2.9 C
București
marți, noiembrie 30, 2021

Imobiliare – Cea mai scumpă casă din America, listată la 500 de milioane de dolari, a intrat în administrare judiciară, după ce proprietarul a intrat în default pentru datorii de peste 165 milioane dolari – Sinteza

3 min read (textul complet), articol clasificat de Robotul Minerva ca: Profilare

Creați-vă propriul

dashboard de știri

informația - cheie, 24/7

100+

FLUXURI

Free

Publicat de

Articole din aceeași sursa

- Advertisement -spot_img

Sumarizare automata

... Cu toate acestea, „The One” a fost una dintre zecile de proprietăți spectaculoase care s-au ridicat în Bel Air și Beverly Hills după 2014, când magnatul modei Bruce Makowsky a vândut un conac în Beverly Hills pentru 70 de milioane de dolari și a lansat o nouă cursă imobiliară în California... Așteptată să intre pe piață în 2017 cu un preț de 500 de milioane de dolari, construcția „The One” a fost înfrânată de întârzieri repetate, probleme de finanțare și strategii în schimbare... În ultimii patru ani, Niami și compania sa conexă, Crestlloyd, au împrumutat mai mult de 165 de milioane de dolari pentru a construi și vinde „The One”, conform documentelor proprietății... O megaproprietate din Los Angeles, care era așteptată să fie scoasă la vânzare cu 500 milioane de dolari, a intrat în administrare judiciară, după ce proprietarul nu a plătit datorii de peste 165 de milioane de dolari, potrivit dosarelor din instanță, citate de CNBC..

O megaproprietate din Los Angeles, care era așteptată să fie scoasă la vânzare cu 500 milioane de dolari, a intrat în administrare judiciară, după ce proprietarul nu a plătit datorii de peste 165 de milioane de dolari, potrivit dosarelor din instanță, citate de CNBC.

Imobilul din Bel Air de 9.800 de metri pătrați, cunoscut sub numele de „The One”, a fost plasat în administrare de către Curtea Superioară a Los Angeles și se așteaptă să fie scos la vânzare la un preț mai mic în următoarele luni, potrivit unor persoane familiare cu proprietatea.

Autoritatea judiciară marchează o turnură uimitoare pentru „The One” și dezvoltatorul său, Nile Niami, care deseori a promovat proprietatea drept „misiunea sa de viață” și „cea mai mare și mai scumpă casă din lumea urbană”.

Așteptată să intre pe piață în 2017 cu un preț de 500 de milioane de dolari, construcția „The One” a fost înfrânată de întârzieri repetate, probleme de finanțare și strategii în schimbare. Casa se întinde ca un palat ultramodern pe un vârf de deal cu vedere la LA. Are nouă dormitoare, mai multe bucătării, un club de noapte, bowling cu patru benzi, salon, sală de gimnastică, teatru cu 50 de locuri, o pistă de alergare și un garaj subteran pentru 50 de mașini, cu două rotative auto. Proprietatea are mai multe piscine, un jacuzzi și un șanț cu apă care înconjoară casa. Fiecare ușă din casă este electrică, la fel toaletele. Niami a planificat o „cameră pentru meduze” și un bar de gheață, dar ambele s-au dovedit prea costisitoare.

„Există o mulțime de oameni cu mulți bani – vor ceva ce nimeni altcineva nu poate avea”, a declarat Niami pentru CNBC în 2017. „Aceasta este”.

Cu toate acestea, „The One” a fost una dintre zecile de proprietăți spectaculoase care s-au ridicat în Bel Air și Beverly Hills după 2014, când magnatul modei Bruce Makowsky a vândut un conac în Beverly Hills pentru 70 de milioane de dolari și a lansat o nouă cursă imobiliară în California. Boom-ul de construcții a dus la un exces de exces imobiliar. Multe megacase din LA, inclusiv câteva construite de Niami, au ajuns să vândă cu mult mai puțin decât prețurile cerute.

