4.3 C
București
marți, noiembrie 29, 2022

Imobiliare – CPI Property Group va asigura serviciile de Asset Management pentru Immofinanz – Sinteza

1 min read (textul complet), articol clasificat de Robotul Minerva ca: In prelucrare

Creați-vă propriul

dashboard de știri

informația - cheie, 24/7

100+

FLUXURI

Free

Parcurgi informația mai rapid!

Acoperi top 100 surse externe!

Publicat de

Articole din aceeași sursa

- Advertisement -cresterea vanzarilor

iulie 28, 2022, 9:28AM GMT+0200 | 21 views Amelia Turp Actualitate I write about real estate, constructions, transportation, health, and sometimes about the business of textiles and fashion. Got any news tips? Drop me an email at amelia.turp@forbes.ro. CPI Property Group (CPIPG), unul dintre cei mai mari proprietari imobiliari din Europa în urma preluării pachetului


|
21 views

Amelia Turp
Actualitate
I write about real estate, constructions, transportation, health, and sometimes about the business of textiles and fashion. Got any news tips? Drop me an email at amelia.turp@forbes.ro.

CPI Property Group (CPIPG), unul dintre cei mai mari proprietari imobiliari din Europa în urma preluării pachetului majoritar de acțiuni al Immofinanz, va furniza serviciile de Asset Management pentru companiile grupului, potrivit contractului de prestări servicii semnat de ambele părți. 

CPI Property Group este controlat de miliardarul ceh Radovan Vitek, iar după preluarea pachetului majoritar al Immofinanz a ajuns la un portofoliu de peste 18 miliarde de euro.

Miliardarul ceh Radovan Vitek achiziționează pachetul majoritar al Immofinanz

„Această decizie oferă noi oportunități chiriașilor, angajaților și partenerilor noştri. Cu expertiza și susținerea pe termen lung asigurate de CPIPG, în calitate de acționar, Immofinanz se poate concentra pe menținerea și dezvoltarea proprietăților de retail și a soluțiilor myhive pentru birouri”, a declarat Tomáš Salajka, Director de Achiziții CPI Property Group. 

CPI Property Group este unul dintre cei mai mari proprietari de real estate din centru și estul Europei, care deține proprietăţi premium de birouri în principalele capitale din Europa Centrală: Berlin, Praga și Varșovia. Grupul deține, de asemenea, proprietăți de retail în Republica Cehă și în Europa Centrală, precum și hoteluri, unități rezidențiale şi terenuri.

Mai sus regasiți o reprezentare vizuală a conținutului articolului, o clasificare automată și un sumar al acestuia! Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (www.forbes.ro).

Accesați aici articolul integral !

Fluxuri de știri

Articole recomandate

- Advertisement -dezvoltare afacere

Ultimele articole

Alege-ți fluxurile de informații!

Gratis!

 + Promovează-ți compania și oferta sa!