3.9 C
București
marți, decembrie 7, 2021

Imobiliare – Conducerea Impact a decis majorarea capitalului social prin aport în numerar cu suma maximă de 193.750.000 lei – Sinteza

3 min read (textul complet), articol clasificat de Robotul Minerva ca: Profilare

Creați-vă propriul

dashboard de știri

informația - cheie, 24/7

100+

FLUXURI

Free

Publicat de

Articole din aceeași sursa

- Advertisement -spot_img

Sumarizare automata

... In ceea ce priveste pretul in cadrul Plasamentului Privat, acesta va fi stabilit in conformitate cu prevederile legale in vigoare, prin raportare la cea mai mare dintre următoarele valori: (a) prețul mediu ponderat de tranzacționare... Suma finala cu care se va majora capitalul social va fi stabilita in urma derularii si finalizarii Plasamentului Privat, prin decizia Consiliului de Administratie, care va constata numarul de actiuni efectiv subscrise in cadrul Plasamentului Privat.

Conducerea Impact Developer&Contractor (IMP) a decis majorarea capitalului social prin aport în numerar cu suma maximă de 193.750.000 lei, respectiv
cu un numar maxim de 775.000.000 actiuni, potrivit unui raport transmis Bursei de Valori București. Majorarea capitalului social are ca scop finantarea planurilor de dezvoltare ale Societatii si implementarea strategiei de expansiune la nivel national.

Acționarii Impact au aprobat, în august, delegarea si autorizarea Consiliului de Administratie sa decida si sa implementeze majorarea capitalului social al Societatii.

Administratorii au mai decis oferirea actiunilor nou emise spre subscriere in cadrul unui plasament privat, dar și initierea discutiilor cu potentiali investitori selectati de catre Consiliul de Administratie impreuna cu intermediarul, in scopul aprecierii succesului Plasamentului Privat.

In ceea ce priveste pretul in cadrul Plasamentului Privat, acesta va fi stabilit in conformitate cu prevederile legale in vigoare, prin raportare la cea mai mare dintre următoarele valori: (a) prețul mediu ponderat de tranzacționare, aferent ultimelor 12 luni anterioare datei prezentei decizii a Consiliului de Administratie; (b) valoarea pe acțiune calculată în baza activului net contabil aferent ultimelor situații financiare publicate și auditate ale Societatii; (c) valoarea nominală a acțiunii.

Decizia de a demara si finaliza Plasamentul Privat ramane la discretia Consiliului de Administratie si va depinde de mai mulți factori (inclusiv condițiile de piață).

Suma finala cu care se va majora capitalul social va fi stabilita in urma derularii si finalizarii Plasamentului Privat, prin decizia Consiliului de Administratie, care va constata numarul de actiuni efectiv subscrise in cadrul Plasamentului Privat, si care va aproba modificarea actului constitutiv al Societatii in mod corespunzator.

Impact Developer & Contractor (IMP) țintește dezvoltarea a 1,25 milioane mp, respectiv peste 10.000 de locuințe din segmentul mediu – accesibil, cu o valoare de piață estimată la 1,4 miliarde de Euro fără TVA, pâna în 2027.

Impact a demarat deja expansiunea la nivel național, urmând ca până la finalul anului să activeze dezvoltarea a peste 2.707 unități locative în București, Constanța și Iași.

Mai sus regasiți o reprezentare vizuală a conținutului articolului, o clasificare automată și un sumar al acestuia! Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (financialintelligence.ro).

Accesați aici articolul integral !

Fluxuri de știri

Articole recomandate

- Advertisement -spot_img

Ultimele articole

Alege-ți fluxurile de informații!

Gratis!

 + Urmareste-ți competitia in social media!