
București
joi, iunie 30, 2022

Imobiliare – Agenția imobiliară Blitz s-a lansat în Metaverse – Sinteza

2 min read (textul complet), articol clasificat de Robotul Minerva ca: Profilare

Creați-vă propriul

dashboard de știri

informația - cheie, 24/7

100+

FLUXURI

Free

Parcurgi informația mai rapid!

Acoperi top 100 surse externe!

Publicat de

Articole din aceeași sursa

- Advertisement -spot_img

Sumarizare automata

”Vei putea intra de la tine de acasă, indiferent unde locuiești, în Metaverse, cu avatarul tău și vei putea viziona modele 3D ale unor proprietăți din Dubai, ca și cum ai viziona proprietăți în timp real și în format fizic.

În 2021, Blitz a deschis în total 8 birouri noi și 7 francize în orașe din România, în afara Clujului, iar până în 2025, compania intenționează să-și extindă prezența în 50 de orașe pe plan național și internațional.

Element X are în portofoliu proiecte din zona Tehnologiei, Real Estate, Digital assets (NFT), a căror valoare depășește 500 milioane de euro.

mai 26, 2022, 11:22AM GMT+0200
|
0 views

Amelia Turp
Actualitate
I write about real estate, constructions, transportation, health, and sometimes about the business of textiles and fashion. Got any news tips? Drop me an email at amelia.turp@forbes.ro.

Compania imobiliară românească Blitz își extinde operațiunile de brokeraj atât în Orientul Mijlociu, în Dubai, cât și virtual, în Metaverse, devenind astfel prima agenție de pe piața locală activă în Xclusiverse, versiunea virtuală pentru piața activelor financiare și a activelor din real estate.

În acest demers, agenția Blitz s-a asociat cu Element X, o companie românească de private equity și brokeraj, iar împreună vor face ca serviciile imobiliare românești pentru proprietățile din Dubai să devină operaționale, începând din această lună.

”Vei putea intra de la tine de acasă, indiferent unde locuiești, în Metaverse, cu avatarul tău și vei putea viziona modele 3D ale unor proprietăți din Dubai, ca și cum ai viziona proprietăți în timp real și în format fizic. De asemenea, vei putea pune întrebări direct agentului, conectat și el la Metaverse”, a spus Cătălin Priscorniță, CEO Blitz.

În 2021, Blitz a deschis în total 8 birouri noi și 7 francize în orașe din România, în afara Clujului, iar până în 2025, compania intenționează să-și extindă prezența în 50 de orașe pe plan național și internațional. În 2021, cifra de vânzări pe întreaga rețea de birouri locale și francize a Blitz a crescut de la 2,7 milioane de euro la  6,1 milioane de euro. 

Element X are în portofoliu proiecte din zona Tehnologiei, Real Estate, Digital assets (NFT), a căror valoare depășește 500 milioane de euro.

Mai sus regasiți o reprezentare vizuală a conținutului articolului, o clasificare automată și un sumar al acestuia! Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (www.forbes.ro).

Accesați aici articolul integral !

spot_img

Fluxuri de știri

Articole recomandate

- Advertisement -spot_img

Ultimele articole

Alege-ți fluxurile de informații!

Gratis!

 + Promovează-ți compania și oferta sa!