24.2 C
București
duminică, august 14, 2022

Imobiliare – Clădirea de birouri Ţiriac Tower –s-a lansat oficial, cu un grad de ocupare de 95%, după o investiție de de 40 de milioane de euro – Sinteza

2 min read (textul complet), articol clasificat de Robotul Minerva ca: Profilare

Creați-vă propriul

dashboard de știri

informația - cheie, 24/7

100+

FLUXURI

Free

Parcurgi informația mai rapid!

Acoperi top 100 surse externe!

Publicat de

Articole din aceeași sursa

- Advertisement -masuri, metode, obiective, strategii, idei, plan, cresterea vanzarilor

Sumarizare automata

Ţiriac Tower, proiectul de birouri dezvoltat de Ţiriac Imobiliare în Piaţa Victoriei din Bucureşti, a fost inaugurat marți, 17 mai, cu un grad de ocupare de 95%, potrivit unui comunicat.

Investiția totală în clădirea Țiriac Tower este de 40 de milioane de euro, iar mai mult de 7% au fost alocate soluțiilor inovative și „verzi” ale proiectului.

” Țiriac Tower este clădirea perfectă pentru companiile care își doresc o locație în centrul Bucureștiului, ușor accesibilă, dar mai ales optimizată din punct de vedere al eficienței și al consumurilor.

Ţiriac Tower, proiectul de birouri dezvoltat de Ţiriac Imobiliare în Piaţa Victoriei din Bucureşti, a fost inaugurat marți, 17 mai, cu un grad de ocupare de 95%, potrivit unui comunicat.

”Cred că prin calitate și soluții eficiente acest proiect se remarcă în peisajul imobiliar local. Este o amprentă care ține de filozofia Grupului pe care l-am construit și direcția în care vom continua investițiile viitoare. Avem alături parteneri și colaboratori care ne fac cinste, care ne-au ales din rațiuni de eficiență și standarde înalte”, a declarat Ion Țiriac în cadrul conferinței de presă.

Investiția totală în clădirea Țiriac Tower este de 40 de milioane de euro, iar mai mult de 7% au fost alocate soluțiilor inovative și „verzi” ale proiectului.

” Țiriac Tower este clădirea perfectă pentru companiile care își doresc o locație în centrul Bucureștiului, ușor accesibilă, dar mai ales optimizată din punct de vedere al eficienței și al consumurilor. Clădirea îndeplinește cele mai exigente solicitări legate de siguranța mediului de lucru al chiriașilor, iar certificările LEED Platinum și WELL confirmă acest fapt. Țiriac Tower este o clădire verde, proiectată și dezvoltată la cele mai înalte standarde, alimentându-se integral cu energie provenită din surse regenerabile”, a declarat Petru Văduva, CEO Țiriac Group.

Amplasat în zona Piața Victoriei, la 200 de metri de sediul Guvernului, Țiriac Tower acoperă o suprafață totală construită de 30.969 metri pătrați, dintre care 16.364 mp de birouri moderne de clasa A închiriabile, dispuși pe 12 etaje și parter. Adițional spațiilor de lucru și comerciale, noua clădire oferă o zonă subterană cu 5 niveluri, 259 de locuri de parcare, multiple standuri pentru biciclete, dușuri și vestiare, stații de alimentare pentru mașinile electrice, precum și aproximativ 700 metri pătrați de terase verzi.

Mai sus regasiți o reprezentare vizuală a conținutului articolului, o clasificare automată și un sumar al acestuia! Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (financialintelligence.ro).

Accesați aici articolul integral !

spot_img

Fluxuri de știri

Articole recomandate

- Advertisement -idei, plan, strategii, dezvoltare afacere

Ultimele articole

Alege-ți fluxurile de informații!

Gratis!

 + Promovează-ți compania și oferta sa!