6.3 C
București
vineri, ianuarie 28, 2022

Imobiliare – CBRE o numește pe Carmen Ravon în funcția de Head of Retail Occupiers pentru întreaga regiune – Sinteza

2 min read (textul complet), articol clasificat de Robotul Minerva ca: Profilare

Creați-vă propriul

dashboard de știri

informația - cheie, 24/7

100+

FLUXURI

Free

Publicat de

Articole din aceeași sursa

- Advertisement -spot_img

Sumarizare automata

Cu ajutorul expertizei echipelor de retail din CEE, vom sprijini companiile specializate de retail în luarea unor decizii profitabile pentru afacerile lor prin extinderea în țările CEE, zone care beneficiază de un climat economic stabil... În România, se estimează că stocul modern de retail va depăși 4,00 de milioane de metri pătrați, ajungând la 4,10 mililioane de metri pătrați până la sfârșitul anului 2021... Stocul de spații moderne de retail din România înregistrează 3,98 milioane de metri pătrați la sfârșitul trimestrului al treilea din 2021, reunind ca formate de retail atât centre comerciale...

Cu o experiență de peste 15 ani în domeniul imobiliar de retail, Carmen a semnat contracte de închiriere cu companii internaționale de top, precum: Peek & Cloppenburg, Inditex Group, Decathlon, H&M, C&A și multe altele. Ea va colabora îndeaproape în noul rol și cu experții CBRE din regiune pe sectorul Industrial & Logistics.

“Pentru a pune lucrurile în contextul unei perspective globale relevante este de reținut că penetrarea comerțului electronic va împinge vânzările online către o valoare de 3,9 trilioane de dolari până în 2025, ceea ce înseamnă de 4 ori mai mult decât în 2015. Cu ajutorul expertizei echipelor de retail din CEE, vom sprijini companiile specializate de retail în luarea unor decizii profitabile pentru afacerile lor prin extinderea în țările CEE, zone care beneficiază de un climat economic stabil, condiții fiscale avantajoase, forță de muncă educată și, cel mai important, de o putere de cumpărare în creșter”, a explicat Carmen Ravon, noul Head de Retail Occupiers al CBRE pentru regiunea CEE.

Carmen Ravon este absolventă a Academiei de Studii Economice din București, specializarea Finanțe și Bănci și deține o diplomă de management de la The Open University Business School din Londra.

Oxford Economics prevede o creștere anuală pentru toate țările din regiunea CEE în 2021 și 2022, în medie fiind prognozată la 5% față de anul anterior în 2021 și la 3% față de anul anterior în 2022. 

Printre țările cu cea mai mare creștere în 2021 (peste 8% față de anul anterior) se numără Bulgaria, Croația, România și SloveniaÎn România, se estimează că stocul modern de retail va depăși 4,00 de milioane de metri pătrați, ajungând la 4,10 mililioane de metri pătrați până la sfârșitul anului 2021. Până la sfârșitul anului 2022, se așteaptă ca valoarea totală să atingă 4,30 milioane de metri pătrați.

Stocul de spații moderne de retail din România înregistrează 3,98 milioane de metri pătrați la sfârșitul trimestrului al treilea din 2021, reunind ca formate de retail atât centre comerciale, cât și parcuri de retail. 


<!–


–>

Mai sus regasiți o reprezentare vizuală a conținutului articolului, o clasificare automată și un sumar al acestuia! Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (www.forbes.ro).

Accesați aici articolul integral !

Fluxuri de știri

Articole recomandate

- Advertisement -spot_img

Ultimele articole

Alege-ți fluxurile de informații!

Gratis!

 + Urmareste-ți competitia in social media!