19.5 C
București
marți, octombrie 3, 2023

Imobiliare – CESAROM deschide noul showroom din București – Sinteza

3 min read (textul complet), articol clasificat de Robotul Minerva ca: Profilare

Creați-vă propriul

dashboard de știri

informația - cheie, 24/7

100+

FLUXURI

Free

Parcurgi informația mai rapid!

Acoperi top 100 surse externe!

Publicat de

Articole din aceeași sursa

- Advertisement -cresterea vanzarilor

Sumarizare automata

Lasselsberger Ceramics România, deținătorul brandului CESAROM și unicul producător local de plăci ceramice, inaugurează pe 6 octombrie cel mai nou și inovator showroom de gresie și faianță, situat în București pe Șoseaua Mihai Bravu nr.

Pentru renovări sau amenajări de apartamente noi, consumatorii finali aleg dintr-o gamă diversă de produse și designuri, în funcție de dimensiunea plăcii, suprafața lucioasă sau mată, modelul, respectiv culoarea.  Cele mai cerute modele CESAROM sunt plăcile ceramice cu dimensiunea 60X30 cm precum colecțiile Statuario, Piedra, Cream sau Crust.

La nivel de buget alocat plăcilor ceramice, acesta a atins un prag mediu în România între 60-80 lei pe metru pătrat, în contextul în care în 2021 piața locală de plăci ceramice a crescut cu aproximativ 6% comparativ cu anul precedent...

Lasselsberger Ceramics România, deținătorul brandului CESAROM și unicul producător local de plăci ceramice, inaugurează pe 6 octombrie cel mai nou și inovator showroom de gresie și faianță, situat în București pe Șoseaua Mihai Bravu nr. 12, după o investiție de 1 milion de lei.

Showroomul CESAROM își propune să ofere un concept inovator de expunere și vânzare de plăci cera-mice în România, mizând, totodată, pe consultanță personalizată de specialitate, astfel încât clienții să beneficieze de experiență plăcută în alegerea gresiei, faianței și decorurilor cermice. Procesul de vânza-re va fi asistat de aplicații profesionale de proiectare 3D. Compania asigură servicii de livrare la domici-liu, iar până la data de 30 noiembrie, orice client beneficiază de un discount de 20% la orice achiziție din acest showroom.

Deschiderea noului spațiu de expunere din Capitală coincide cu aniversarea a 60 de ani de existență a brandului pe piața românească și înglobează esența performanței CESAROM de peste jumătate de se-col.

„De-a lungul istoriei sale de 60 de ani, CESAROM a fost întotdeauna un deschizător de drumuri în domeniul plăcilor ceramice. Întrucât cerințele clienților se schimbă continuu, odată cu noile tendințe ale pieței,  ve-nim în întâmpinarea lor cu cele mai inovatoare soluții și servicii, iar showroomul din București este un exemplu concret în acest sens. În cadrul acestuia oferim clienților soluții complete, adaptate în cele mai mici detalii nevoilor și stilului oricărui spațiu pe care aceștia doresc să-l amenajeze”, a declarat Petrișor Grindeanu, Director General al Lasselsberger Ceramics România. 

În plus, showroomul CESAROM propune clienților un concept unic, MIX&MATCH, ce presupune mixarea plăcilor din colecții diferite, având la dispoziție consultanță personalizată oferită de specialiștii CESA-ROM. Astfel, clienții au posibilitatea de a-și exprima creativitatea la cel mai înalt nivel și de a alege de-coruri perfect aliniate preferințelor. 

Tendințe și preferințe în materie de plăci ceramice

Când vine vorba de nevoile dezvoltatorilor în materie de plăci ceramice, potrivit datelor CESAROM, aceștia aleg preponderent produse pentru spațiile comune din clădirile rezidențiale, terase sau balcoa-ne, mai exact  gresii porțelanate care imită rocile naturale. Dintre acestea, cele mai căutate colecții CE-SAROM sunt  Granito, Tanum, Move și Quartz.

