4.3 C
București
marți, noiembrie 29, 2022

Imobiliare – Beneficii ale decorării casei tale cu oglinzi și fototapet – Sinteza

2 min read (textul complet), articol clasificat de Robotul Minerva ca: Profilare

Creați-vă propriul

dashboard de știri

informația - cheie, 24/7

100+

FLUXURI

Free

Parcurgi informația mai rapid!

Acoperi top 100 surse externe!

Publicat de

Articole din aceeași sursa

- Advertisement -cresterea vanzarilor

Sumarizare automata

Primăria Capitalei propune tarif unic de parcare de 5 lei/oră și cheamă bucureștenii la o dezbatere publică.

Nimic nu se compară cu o oglindă bună pentru a pune în valoare un perete.

Optați pentru o combinație de stiluri ușoare și moderne cu tendințe tradiționale pentru a pune în valoare interioarele.

Unele spații din casa ta par întunecate sau vrei să ai ceva mai mult spațiu în baie sau în living? Un instrument excelent pentru a valorifica la maximum toate caracteristicile unei case este decorarea cu oglinzi. Aceste elemente pot înfrumuseța, mări un loc sau multiplica senzația de lumină. Oglinzile sunt un instrument de decor esențial, capabil să modifice orice mediu. Există o diversitate de dimensiuni, stiluri, culori și forme, prin urmare, alegerea oglinzii ideale depinde de obiectivul pe care îl aveți.

Alte metode ieftine și de impact pentru redecorarea casei? Folosește fototapet! În combinație cu oglinzi sau independent, tapetul ajută la schimbarea și reîmprospătarea oricărui spațiu. Dar să le luăm pe rând. Mai întâi, iată câteva sfaturi care să vă inspire, astfel încât să puteți folosi oglinzile în mod corespunzător.

Avantajele decorării unei case cu oglinzi

– Iluminarea unei zone

Ce zici de baie? O oglindă plasată lângă fereastră reflectă lumina naturală și vegetația, ceea ce ajută la aducerea naturii în interiorul băii. Combinarea oglinzilor mari cu un fototapet cu frunze creează o senzație de prospețime și naturalețe.

– Redă luxul și exuberanța

Un alt sfat pe care îl vei adora este să îmbraci un întreg perete cu o oglindă mare. O baie capătă un aer luxos prin instalarea unei oglinzi mari pe întregul perete de deasupra chiuvetei.

– Extinde vizual o cameră

Dacă aveți o cameră mică, decorarea ei cu o oglindă va aduce spațialitate și eleganță; va fi ca o reflexie de lumină care va trezi interesul pentru elementele văzute în ea. Într-adevăr, adăugarea de oglinzi mari poate crea o percepție de adâncime, făcând chiar și cea mai mică cameră să pară mai mare decât este. Cu alte cuvinte, oglinzile sunt, de asemenea, o necesitate pentru zonele mici ale casei.

– Conectarea a două zone

Sunteți înclinat spre inovație și decorațiuni mai moderne? Dacă vrei să faci lucrurile în stil mare, îți recomandăm să folosești o oglindă mare pentru a conecta două zone, cum ar zona de luat masa și zona de relaxare din living. Acest lucru adaugă dimensiune și luminozitate spațiului.

– Evidențiază un perete

Nimic nu se compară cu o oglindă bună pentru a pune în valoare un perete. Aceste accesorii aduc rafinament și eleganță și sunt chiar perfecte pentru a adăuga o notă de fantezie unei încăperi. Fără îndoială, aceasta este o opțiune contemporană care vă permite să accentuați un anumit element. Îl poți combina cu fototapet cu texturi de fundal, culori și materiale care îl vor scoate mult mai mult în evidență. Este un pariu reușit!

– Înveselește spațiile sobre

În concordanță cu sfatul anterior, vine următorul sfat: folosește o oglindă rotundă în baie pentru a transforma un perete sobru.

