35.2 C
București
luni, august 8, 2022

Imobiliare – Chairry Design & Furniture a amenajat peste 3.500 mp de spații HoReCa în ultima perioadă – Sinteza

2 min read (textul complet), articol clasificat de Robotul Minerva ca: Profilare

Creați-vă propriul

dashboard de știri

informația - cheie, 24/7

100+

FLUXURI

Free

Parcurgi informația mai rapid!

Acoperi top 100 surse externe!

Publicat de

Articole din aceeași sursa

- Advertisement -masuri, metode, obiective, strategii, idei, plan, cresterea vanzarilor

Sumarizare automata

Chairry Design & Furniture, companie specializata pe segmentul de amenajari interioare și soluții de mobilier, a amenajat în 2021 și în prima parte a anului 2022 peste 3.500 mp de hoteluri și restaurante din România.

Investiția medie în amenajare, la nivelul hotelurilor nou inaugurate în București și în alte orașe mari ale țării, este între 600 și 1.000 euro/mp, iar la nivelul restaurantelor și cafenelelor, aceasta pornește de la 400 euro/mp.

Piața hotelieră a fost puternic afectată de pandemie în ultimii doi ani, dar se așteaptă revenirea sa până în 2024.

mai 19, 2022, 11:41AM GMT+0200
|
9 views

Amelia Turp
Actualitate
I write about real estate, constructions, transportation, health, and sometimes about the business of textiles and fashion. Got any news tips? Drop me an email at amelia.turp@forbes.ro.

Chairry Design & Furniture, companie specializata pe segmentul de amenajari interioare și soluții de mobilier, a amenajat în 2021 și în prima parte a anului 2022 peste 3.500 mp de hoteluri și restaurante din România

Compania a înregistrat anul trecut o cifră de afaceri de 1,1 milioane de euro, pe fondul unei piețe efervescente pe segmentul de mobilier și amenajări interioare din România. 

Investiția medie în amenajare, la nivelul hotelurilor nou inaugurate în București și în alte orașe mari ale țării, este între 600 și 1.000 euro/mp, iar la nivelul restaurantelor și cafenelelor, aceasta pornește de la 400 euro/mp. Cifrele includ conceptul de amenajare, design, fit-out și mobilier, fără a pune la socoteală construcția sau renovarea. 

Piața hotelieră a fost puternic afectată de pandemie în ultimii doi ani, dar se așteaptă revenirea sa până în 2024. Potrivit companiei, aproape 20 de noi hoteluri ar putea fi livrate pe piața locală până în 2023, dintre care 50% în Capitală.

“Domeniul HoReCa și-a revenit surprinzător de repede, având în vedere situația din perioada pandemiei care a restrictionat activitatea multor afaceri. Chairry mizează pe un volum de business de 2 milioane de euro doar din acest segment până la finalul anului 2022”, declară Raluca Dorobantu, Managing Partner Chairry.

Mai sus regasiți o reprezentare vizuală a conținutului articolului, o clasificare automată și un sumar al acestuia! Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (www.forbes.ro).

Accesați aici articolul integral !

spot_img

Fluxuri de știri

Articole recomandate

- Advertisement -idei, plan, strategii, dezvoltare afacere

Ultimele articole

Alege-ți fluxurile de informații!

Gratis!

 + Promovează-ți compania și oferta sa!