4.4 C
București
marți, decembrie 7, 2021

Imobiliare – China a interzis construirea de zgârie-nori în majoritatea orașelor – Sinteza

2 min read (textul complet), articol clasificat de Robotul Minerva ca: Profilare

Creați-vă propriul

dashboard de știri

informația - cheie, 24/7

100+

FLUXURI

Free

Publicat de

Articole din aceeași sursa

- Advertisement -spot_img

Sumarizare automata

... La puțin timp după aceea, Beijingul a interzis construirea clădirilor cu înălțime mai mare de 500 de metri, din cauza temerilor că unele clădiri au fost aprobate fără prea multă grijă în ce privește siguranța..

China a interzis majorității orașelor să mai construiască zgârie-nori, avertizând că oficialii locali care autorizează astfel de proiecte vor fi făcuți responsabili, transmite BBC, citată de Rador.

China are în prezent unii dintre cei mai înalți zgârie-nori, printre care și Turnul Shanghai, cu 128 de etaje, care se ridică deasupra centrului financiar al țării. Dar atitudinile se schimbă.

Anterior, în cursul anului 2021, o clădire înaltă din Shenzhen, din sudul Chinei, a trebuit să fie evacuată, deoarece se mișca. La puțin timp după aceea, Beijingul a interzis construirea clădirilor cu înălțime mai mare de 500 de metri, din cauza temerilor că unele clădiri au fost aprobate fără prea multă grijă în ce privește siguranța.

În prezent au fost impuse restricții mai dure. Niciun oraș cu o populație mai mică de trei milioane de locuitori nu poate construi clădiri mai înalte de 150 de metri. Orașele medii nu pot construi peste 250 de metri înălțime.

Mai sus regasiți o reprezentare vizuală a conținutului articolului, o clasificare automată și un sumar al acestuia! Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (www.profit.ro).

Accesați aici articolul integral !

Fluxuri de știri

Articole recomandate

- Advertisement -spot_img

Ultimele articole

Alege-ți fluxurile de informații!

Gratis!

 + Urmareste-ți competitia in social media!