Sticker perete copii – oferte

Optați pentru o combinație de stiluri ușoare și moderne cu tendințe tradiționale pentru a pune în valoare interioarele. Poți folosi o oglindă mare, cu o ramă aurie, care pune imediat în evidență peretele pe care se află.

Decorarea cu oglinzi este o modalitate ușoară și eficientă din punct de vedere al costurilor. Oglinda poate fi amplasată pe un perete principal într-o baie, în camera de zi sau în holul de intrare, devenind astfel un element central de design.

Și acum să revenim la cel de-al doilea subiect al materialului nostru: fototapetul. Care sunt avantajele folosirii tapetului în decorarea casei?

– Design-uri fantastice

Când vine vorba de design, fototapetul este o sursă de creativitate

Atât natura, cât și peisajele urbane sunt excelente pentru a deschide o fereastră către lumea exterioară în decorul dvs., economisind bani pe excursii și apartamente pe plajă sau în New York.

Găsim, de asemenea, modele bazate pe creații mixte, care combină desenele computerizate cu fotografii, sau picturi frumoase din imaginația și pensulele artiștilor.

Minimalism sau culori strălucitoare, artă urbană sau inspirație zen, atmosfere relaxante sau energice… avantajul fototapetului este că, pornind de la o pânză albă, nu există nicio limită pentru modelele lor, în afară de imaginația dumneavoastră, astfel încât puteți găsi exact ceea ce se potrivește stilului dumneavoastră.

– Decor complet

Fototapetul este conceput pentru a decora pereți întregi dintr-o parte îm alta și de sus în jos. Poate credeți că este exagerat, dar nu este deloc așa.

Pentru că, uneori, este mai bine să fii energic și să duci un concept la expresia sa maximă decât să rămâi la jumătatea drumului, pentru că a rămâne la jumătatea drumului în decor este mai periculos decât un piranha într-un bol de cereale.

De aceea, fototapetul decorează pereții într-un mod emfatic, fără jumătăți de măsură.

– Un joc al culorilor

Datorită suprafeței vizuale mari, fototapetul este elementul perfect pentru a ne juca cu culorile și pentru a ne completa decorul. Dacă decorul dvs. este prea palid, puteți, de exemplu, să adăugați un tapet colorat și plin de energie.

Sau invers: dacă aveți culori puternice și puțin spațiu, un design minimalist în tonuri deschise va aduce oxigen în cameră și va reduce intensitatea atmosferei.

Sticker perete copii – oferte

La fel ca și în cazul contrastelor de culoare, fototapetul poate deveni termometrul care vă definește decorul spre culori calde, reci, luminoase sau minimaliste.

– Adaptabil la orice perete

Fototapetul există în diferite dimensiuni, astfel încât puteți găsi dimensiunea care se potrivește cel mai bine spațiului dvs. disponibil.

Dar, ca în viață, nimic nu este perfect, s-ar putea să aveți câțiva centimetri în plus.

Sticker perete copii – oferte

Acest lucru nu este o problemă, deoarece puteți tăia cu ușurință excesul cu un cutter atunci când doriți, fără a afecta în vreun fel compoziția finală.

– Ușor de montat

O altă virtute a fototapetului este că e distractiv de instalat. Se livrează în role de 50 cm lățime, câte sunt necesare în funcție de lățimea totală.

Motivul pentru aceasta este că sunt role foarte ușor de manevrat, ceea ce garantează succesul și ușurința instalării.

Pentru a le monta, veți avea nevoie de câteva materiale simple, cum ar fi o mulțime de dorință de a decora și o pensulă.

Mai sus regasiți o reprezentare vizuală a conținutului articolului, o clasificare automată și un sumar al acestuia! Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (www.profit.ro).

Accesați aici articolul integral !

Fluxuri de știri

Articole recomandate

- Advertisement -dezvoltare afacere

Ultimele articole

Alege-ți fluxurile de informații!

Gratis!

 + Promovează-ți compania și oferta sa!