Pentru renovări sau amenajări de apartamente noi, consumatorii finali aleg dintr-o gamă diversă de produse și designuri, în funcție de dimensiunea plăcii, suprafața lucioasă sau mată, modelul, respectiv culoarea.  Cele mai cerute modele CESAROM sunt plăcile ceramice cu dimensiunea 60X30 cm precum colecțiile Statuario, Piedra, Cream sau Crust.

Formatul 60X30 cm este și cel mai bine vândut pe piața locală, cu o cotă de piață de peste 25% din tota-lul plăcilor ceramice comercializate.

La nivel de buget alocat plăcilor ceramice, acesta a atins un prag mediu în România între 60-80 lei pe metru pătrat, în contextul în care în 2021 piața locală de plăci ceramice a crescut cu aproximativ 6% comparativ cu anul precedent, atingând o valoare de circa 210 milioane de euro și 40 milioane de metri pătrați.

CESAROM, creștere de cca. 12% a cifrei de afaceri în 2022

Pentru anul în curs, compania are în plan o creștere în linie cu dezvoltarea organică, vizând un plus de 12% a cifrei de afaceri, comparativ cu 2021.

În 2022, Lasselsberger Ceramics România a continuat implementarea investițiilor în valoare de peste 2 milioane de euro, direcționate către dezvoltarea unei linii de rectificare a gresiei și faianței și lansarea de noi game de produse utilizând această tehnologie. Un alt obiectiv a fost deschiderea noului show-room CESAROM din Capitală, inaugurat la începutul lunii octombrie.

Totodată, în urma investițiilor în fabrica de la Cluj-Napoca, CESAROM a lansat in 2022 peste 150 de plăci ceramice de gresie și faianță.
Noutățile CESAROM de anul acesta includ formate tot mai mari, noi modele de gresii porțelanate rec-tificate, cu suprafețe super lucioase de 120x60cm, faianțe rectificate cu dimensiuni de 90×30 cm și 60x30cm, dar și piese speciale precum mozaicuri porțelanate, plinte sau trepte. Noile produse se înscriu în portofoliul de soluții complete pe care îl oferă CESAROM.

Tot în 2022, compania a lansat ARdesigner, o aplicație web bazată pe tehnologia realității augmentate, care funcționează pe conceptul unei „cabine de probă” virtuale, unde utilizatorii au posibilitatea de a vizualiza gresia și faianța CESAROM în propria încăpere. Aplicația se adresează atât persoanelor care renovează sau finisează un apartament sau o casă, dar și proiectelor rezidențiale sau comerciale. În plus, retailerii parteneri CESAROM pot beneficia de avantajele ARdesigner, întrucât clienții acestora pot scana codul QR ARdesigner care conduce utilizatorul direct în aplicație.

CESAROM, liderul pieței românești de gresie și faianță este unul dintre brandurile cu tradiție din Româ-nia, având o istorie de 60 de ani. CESAROM se produce în fabrica Sanex SA din Cluj-Napoca, companie care a devenit, începând cu anul 2004, membră a grupului austriac Lasselsberger GmbH, lider in pro-ducția europeană de plăci ceramice (gresie, faianță și decoruri ceramice).

În prezent, capacitatea totală de producție din cadrul fabricii Sanex SA din Cluj-Napoca se ridică la peste 8 milioane de metri pătrați anual, SANEX SA comercializând o gamă variată de modele de gresie, faianță și plăci decor.

Mai sus regasiți o reprezentare vizuală a conținutului articolului, o clasificare automată și un sumar al acestuia! Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (www.profit.ro).

Accesați aici articolul integral !

Fluxuri de știri

Articole recomandate

- Advertisement -dezvoltare afacere

Ultimele articole

Alege-ți fluxurile de informații!

Gratis!

 + Promovează-ți compania și oferta sa!