2.6 C
București
sâmbătă, decembrie 3, 2022

Imobiliare – Bergenbier raportează o creștere de 10% pentru anul 2021 – Sinteza

1 min read (textul complet), articol clasificat de Robotul Minerva ca: In prelucrare

Creați-vă propriul

dashboard de știri

informația - cheie, 24/7

100+

FLUXURI

Free

Parcurgi informația mai rapid!

Acoperi top 100 surse externe!

Publicat de

Articole din aceeași sursa

- Advertisement -cresterea vanzarilor

iulie 11, 2022, 11:08AM GMT+0200 | 31 views Laura-Georgiana Cioba Afaceri I’m a News Editor at Forbes Romania, with a focus on covering food industry, agriculture, tourism, FMCG, HoReCa and health industry. Have any news tip? Drop me an email at laura.cioba@forbes.ro. Bergenbier S.A., parte a grupului Molson Coors Beverage Company, a încheiat anul trecut


|
31 views

Laura-Georgiana Cioba
Afaceri
I’m a News Editor at Forbes Romania, with a focus on covering food
industry, agriculture, tourism, FMCG, HoReCa and health industry. Have
any news tip? Drop me an email at laura.cioba@forbes.ro.

Bergenbier S.A., parte a grupului Molson Coors Beverage Company, a încheiat anul trecut cu o cifră de afaceri de 716 milioane de lei, ceea ce reprezintă o creștere de aproximativ 10% față de 2020.

Bergenbier S.A. a încheiat anul 2021 cu o cifră de afaceri de 716 milioane de lei, iar anul trecut a demarat expansiunea în zona de beyond beer, a mix-urilor de bere fără alcool.

Potrivit oficialilor companiei, în 2021, în fabrica din Ploiești, compania a trimis la groapa de gunoi 0 deșeuri menajere, procentul de valorificare fiind de 100%. De asemenea, 98% din materiile prime folosite în producerea berii sunt de proveniență autohtonă, tocmai pentru a susține economia națională în aceste momente lipsite de predictibilitate, subliniază aceștia.

„În anul 2021 restricțiile COVID-19 au continuat să afecteze sectorul HoReCa. Am reușit să compensăm prin canalul Off Trade, unul puternic pentru Bergenbier, iar planurile strategice ne-au ajutat să avem o performanță solidă la nivel de companie, în linie cu prognozele trasate. Am început anul trecut expansiunea în zona de beyond beer, a mix-urilor de bere fără alcool, acolo unde am avut o lansare de succes a brand-ului Fresh 0.0”, explică Mihai Voicu, Director General al Bergenbier S.A.

Alexandru Nomicos, directorul financiar Bergenbier S.A., a punctat faptul că anul Bergenbier a plătit către statul român taxe și impozite aferente anului 2021 în valoare de 212 milioane de lei.

„Anul în curs a venit cu o serie de noi provocări date de inflația record, dar și de prețurile în creștere la utilități și materie primă care afectează tot lanțul de producție și distribuție al berii”,  a mai adăugat Alexandru Nomicos.

Conform studiilor realizate de Asociației Berarilor din România, deși în 2021 s-a înregistrat o stagnare în volum a pieței, sectorul de bere a continuat să aibă un impact pozitiv semnificativ asupra economiei românești.

Industria berii asigură la nivelul întregii țări, direct și indirect, un număr de aproape 61.000 locuri de muncă pentru români, acoperă exclusiv din producția locală aproximativ 97% din consumul intern de bere, iar 50% din ingredientele folosite la fabricarea berii provin din agricultura autohtonă.

Mai sus regasiți o reprezentare vizuală a conținutului articolului, o clasificare automată și un sumar al acestuia! Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (www.forbes.ro).

Accesați aici articolul integral !

Fluxuri de știri

Articole recomandate

- Advertisement -dezvoltare afacere

Ultimele articole

Alege-ți fluxurile de informații!

Gratis!

 + Promovează-ți compania și oferta sa!