3.8 C
București
vineri, decembrie 2, 2022

Imobiliare – CELE MAI INOVATOARE COMPANII DIN ROMÂNIA: The Concept: Prima companie de consultanţă imobiliară din România care îmbină serviciile de vânzari cu serviciile media – Sinteza

2 min read (textul complet), articol clasificat de Robotul Minerva ca: Profilare

Creați-vă propriul

dashboard de știri

informația - cheie, 24/7

100+

FLUXURI

Free

Parcurgi informația mai rapid!

Acoperi top 100 surse externe!

Publicat de

Articole din aceeași sursa

- Advertisement -cresterea vanzarilor

Sumarizare automata

Încă din 2019, Daniel Tudor, CEO The Concept, a înţeles importanţa online-ului şi a contentului educaţional de calitate creat în social media într-un domeniu care nu acordă o importanţă deosebită acestui aspect.

Poliţia a eliberat 77 de persoane din subsolul unei biserici unde aşteptau a doua venire a lui Hristos MonitorulApararii Analiză: Aruncător autopropulsat care poate executa o misiune de foc în doar 46 de secunde Bombardierul strategic B-21 Raider va efectua primul zbor în 2023 MonitorulPartidelor Prioritatea lui Drulă...

Săptămânal sunt încărcate videouri cu diverse concepte, precum „Pastila de Imobiliare”, live streaminguri pe diverse teme de interes din industrie şi, cel mai nou proiect media –  „Podcastul The Concept”, unde se dezbat subiecte actuale alături de profesionişti din industrie şi nu numai. Potrivit reprezentanţilor companiei, atât canalul de YouTube Daniel Tudor, cât şi canalele conexe de social media ale The Concept sunt astăzi branduri top of mind când vine vorba despre vânzări în real estate, educaţie şi know-how dedicat nişei imobiliarelor. Persoanele implicate în dezvoltarea proiectului sunt Daniel Tudor, antreprenor cu experienţă în real estate, vlogger, host al podcastului The Concept şi lider al The Concept Group, ce reuneşte compania The Concept şi divizia premium a acesteia – Heritage Properties, Andra Petrescu, content marketing manager al companiei, şi Octavian Iacob, responsabil de zona de conţinut foto-video. 

Prima etapă din construirea componentei media a companiei este lansarea primului podcast din zona de real estate – The Concept Podcast, în cadrul căruia sunt invitaţi profesionişti din industria real estate şi nu numai, de la arhitecţi, designeri de interior, dezvoltatori, până la artişti, vloggeri sau vedete, alături de care se discută subiecte de actualitate din industrie.

După doar doi ani de la debutul în online, atât canalul de YouTube Daniel Tudor, cât şi canalele adiacente de social media ale The Concept sunt branduri top of mind când vine vorba despre vânzări în real estate, educaţie şi know-how dedicat nişei imobiliarelor, spun reprezentanţii companiei. Prin intermediul comunicării constante în acest mediu, compania The Concept a atras oameni noi, tineri şi profesionişti, atât pentru echipa de vânzări The Concept, cât şi pentru cea a diviziei de proprietăţi high-end – Heritage Properties. De asemenea,  ponderea vânzărilor a fost influenţată masiv de comunicarea în mediul online, astfel că un alt rezultat al inovaţiei a fost colaborarea cu noi echipe de dezvoltatori şi atragerea de noi proiecte în portofoliu datorită prezenţei constante în social media.

Mai sus regasiți o reprezentare vizuală a conținutului articolului, o clasificare automată și un sumar al acestuia! Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (www.businessmagazin.ro).

Accesați aici articolul integral !

Fluxuri de știri

Articole recomandate

- Advertisement -dezvoltare afacere

Ultimele articole

Alege-ți fluxurile de informații!

Gratis!

 + Promovează-ți compania și oferta sa!