Chiar dacă prețurile scădeau, Niami făcea tot mai multe datorii pentru a termina și promova „The One”. În ultimii patru ani, Niami și compania sa conexă, Crestlloyd, au împrumutat mai mult de 165 de milioane de dolari pentru a construi și vinde „The One”, conform documentelor proprietății.

Cel mai mare creditor este Hankey Capital, fondată de miliardarul din Los Angeles, Don Hankey, care are împrumuturi de peste 115 milioane de dolari pe proprietate. Yogi Securities Holdings, condusă de investitorul imobiliar Joseph Englanoff, a împrumutat „The One” peste 36 de milioane de dolari. Alte două entități, Inferno Realty și Maybach Corporation Holdings, au acordat împrumuturi de 7 milioane de dolari fiecare.

„The One” are, de asemenea, datorii de peste 1 milion de dolari în impozite și facturi neplătite de la companiile de beton, aer condiționat și instrumente.

Hankey i-a transmis lui Niami cu o notificare de neîndeplinire a obligațiilor în martie. În iulie, Curtea Superioară a Los Angeles a dispus ca proprietatea să fie pusă sub control și a numit Ted Lanes of Lanes Management drept administrator. În cadrul unei administrări judiciare, o proprietate este predată unui administrator numit de instanță, care pregătește proprietatea pentru vânzare. În proiectele imobiliare complexe sau de mari dimensiuni, administrarea judiciară este adesea preferabilă unei executări silită, în care creditorul sau banca confiscă proprietatea.

În loc să preia proprietatea și pasivele, care se pot adăuga riscurilor și întârzierilor, receptorul primește permisele necesare, finalizează orice lucrare de construcție necesară, întocmește o listă a creditorilor și pregătește casa pentru o vânzare pentru a plăti creditorii. Un serviciu de administrare prevede, de asemenea, o perioadă de preaviz, când creditorii și contractanții care nu au fost plătiți își pot prezenta cazul.

Odată ce va obține permisele corespunzătoare pentru „The One”, acesta va fi scoasă la vânzare, a spus Lanes. Prețul și calendarul nu au fost încă stabilite, a spus el.

„Ce mi-ar plăcea să văd că se întâmplă este finalizarea casei, certificatul de ocupare este acordat și avem o vânzare ordonată care maximizează valoarea”, a spus el. „Sperăm că vor exista suficiente încasări din vânzare pentru a finanța creditorii asigurați și chirografari și pentru ca capitalul propriu să realizeze o anumită valoare.”

Niami promovează „The One” de ani de zile, cu interviuri și fotografii în mass-media și un turneu video special în aprilie cu personalitatea YouTube, Michael Blakey, care a promovat „proprietatea de 500 de milioane de dolari” drept „cea mai mare și mai scumpă casă din lume .” Niami a vorbit, de asemenea, despre planurile de a transforma casa într-o scenă media și o afacere comercială, folosind-o pentru a găzdui un potențial show Netflix, evenimente și companii start-up.

Casa lui Niami din West Hollywood a intrat în faliment anul trecut, iar un conac spectaculor din Beverly Hills, pe care îl scosese la vânzare pentru 100 de milioane de dolari s-a vândut cu 38 de milioane de dolari către Englanoff, care era unul dintre creditorii proprietății din California.

Nu este clar dacă proprietatea se va vinde la un preț suficient de mare pentru a plăti toată datoria. Cea mai scumpă casă vândută vreodată în LA a fost fosta Warner Estate din Beverly Hills, vândută anul trecut lui Jeff Bezos pentru 165 de milioane de dolari. În timp ce piața imobiliară din Los Angeles a revenit după Covid, în special la nivel înalt, „The One” s-ar putea dovedi dificil de vândut la prețul cerut.

Mai sus regasiți o reprezentare vizuală a conținutului articolului, o clasificare automată și un sumar al acestuia! Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (financialintelligence.ro).

Accesați aici articolul integral !

Fluxuri de știri

Articole recomandate

- Advertisement -spot_img

Ultimele articole

Alege-ți fluxurile de informații!

Gratis!

 + Urmareste-ți competitia in social media!