3.1 C
București
miercuri, decembrie 8, 2021

Imobiliare – CNAIR: Un ofertant pentru proiectarea şi execuţia secţiunii 2 a Autostrăzii Sibiu – Piteşti – Sinteza

2 min read (textul complet), articol clasificat de Robotul Minerva ca: General

Creați-vă propriul

dashboard de știri

informația - cheie, 24/7

100+

FLUXURI

Free

Publicat de

Articole din aceeași sursa

- Advertisement -spot_img

Sumarizare automata

... “Etapa I a procedurii de licitaţie restrânsă ‘Proiectare şi Execuţie Autostrada Sibiu – Piteşti, Secţiunea 2: Boiţa – Cornetu’ a fost finalizată în data de 23 iulie 2021, fiind transmise totodată şi Invitaţiile de participare la Etapa a II-a a procedurii – Etapa de depunere a ofertelor... Potrivit CNAIR, operatorii economici interesaţi au avut la dispoziţie un termen iniţial de două luni pentru pregătirea ofertelor (20 septembrie 2021), care a fost ulterior prelungit cu încă o lună.

Asocierea Mapa Insaat Ve Ticaret AS – Cengiz Insaat Sanayi Ve Ticaret AS a depus ofertă pentru proiectarea şi execuţia Autostrăzii Sibiu – Piteşti, Secţiunea 2, Boiţa – Cornetu, informează Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR), într-un comunicat.

Potrivit sursei citate, valoarea estimată a contractului este de 4,63 miliarde lei, fără TVA. Traseul are o lungime de 31,33 km, iar sursa de finanţare o reprezintă fondurile europene nerambursabile.

Termenul de finalizare prevăzut este format din 18 luni de proiectare şi 50 de luni de execuţie.

Reprezentanţii CNAIR precizează că această secţiune conţine ca principale lucrări: 49 de poduri şi viaducte, 7 tuneluri cu lungimi cuprinse între 250 metri şi 1.590 metri şi ecoduct în zona localităţii Lazaret.

“Etapa I a procedurii de licitaţie restrânsă ‘Proiectare şi Execuţie Autostrada Sibiu – Piteşti, Secţiunea 2: Boiţa – Cornetu’ a fost finalizată în data de 23 iulie 2021, fiind transmise totodată şi Invitaţiile de participare la Etapa a II-a a procedurii – Etapa de depunere a ofertelor, către cei şase Candidaţi precalificaţi la prima etapă”, se menţionează în comunicat.

Potrivit CNAIR, operatorii economici interesaţi au avut la dispoziţie un termen iniţial de două luni pentru pregătirea ofertelor (20 septembrie 2021), care a fost ulterior prelungit cu încă o lună, până la data de 20 octombrie 2021, fiind astfel asigurat un termen mai mult decât suficient pentru pregătirea ofertelor.

Mai sus regasiți o reprezentare vizuală a conținutului articolului, o clasificare automată și un sumar al acestuia! Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (financialintelligence.ro).

Accesați aici articolul integral !

Fluxuri de știri

Articole recomandate

- Advertisement -spot_img

Ultimele articole

Alege-ți fluxurile de informații!

Gratis!

 + Urmareste-ți competitia in social media!