13.5 C
București
marți, octombrie 3, 2023

Imobiliare – Cătălin Priscorniţă: „Succesul ma motiveaza, esecul ma mobilizeaza” – Sinteza

2 min read (textul complet), articol clasificat de Robotul Minerva ca: Profilare

Creați-vă propriul

dashboard de știri

informația - cheie, 24/7

100+

FLUXURI

Free

Parcurgi informația mai rapid!

Acoperi top 100 surse externe!

Publicat de

Articole din aceeași sursa

- Advertisement -cresterea vanzarilor

Sumarizare automata

Anunţul făcut de AFM Cum puteţi să luaţi bani de la stat să vă schimbaţi becurile în casă şi să puneţi LED-uri Mediafax Ce alimente poţi consuma pentru a diminua stresul MonitorulApararii Ucraina a doborât un elicopter de atac Ka-52 şi un avion de sprijin la sol Su-25 ruseşti în mai puţin de o oră Ucraina a primit primele două baterii de rachete antiaeriene NASAMS direct de la producătorul din SUA MonitorulPartidelor Prioritatea lui Drulă...

Vârstă: 37 de ani

Funcţie: CEO

Companie: Blitz

Număr de angajaţi şi colaboratori: 360

Cifră de afaceri (2021): 6,1 mil. euro

Experienţă: Cătălin Priscorniţă, CEO-ul Blitz, este un antreprenor din Cluj-Napoca, cu o experienţă în imobiliare de peste 16 ani şi în vânzări de peste 20 de ani, dedicat dezvoltării şi profesionalizării domeniului imobiliarelor. În urmă cu mai bine de 12 ani a fondat Blitz, o agenţie imobiliară cu capital 100% românesc, care a crescut de la an de an, ajungând liderul imobiliarelor din Cluj. Blitz este în plin proces de dezvoltare la nivel naţional printr-un model propriu de creştere, ce va atinge peste 60 de locaţii în ţară în următorii 3 ani şi peste 1500 de blitzeri, spun reprezentanţii companiei.


Ambiţia sau talentul – ce contează cel mai mult pentru a avea succes?

În orice domeniu – sport, antreprenoriat, vânzări, talentul aproape că nu contează. Ce contează este ambiţia, perseverenţa şi rezilienţa atunci când te confrunţi cu momente dificile. Există într-adevăr oameni care, e o zicală din popor, s-au născut  talent şi au murit speranţe. Cei care însă fac diferenţa sunt oamenii perseverenţi şi ambitioşi. Cei talentaţi ştiu că sunt talentati, se bazează pe talentul lor şi nu-şi mai susţin rezultatele prin muncă şi perseverenţă. Nu la mare distanţă în viaţă, talentul nu-i mai ajută, iar cei perseverenţi le-o iau în faţă.

Ce ţi-ar plăcea să ai şi nu deţii în prezent?

Material am cam tot ce-mi doresc. Ce nu am, în schimb, este o companie care să fie sută la sută autonomă şi care să funcţioneze fără prezenţa mea. Îmi doresc să dezvolt o astfel de companie care să producă rezultate fără ca eu să fie necesar să intervin. Încă sunt într-un business dependent de locomotiva şi energia mea, încă sunt cel care generează tracţiune în businessul meu.

În ce loc te simţi cel mai fericit?

Nu există locuri în care să nu mă simt fericit. Fericirea e o stare şi o emoţie pe care o generăm noi înşine din interior, indiferent de contextul în care suntem, dacă ştim să trăim în armonie. Sunt fericit acum alături de familia mea frumoasă, de soţie şi fetiţă, pe o plajă însorită din Italia. Aceasta este o fericire plină. În cateva zile voi fi fericit la birou după 2-3 întâlniri reuşite în care voi genera  rezultate şi progres. Mă voi simţi poate mai puţin fericit decât alături de familie, dar şi aceasta este o formă de fericire. Sau când fac un sport care-mi dă o stare de bine şi orice altă activitate care  îmi aduce rezultatul dorit. Nu un context te face fericit, ci cum te raportezi la ceea ce faci. Dacă vrei să fii fericit, poţi găsi fericirea oriunde te uiţi în jurul tău, dacă ştii să transformi oportunităţile în experienţe.

Care este cea mai realizare din viaţa ta de până acum?

Mă consider un om împlinit pe toate planurile. În plan personal, cea mai mare realizare este faptul ca am o familie – o soţie şi o fetiţă frumoase. În plan financiar, am fost independent de mic şi indiferent de context am obţinut tot ce mi-am dorit şi am fost mereu pe cont propriu. În plan profesional, am un business de succes cu care dominăm piaţa din Cluj şi de doi ani creştem în toată România. Spiritual, am ştiut să-mi păstrez valorile în care am crezut de la bun început: CAPETIS – curaj, adevăr, perseverenţă, entuziasm, transparenţă, inovaţie şi smerenie. Indiferent de împrejurările de viaţă sau de provocari, nu le-am înlocuit, nu le-am modificat, nu le-am diminuat. Au fost mereu acolo.

Ce te motivează?

Ca pe toată lumea mă motivează succesul. Şi ca pe atât de puţini, mă mobilizează eşecul. Mă bucur când ajung să ştiu că nu ştiu, ca apoi să ştiu că ştiu. Mă simt motivat mai ales de provocări şi de limitele mele, pe care, atunci când le depăşesc, mă apropie de versiunea mea mai bună.

Care crezi că este cea mai mare provocare a vremurilor noastre?

Cea mai mare provocare suntem noi înşine şi modul în care ne raportăm la lucrurile din jurul nostru.

Mai sus regasiți o reprezentare vizuală a conținutului articolului, o clasificare automată și un sumar al acestuia! Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (www.businessmagazin.ro).

Accesați aici articolul integral !

Fluxuri de știri

Articole recomandate

- Advertisement -dezvoltare afacere

Ultimele articole

Alege-ți fluxurile de informații!

Gratis!

 + Promovează-ți compania și oferta sa!