30.9 C
București
luni, august 8, 2022

Imobiliare – Cea mai mare despăgubire plătită pe o poliță de asigurare de viață în 2021: peste 1,13 milioane lei – Sinteza

2 min read (textul complet), articol clasificat de Robotul Minerva ca: Profilare

Creați-vă propriul

dashboard de știri

informația - cheie, 24/7

100+

FLUXURI

Free

Parcurgi informația mai rapid!

Acoperi top 100 surse externe!

Publicat de

Articole din aceeași sursa

- Advertisement -masuri, metode, obiective, strategii, idei, plan, cresterea vanzarilor

Sumarizare automata

0 views În anul 2021, cea mai mare indemnizație plătită în România în baza unei asigurări de viață a depășit valoarea de 1,13 milioane lei.

De asemenea, anul trecut, valoarea celor mai mari 5 indemnizații plătite în baza polițelor de asigurare de viață s-a ridicat la peste 3,9 milioane lei.

Cel mai important beneficiu al acestor polițe de asigurare este sprijinul financiar oferit persoanelor și familiilor afectate, astfel încât să poată depăși mai ușor momentele dificile.“ Potrivit datelor publicate de către Autoritatea de Supraveghere Financiară (ASF)...

mai 18, 2022, 8:21AM GMT+0200
|
0 views

În anul 2021, cea mai mare indemnizație plătită în România în baza unei asigurări de viață a depășit valoarea de 1,13 milioane lei. De asemenea, anul trecut, valoarea celor mai mari 5 indemnizații plătite în baza polițelor de asigurare de viață s-a ridicat la peste 3,9 milioane lei.

Toate aceste cinci indemnizații au fost achitate ca urmare a deceselor persoanelor asigurate, produse fie ca urmare a unor accidente, fie a unor boli. Cea mai mare despăgubire a fost plătită în urma unui deces cauzat de o afecțiune cardiacă, polița respectivă fiind contractată pentru protecția financiară a familiei persoanei asigurate.

Adrian Marin, președintele Uniunii Naționale a Societăților de Asigurare și Reasigurare din România (UNSAR): „Asigurările de viață reprezintă un instrument important de protecție în fața unor evenimente nedorite precum accidentele sau îmbolnăvirile, care pot duce și la deces. Cel mai important beneficiu al acestor polițe de asigurare este sprijinul financiar oferit persoanelor și familiilor afectate, astfel încât să poată depăși mai ușor momentele dificile.“

Potrivit datelor publicate de către Autoritatea de Supraveghere Financiară (ASF), în 2021, românii au ales mai mult decât oricând în ultimii ani protecția financiară oferită de asigurările de viață. 

În acest sens, volumul primelor brute subscrise pentru acest segment a înregistrat o creștere de 18% față de 2020.

În același timp, și sumele plătite pentru indemnizațiile brute aferente asigurărilor de viață au crescut cu 31%, comparativ cu anul 2020 (excluzând maturități și răscumpărări parțiale și totale).

Mai sus regasiți o reprezentare vizuală a conținutului articolului, o clasificare automată și un sumar al acestuia! Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (www.forbes.ro).

Accesați aici articolul integral !

spot_img

Fluxuri de știri

Articole recomandate

- Advertisement -idei, plan, strategii, dezvoltare afacere

Ultimele articole

Alege-ți fluxurile de informații!

Gratis!

 + Promovează-ți compania și oferta sa!