4.4 C
București
marți, decembrie 7, 2021

Imobiliare – Clădirea de birouri One Tower a primit certificarea WELL Health and Safety – Sinteza

3 min read (textul complet), articol clasificat de Robotul Minerva ca: Profilare

Creați-vă propriul

dashboard de știri

informația - cheie, 24/7

100+

FLUXURI

Free

Publicat de

Articole din aceeași sursa

- Advertisement -spot_img

Sumarizare automata

... Clădirea de birouri One Tower, parte a proiectului multifuncțional One Floreasca City dezvoltat de One United Properties, a primit certificarea WELL Health and Safety, care pune accent pe impactul clădirilor asupra sănătăţii şi stării de bine a ocupanţilor, potrivit unui comunicat... Compania One United Properties, unul dintre principalii dezvoltatori imobiliari de proiecte sustenabile rezidențiale, de birouri și mixte de ultimă generație din România, listată pe Piața Principală a Bursei de Valori București (simbol ONE), este în curs de certificare WELL Health and Safety cu toate proiectele sale office... Evaluarea WELL Health and Safety introdusă de International WELL Building Institute (IWBI) este cel mai important standard pentru clădiri axat pe îmbunătățirea sănătății și confortului utilizatorilor săi... Prin astfel de proiecte pe care le dezvoltăm oferim ocazia companiilor să adere la politici de sustenabilitate alegând un birou verde, care reprezintă până la urmă o încurajare a culturii sănătății și o investiție în propriile echipe”.

Clădirea de birouri One Tower, parte a proiectului multifuncțional One Floreasca City dezvoltat de One United Properties, a primit certificarea WELL Health and Safety, care pune accent pe impactul clădirilor asupra sănătăţii şi stării de bine a ocupanţilor, potrivit unui comunicat. Această certificare riguroasă pentru clădirile de birouri garantează faptul că imobilul certificat întrunește toate condițiile pentru a oferi un mediu de lucru sănătos și confortabil.

În contextul pandemic, condițiile de lucru și sănătatea echipelor la birou devin prioritare pentru companii. Evaluarea WELL Health and Safety introdusă de International WELL Building Institute (IWBI) este cel mai important standard pentru clădiri axat pe îmbunătățirea sănătății și confortului utilizatorilor săi, vizând optimizarea mediului ambiant încă din faza de proiectare și luând în calcul elemente variate precum aerul, lumina, eficiența energetică, accesul la mâncare sănătoasă sau sport.

„Noua paradigmă a a schimbat foarte mult agenda companiilor atunci când vine vorba de identificarea unui spațiu de lucru, iar criteriile ce țin de sănătate au devenit foarte importante. Noi ca dezvoltator am prioritizat întotdeauna eficiența energetică și criteriile sanitare pentru clădirile office, iar certificarea WELL este o garanție în plus că echipele pot reveni în siguranță la birou. One Tower oferă spații de lucru moderne, certificate, cu numeroase facilități integrate, ceea ce va contribui la confortul și dezvoltarea echipelor care vor lucra aici. Prin astfel de proiecte pe care le dezvoltăm oferim ocazia companiilor să adere la politici de sustenabilitate alegând un birou verde, care reprezintă până la urmă o încurajare a culturii sănătății și o investiție în propriile echipe”, spune Mihai Păduroiu, CEO Office Division One United Properties.

În același timp, clădirea de birouriri One Tower deține și cea mai performantă pre-certificare LEED de pe piața românească, LEED v4 Core & Shell la nivel Platinum. Situată într-o zonă exclusivistă a Bucureștiului, aceasta oferă prin poziția sa excelentă în cartierul Floreasca acces la parcuri, restaurante, cafenele, dar și priveliște panoramică asupra lacului. Clădirea a fost concepută cu o mare atenție la detalii pentru crearea unui mediu de lucru primitor și confortabil pentru angajați, cu spații moderne, luminoase, cu sisteme performante de încălzire și ventilație.

One Floreasca City este un proiect imobiliar inovator, primul proiect românesc premiat pentru sustenabilitate cu distincția ”Best Sustainable Residential Development” la International Property Awards. Proiectul propune un concept unic construit în jurul ideii de comunitate și înglobează o componentă rezidențială cu apartamente premium – One Mircea Eliade, o clădire de birouri de clasă A – One Tower, precum și numeroase facilități pentru sport, petrecerea timpului liber și spații verzi.

Compania One United Properties, unul dintre principalii dezvoltatori imobiliari de proiecte sustenabile rezidențiale, de birouri și mixte de ultimă generație din România, listată pe Piața Principală a Bursei de Valori București (simbol ONE), este în curs de certificare WELL Health and Safety cu toate proiectele sale office.

Mai sus regasiți o reprezentare vizuală a conținutului articolului, o clasificare automată și un sumar al acestuia! Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (financialintelligence.ro).

Accesați aici articolul integral !

Fluxuri de știri

Articole recomandate

- Advertisement -spot_img

Ultimele articole

Alege-ți fluxurile de informații!

Gratis!

 + Urmareste-ți competitia in social media!